Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Vytočit stoupák do oblak a odletět pryč. O vandrech na paraglidu vypráví Jan Krejcar

Český rozhlas - Rozhovory

Casablanca: Vytočit stoupák do oblak a odletět pryč. O vandrech na paraglidu vypráví Jan Krejcar

14. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kuna v domě! Má citlivý čich i sluch. Jak se jí zbavit? Babské rady i účinné ultrazvukové plašiče

Radioporadna: Kuna v domě! Má citlivý čich i sluch. Jak se jí zbavit? Babské rady i účinné ultrazvukové plašiče

14. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 14.08.2025.

České slovo (Češka reč)

České slovo (Češka reč) - 14.08.2025.

14. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Expo = olympiáda stavařů, usmívá se stavitel ceněného českého spirálovitého pavilonu ze dřeva a skla

Host ve studiu: Expo = olympiáda stavařů, usmívá se stavitel ceněného českého spirálovitého pavilonu ze dřeva a skla

14. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

Alex a host

Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

14. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Mileniálové #22 - Na život věčný

Mileniálové

Mileniálové #22 - Na život věčný

14. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mají barevné symboly na úlech význam? A jaké funkce včely zastávají?

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Mají barevné symboly na úlech význam? A jaké funkce včely zastávají?

14. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

Alex a host: Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

14. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mají barevné symboly na úlech význam? A jaké funkce včely zastávají?

Hobby magazín: Mají barevné symboly na úlech význam? A jaké funkce včely zastávají?

14. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Golem - záhadné monstrum židovských legend

Nerdopolis

Golem - záhadné monstrum židovských legend

14. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Chtěla jsem pokračovat, ale rozum rozhodl, že bude lepší to utnout, říká o odstoupení z Tour Burlová

Kilometry Jiřího Ježka: Chtěla jsem pokračovat, ale rozum rozhodl, že bude lepší to utnout, říká o odstoupení z Tour Burlová

14. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

Blízká setkání

Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

14. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

14. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

Blízká setkání: Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

14. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Pro a proti: Policie chce obnovit automatické detekce obličejů na letišti

Pro a proti: Policie chce obnovit automatické detekce obličejů na letišti

14. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vedra a klimata. Ukrajinská fronta před summitem. Ministr zdravotnictví SR

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vedra a klimata. Ukrajinská fronta před summitem. Ministr zdravotnictví SR

14. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Zátiší 13/8/2025 Kristína Pomothy, Psychedelika v Česku a na Slovensku

Zátiší

Zátiší 13/8/2025 Kristína Pomothy, Psychedelika v Česku a na Slovensku

14. 8. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Rektor VŠE Dvořák: ČNB je se snižováním sazeb opatrná

Řečí peněz: Rektor VŠE Dvořák: ČNB je se snižováním sazeb opatrná

14. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Jolana Sedláčková, alias Po vlastní ose: Autem skrz Asii

Svět Je CooL - Neobyčejné životy obyčejných lidí

Jolana Sedláčková, alias Po vlastní ose: Autem skrz Asii

14. 8. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zdeněk Lukesle: dovolená ve Španělsku

Host Dopoledního expresu: Zdeněk Lukesle: dovolená ve Španělsku

14. 8. 2025

16 min

Obrázek epizody Herec, komik, zpěvák a táta Štěpán Kozub: Když humor potká otevřenost

Pod Povrchem

Herec, komik, zpěvák a táta Štěpán Kozub: Když humor potká otevřenost

14. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Žít bez bolesti a Moci bez nemoci. Knihy o zdraví doporučuje knihkupkyně Jana Kožichová

Dobré dopoledne: Žít bez bolesti a Moci bez nemoci. Knihy o zdraví doporučuje knihkupkyně Jana Kožichová

14. 8. 2025

20 min

Obrázek epizody Heavy Metal Pt II

Stuff You Should Know

Heavy Metal Pt II

14. 8. 2025

52 min

Obrázek epizody Lékárna: Nádory dutiny ústní, jejich včasná diagnostika a následná léčba

Český rozhlas - Životní styl

Lékárna: Nádory dutiny ústní, jejich včasná diagnostika a následná léčba

14. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Náš host: Bývalý důl Sauersack vzbuzuje velký zájem veřejnosti. Tajemné místo má i svou výstavu

Náš host: Bývalý důl Sauersack vzbuzuje velký zájem veřejnosti. Tajemné místo má i svou výstavu

14. 8. 2025

26 min