Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Rozchod bolí. Zůstat spolu kvůli dětem není dobře

Český rozhlas - Rozhovory

Leonardo Plus: Vojtko: Rozchod bolí. Zůstat spolu kvůli dětem není dobře

12. 10. 2025

49 min

Obrázek epizody Úsměv je lék

Fouskův svět

Úsměv je lék

12. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 64 - Jiří Stach

Po dobrém

PO DOBRÉM 64 - Jiří Stach

12. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody 3.18 - Vztahy Čechů pod lupou: ohlédnutí za večerem o lásce, intimitě a trendech

Ve vztahu

3.18 - Vztahy Čechů pod lupou: ohlédnutí za večerem o lásce, intimitě a trendech

12. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Herec Alfred Strejček. Proč má rád rčení „Když Bůh jedny dveře zavře, desatery nové otevírá“?

Jak to vidí...: Herec Alfred Strejček. Proč má rád rčení „Když Bůh jedny dveře zavře, desatery nové otevírá“?

12. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Tichá nemoc nemoc, která není vidět. Endometriózu jsem měla téměř všude, říká Dominika

Cesta k uzdravení: Tichá nemoc nemoc, která není vidět. Endometriózu jsem měla téměř všude, říká Dominika

12. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Keltové v novém světle

Historie.cs

Keltové v novém světle

12. 10. 2025

52 min

Obrázek epizody Český projekt připravuje mladé Egypťanky na budoucnost. Díky počítačovému kurzu si snáz najdou práci

Zápisník zahraničních zpravodajů

Český projekt připravuje mladé Egypťanky na budoucnost. Díky počítačovému kurzu si snáz najdou práci

12. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Český projekt připravuje mladé Egypťanky na budoucnost. Díky počítačovému kurzu si snáz najdou práci

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Český projekt připravuje mladé Egypťanky na budoucnost. Díky počítačovému kurzu si snáz najdou práci

12. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Petr Lněnička: Nadabovat Belmonda byla možná maličko drzost. Mám ho rád od pana Krampola

Zálety Aleny Zárybnické

Petr Lněnička: Nadabovat Belmonda byla možná maličko drzost. Mám ho rád od pana Krampola

12. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Petr Lněnička: Nadabovat Belmonda byla možná maličko drzost. Mám ho rád od pana Krampola

Zálety Aleny Zárybnické: Petr Lněnička: Nadabovat Belmonda byla možná maličko drzost. Mám ho rád od pana Krampola

12. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Petr Lněnička: Nadabovat Belmonda byla možná maličko drzost. Mám ho rád od pana Krampola

Zálety Aleny Zárybnické: Petr Lněnička: Nadabovat Belmonda byla možná maličko drzost. Mám ho rád od pana Krampola

12. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Špitálníková: Severokorejce litujeme. Ale nemají se hůř než Palestinci

Kulturák

Špitálníková: Severokorejce litujeme. Ale nemají se hůř než Palestinci

12. 10. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody 123. Čarokavárna Brno

Co takhle malý výlet

123. Čarokavárna Brno

12. 10. 2025

5 min

Obrázek epizody Vltavín: Řeka Dračice, Lucká válka, hrad Kalich. Mix málo známých zajímavostí z rozhlasového archivu

Vltavín: Řeka Dračice, Lucká válka, hrad Kalich. Mix málo známých zajímavostí z rozhlasového archivu

12. 10. 2025

36 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Do záhrobí se zatím nechystám

Neděle Marie Tomsové

Marie Tomsová: Do záhrobí se zatím nechystám

12. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Aranžérství, truhlářství či pedagogika jsou mezi žáky v kurzu. Méně třeba čalounictví

Vybrali jsme pro vás

Aranžérství, truhlářství či pedagogika jsou mezi žáky v kurzu. Méně třeba čalounictví

12. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Vertikála: Co spojuje českou společnost po volbách do Sněmovny?

Vertikála: Co spojuje českou společnost po volbách do Sněmovny?

12. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa církví a náboženství

Vertikála: Novinky ze světa církví a náboženství

12. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody “Jsem hrdá Češka,” říká Sarah Haváčová

Téma.21

“Jsem hrdá Češka,” říká Sarah Haváčová

12. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Assisi nejen františkánské

Spirituála

Assisi nejen františkánské

12. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Čtvrtá epizoda: Kim Čong-un - tajemství tyrana

Jména a Osudy

Čtvrtá epizoda: Kim Čong-un - tajemství tyrana

12. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Objevení Ameriky

Minuta s encyklopedií

Objevení Ameriky

12. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O Bitcoinu, deflaci a etice se Štěpánem Drábkem

Kanál Svobodného přístavu

Studio Svobodného přístavu: O Bitcoinu, deflaci a etice se Štěpánem Drábkem

12. 10. 2025

2 hod 51 min

Obrázek epizody Jenovéfa Boková. Pochybnosti a cesta k vlastnímu uznání, dcera jako číslo jedna, feminismus bez radikalismu i štěkání na sociálních sítích

Čestmír Strakatý

Jenovéfa Boková. Pochybnosti a cesta k vlastnímu uznání, dcera jako číslo jedna, feminismus bez radikalismu i štěkání na sociálních sítích

12. 10. 2025

27 min