Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Niedoba: Majitelé tržišť na darknetu? Dříve spíš pankáči

Peníze a vliv Jany Klímové: Niedoba: Majitelé tržišť na darknetu? Dříve spíš pankáči

24. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody 850 - Život v paneláku

850 - Život v paneláku

24. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Madeira: jak se připravit na ostrov věčného jara

Madeira: jak se připravit na ostrov věčného jara

24. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Pracovala jako delegátka cestovky. Na trampoty s problematickými Čechy už nezapomene

Pracovala jako delegátka cestovky. Na trampoty s problematickými Čechy už nezapomene

24. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Třicátá osmá epizoda: Případ Jakuba Šimánka – Pátrání, které skončilo tragédií

Třicátá osmá epizoda: Případ Jakuba Šimánka – Pátrání, které skončilo tragédií

24. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Jak mít sex, aniž byste otěhotněla?

Jak mít sex, aniž byste otěhotněla?

24. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Instruktor jógy Václav Krejčík: Dech musí probíhat nosem. Nos máme pro dýchání a ústa pro jídlo

Blízká setkání: Instruktor jógy Václav Krejčík: Dech musí probíhat nosem. Nos máme pro dýchání a ústa pro jídlo

23. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Instruktor jógy Václav Krejčík: Dech musí probíhat nosem. Nos máme pro dýchání a ústa pro jídlo

Instruktor jógy Václav Krejčík: Dech musí probíhat nosem. Nos máme pro dýchání a ústa pro jídlo

23. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody #18 Milan Mochán: Lesy, víra a peníze: Když se hospodaří s rozumem i srdcem

#18 Milan Mochán: Lesy, víra a peníze: Když se hospodaří s rozumem i srdcem

23. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody The Choice | The Wargame Ep 5

The Choice | The Wargame Ep 5

23. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody České stopy ve Vídni | Krajanský spolek Barák v nové publikaci

České stopy ve Vídni | Krajanský spolek Barák v nové publikaci

23. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Modelka a influencerka Vendula Vlasáková: Už v pěti letech jsem věděla, že jsem holka. Můj partner má rád plastické ženy. Říkáme si Vémolovi 2.

Modelka a influencerka Vendula Vlasáková: Už v pěti letech jsem věděla, že jsem holka. Můj partner má rád plastické ženy. Říkáme si Vémolovi 2.

23. 6. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Dřevo je české zlato, ale neumíme ho dobře vytěžit

Dřevo je české zlato, ale neumíme ho dobře vytěžit

23. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Uslyšel Trump hlas z nebe? Dvě apokalyptické koncepce. Naděje kolem Okamury? Vaše lampy nechť hoří! | Petr Hájek

Uslyšel Trump hlas z nebe? Dvě apokalyptické koncepce. Naděje kolem Okamury? Vaše lampy nechť hoří! | Petr Hájek

23. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Dva úchvatné šumavské menhiry ukazují východ slunce při letním slunovratu

Dva úchvatné šumavské menhiry ukazují východ slunce při letním slunovratu

23. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody EPIZODA 23 - S kávovými šampiony Zbyňkem Vojtěškem a Ondřejem Cihlářem

EPIZODA 23 - S kávovými šampiony Zbyňkem Vojtěškem a Ondřejem Cihlářem

23. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Kubova English: Umělá inteligence úplně změnila výuku angličtiny. Pořád vás ale naučím lépe

Kubova English: Umělá inteligence úplně změnila výuku angličtiny. Pořád vás ale naučím lépe

23. 6. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody #62 - Mít dítě jinak „adopce nebo děti ze zkumavky?“

#62 - Mít dítě jinak „adopce nebo děti ze zkumavky?“

23. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Padni komu padni 33: Trapné boje o Českou televizi jí škodí. Nový ředitel ji bude zachraňovat před Babišem a Okamurou

Padni komu padni 33: Trapné boje o Českou televizi jí škodí. Nový ředitel ji bude zachraňovat před Babišem a Okamurou

23. 6. 2025

1 hod 42 min

Obrázek epizody Probuď se z AUTOPILOTA: SEBEREFLEXE a integrace w/@Yachim_11

Probuď se z AUTOPILOTA: SEBEREFLEXE a integrace w/@Yachim_11

23. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Sebereflexe & integrace

Sebereflexe & integrace

23. 6. 2025

53 sec

Obrázek epizody Vlna: Násilník může vypadat jako já nebo vy. Případ P. Diddyho připomíná rozšířenost domácího násilí

Vlna: Násilník může vypadat jako já nebo vy. Případ P. Diddyho připomíná rozšířenost domácího násilí

23. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Před odjezdem na dovolenou trávník nesekejte

Hobby magazín speciál: Před odjezdem na dovolenou trávník nesekejte

23. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody 34: MENTOR VE DVACETI?! Sociální sítě jsou plné iluzí. JIŘÍ ROSTECKÝ - Mladý podnikatel EP 34

34: MENTOR VE DVACETI?! Sociální sítě jsou plné iluzí. JIŘÍ ROSTECKÝ - Mladý podnikatel EP 34

23. 6. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Momenty: Ondřej Neff: Mám rád opravdové sci-fi, ne fantasy – to ani nedovedu číst, natož abych ho psal

Momenty: Ondřej Neff: Mám rád opravdové sci-fi, ne fantasy – to ani nedovedu číst, natož abych ho psal

23. 6. 2025

11 min