Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Všechny typy Predátorů - kompletní přehled mimozemských lovců

Všechny typy Predátorů - kompletní přehled mimozemských lovců

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

Host Lucie Výborné: Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

12. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

12. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody O životě lékaře v zahraničí, špičkové medicíně a životních i pracovních misích - doc. MUDr. Tomáš Kempný, Ph.D.

O životě lékaře v zahraničí, špičkové medicíně a životních i pracovních misích - doc. MUDr. Tomáš Kempný, Ph.D.

12. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Nataša Bednářová vs. kecy na matky ve veřejném prostoru // RANT Prostoru #91

Nataša Bednářová vs. kecy na matky ve veřejném prostoru // RANT Prostoru #91

12. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #32 - Motivace místo brzd

Republika v pohybu #32 - Motivace místo brzd

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Zátiší 11/6/2025 Luděk Staněk

Zátiší 11/6/2025 Luděk Staněk

12. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Svatební talk #11 - Denis Fueco a Lukáš Kenji Vrábel

Svatební talk #11 - Denis Fueco a Lukáš Kenji Vrábel

12. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Hlasovky Druhé : směny

Hlasovky Druhé : směny

12. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #31 - Clean Deal Česko

Republika v pohybu #31 - Clean Deal Česko

12. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jednodenní chirurgie šetří peníze českému zdravotnictví. Na operaci nemusíte čekat měsíce až roky

Radioporadna: Jednodenní chirurgie šetří peníze českému zdravotnictví. Na operaci nemusíte čekat měsíce až roky

12. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Anacondas: Not Like in the Movie

Anacondas: Not Like in the Movie

12. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #30 - Digitální šance

Republika v pohybu #30 - Digitální šance

12. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Rostislav Václavek: 90 % lidí neumí dýchat a neví o tom. Za vaší depresí může být špatné dýchání

Rostislav Václavek: 90 % lidí neumí dýchat a neví o tom. Za vaší depresí může být špatné dýchání

12. 6. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Vojslavický most má dvě patra. Jen z dolního si legálně prohlédnete přehradu Želivka

Vojslavický most má dvě patra. Jen z dolního si legálně prohlédnete přehradu Želivka

12. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody #121 Srovnání zrakové vady a epilepsie - speciál s hostem

#121 Srovnání zrakové vady a epilepsie - speciál s hostem

12. 6. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Co se stane s bývalým Hotelem Palace? Víme to díky podcastu na střeše!

Co se stane s bývalým Hotelem Palace? Víme to díky podcastu na střeše!

12. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Bourání: Umělá inteligence to nevymyslí. Ale může architektům pomoci s nudnou prací

Bourání: Umělá inteligence to nevymyslí. Ale může architektům pomoci s nudnou prací

12. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Nechcem sa hanbiť za Slovensko pre Roberta Fica, hovorí Roman Kvasnica (Epizóda 42/25)

Nechcem sa hanbiť za Slovensko pre Roberta Fica, hovorí Roman Kvasnica (Epizóda 42/25)

12. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Zastreliť! Ako židovská rodina unikla nemeckému gestapu

Zastreliť! Ako židovská rodina unikla nemeckému gestapu

12. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V Bordovicích na Novojičínsku vzniklo nové discgolfové hřiště

Křížem krajem: V Bordovicích na Novojičínsku vzniklo nové discgolfové hřiště

12. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Největší strašák Vandy Hybnerové: Máma i táta měli rakovinu tlustého střeva, nejhorší byla ta bolest

Největší strašák Vandy Hybnerové: Máma i táta měli rakovinu tlustého střeva, nejhorší byla ta bolest

12. 6. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Trenérka Eva V. Nývltová: „Na půlmaraton se jde připravit za čtyři měsíce.“

Trenérka Eva V. Nývltová: „Na půlmaraton se jde připravit za čtyři měsíce.“

12. 6. 2025

49 min