Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na vrcholu Děčínského Sněžníku stojí kamenná věž z pískovce. Sloužila jako triangulační bod

Na vrcholu Děčínského Sněžníku stojí kamenná věž z pískovce. Sloužila jako triangulační bod

22. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O drogách, lécích a vězení s trestně stíhaným

Studio Svobodného přístavu: O drogách, lécích a vězení s trestně stíhaným

22. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

Zálety Aleny Zárybnické: Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

22. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

22. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Pot: Erotická fotografie může posloužit fantazii. Nevyžádané údy nikdo nechce

Pot: Erotická fotografie může posloužit fantazii. Nevyžádané údy nikdo nechce

21. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Vtáhne nás Polsko do války s Ruskem? Pivo jako kotva. Všechno začne až po volbách! | Ladislav Jakl

Vtáhne nás Polsko do války s Ruskem? Pivo jako kotva. Všechno začne až po volbách! | Ladislav Jakl

21. 6. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Pavel Macek: Smrt, Meditace, Mindfulness, Stoicismus #66

Pavel Macek: Smrt, Meditace, Mindfulness, Stoicismus #66

21. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody #23 Na pokraji sil! /// Máme na dovolené v hotelu utírat prach? | Dlouhý Široký

#23 Na pokraji sil! /// Máme na dovolené v hotelu utírat prach? | Dlouhý Široký

21. 6. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Šarm: Jak dobře pečovat v horkých letních dnech o své nohy? Kosmetické rady od pedikérky Pavlíny Bajánkové

Šarm: Jak dobře pečovat v horkých letních dnech o své nohy? Kosmetické rady od pedikérky Pavlíny Bajánkové

21. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Já jsem vždycky říkala, muzikanta a zedníka za muže nechci, vzpomíná Terezie Rožboudová

Já jsem vždycky říkala, muzikanta a zedníka za muže nechci, vzpomíná Terezie Rožboudová

21. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku V České republice je od tohoto roku nově uznaná gruzínská menšina

Magazín o národnostních menšinách v Česku V České republice je od tohoto roku nově uznaná gruzínská menšina

21. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Brouzdat nohama pod Velkým jezem je ideální, říká malíř Miroslav Konrád

Brouzdat nohama pod Velkým jezem je ideální, říká malíř Miroslav Konrád

21. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Káhira se proměnila, lidé jsou ale stále stejní

Reportáže zahraničních zpravodajů: Káhira se proměnila, lidé jsou ale stále stejní

21. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Rasťo z Ruže 3: Prečo napísal Aničke po šou? Bál sa, že ho Karolína odmietne? (OUT LOUD S MIŠOM)

Rasťo z Ruže 3: Prečo napísal Aničke po šou? Bál sa, že ho Karolína odmietne? (OUT LOUD S MIŠOM)

21. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Představě o něžné vietnamské dívce neodpovídám, směje se Chili Ta. Co ji ve StarDance potrápilo?

Představě o něžné vietnamské dívce neodpovídám, směje se Chili Ta. Co ji ve StarDance potrápilo?

21. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Na začátku je příběh. Co se z něj nakonec stane, dopředu nevím, říká lomnický autor Petr Pýcha

Na začátku je příběh. Co se z něj nakonec stane, dopředu nevím, říká lomnický autor Petr Pýcha

21. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Značka ideál 50+. U rybníka nebo u moře krémy vydrží jen dvě hodiny, zdůrazňuje dermatoložka

Značka ideál 50+. U rybníka nebo u moře krémy vydrží jen dvě hodiny, zdůrazňuje dermatoložka

21. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Z kovu se dá udělat cokoli. Omezení jste pouze svojí fantazií, říká umělecký kovář Zdeněk Grausam

Z kovu se dá udělat cokoli. Omezení jste pouze svojí fantazií, říká umělecký kovář Zdeněk Grausam

21. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: The Great Nuclear Winter Debate of 1983

Selects: The Great Nuclear Winter Debate of 1983

21. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Ukázka 9. dílu podcastu Ode dna a dál - Nikča - Transplantace kostní dřeně

Ukázka 9. dílu podcastu Ode dna a dál - Nikča - Transplantace kostní dřeně

21. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když přistávají hvězdy: Ředitel MFF Karlovy Vary Kryštof Mucha o kouzlu festivalu

Stříbrný vítr: Když přistávají hvězdy: Ředitel MFF Karlovy Vary Kryštof Mucha o kouzlu festivalu

21. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Když přistávají hvězdy: Ředitel MFF Karlovy Vary Kryštof Mucha o kouzlu festivalu

Když přistávají hvězdy: Ředitel MFF Karlovy Vary Kryštof Mucha o kouzlu festivalu

21. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody 1/2 SPECIÁL NOVÝ SVĚT LIVE: Nový světový řád? Už tu je. A my ho neřídíme

1/2 SPECIÁL NOVÝ SVĚT LIVE: Nový světový řád? Už tu je. A my ho neřídíme

21. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Pod čarou: Největší riziko AI? Možná se z ní prostě zblázníme

Pod čarou: Největší riziko AI? Možná se z ní prostě zblázníme

21. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Pod čarou: Největší riziko AI? Možná se z ní prostě zblázníme

Pod čarou: Největší riziko AI? Možná se z ní prostě zblázníme

21. 6. 2025

17 min