Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Německá malířka se loučí s domem i mostem, který malovala celý život

Zápisník zahraničních zpravodajů: Německá malířka se loučí s domem i mostem, který malovala celý život

9. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Alena Scheinostová: Humr z papírmašé

Alena Scheinostová: Humr z papírmašé

9. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Německá malířka se loučí s domem i mostem, který malovala celý život

Německá malířka se loučí s domem i mostem, který malovala celý život

9. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Letní speciál: Proč byly devadesátky zlatou érou konspiračních sci-fi?

Letní speciál: Proč byly devadesátky zlatou érou konspiračních sci-fi?

9. 7. 2026

42 min

Obrázek epizody Why You Feel Overwhelmed All The Time (and how to fix it) - David Epstein - #1121

Why You Feel Overwhelmed All The Time (and how to fix it) - David Epstein - #1121

9. 7. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Nejhorší investiční chyba? Nezačít.

Nejhorší investiční chyba? Nezačít.

9. 7. 2026

27 min

Obrázek epizody 80. díl - Letná tábory

80. díl - Letná tábory

9. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody Jak přežít léto

Jak přežít léto

9. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody Albert Čuba. Tvrdý náraz u miliardářů, divadlo jako odkaz a proč české filmy nezajímají diváky

Albert Čuba. Tvrdý náraz u miliardářů, divadlo jako odkaz a proč české filmy nezajímají diváky

9. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody „Urputná disciplína, drzost a velké ego ze mě udělaly nejlepšího házenkáře světa“ – Filip Jícha

„Urputná disciplína, drzost a velké ego ze mě udělaly nejlepšího házenkáře světa“ – Filip Jícha

9. 7. 2026

55 min

Obrázek epizody Agáta & host: Bára Basiková – Máma mě nechtěla. Trauma z dětství mě dohnalo až v dospělosti (krátká verze)

Agáta & host: Bára Basiková – Máma mě nechtěla. Trauma z dětství mě dohnalo až v dospělosti (krátká verze)

9. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Bambusové vory na řece Martha Brae v Jamajce

Bambusové vory na řece Martha Brae v Jamajce

9. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Soukromá večerní Jeep tour v San Francisku

Soukromá večerní Jeep tour v San Francisku

9. 7. 2026

14 min

Obrázek epizody TRAILER : Debata s Filipem GRZNÁREM o vědě a zdravém životě

TRAILER : Debata s Filipem GRZNÁREM o vědě a zdravém životě

9. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Jan Sokol - Vnitřní skutečnost a architektura věčnosti

Jan Sokol - Vnitřní skutečnost a architektura věčnosti

9. 7. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Padni komu padni LIVE: Osobní svědectví z Ankary. Babiš se na summitu NATO schovával Pavlovi

Padni komu padni LIVE: Osobní svědectví z Ankary. Babiš se na summitu NATO schovával Pavlovi

9. 7. 2026

1 hod 38 min

Obrázek epizody Jan Sokol - Stručná analýza lidské existence

Jan Sokol - Stručná analýza lidské existence

9. 7. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Válka Babiše a Pavla: Co se dělo v Ankaře?

Vinohradská 12: Válka Babiše a Pavla: Co se dělo v Ankaře?

9. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Soukromá prohlídka Parku Güell: Gaudího mozaiky, výhledy a vlastní tempo v Barceloně

Soukromá prohlídka Parku Güell: Gaudího mozaiky, výhledy a vlastní tempo v Barceloně

8. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Hovory: Dítě si buduje imunitu stravou, spánkem i infekcemi. Nepotřebuje ji posilovat uměle, říká lékařka

Hovory: Dítě si buduje imunitu stravou, spánkem i infekcemi. Nepotřebuje ji posilovat uměle, říká lékařka

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Soukromá umělecká prohlídka muzea Reina Sofía v Madridu

Soukromá umělecká prohlídka muzea Reina Sofía v Madridu

8. 7. 2026

17 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jak se dělá rádio? Poslechněte si improvizovaný hovor rozhlasových moderátorů

Host Radiožurnálu: Jak se dělá rádio? Poslechněte si improvizovaný hovor rozhlasových moderátorů

8. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jak se dělá rádio? Poslechněte si improvizovaný hovor rozhlasových moderátorů

Host Radiožurnálu: Jak se dělá rádio? Poslechněte si improvizovaný hovor rozhlasových moderátorů

8. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody Jan Smigmator: Otec Amy Winehouse mě pozval zpívat do New Yorku

Jan Smigmator: Otec Amy Winehouse mě pozval zpívat do New Yorku

8. 7. 2026

57 min

Obrázek epizody #484 — Artificial Intimacy

#484 — Artificial Intimacy

8. 7. 2026

27 min