Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dostat z lidí přiznání bylo náročné, přibližuje autorka Národní sbírky zlozvyků Kateřina Šedá

Host Radiožurnálu: Dostat z lidí přiznání bylo náročné, přibližuje autorka Národní sbírky zlozvyků Kateřina Šedá

2. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Studovna: Škola počká, ale život ne, radí terapeutka. Jak může vypadat hospitalizace na psychiatrii?

Studovna: Škola počká, ale život ne, radí terapeutka. Jak může vypadat hospitalizace na psychiatrii?

2. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Studovna: Škola počká, ale život ne, radí terapeutka. Jak může vypadat hospitalizace na psychiatrii?

Studovna: Škola počká, ale život ne, radí terapeutka. Jak může vypadat hospitalizace na psychiatrii?

2. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Trunda: Postup na šampionát korupční kauzu nepřekryje. Chci na maximum bojovat za český fotbal

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Trunda: Postup na šampionát korupční kauzu nepřekryje. Chci na maximum bojovat za český fotbal

2. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Sára Saudková o nové knize: Je pro mě příjemné psát z pohledu chlapa. Příběhy si s chutí vymýšlím

Alex a host: Sára Saudková o nové knize: Je pro mě příjemné psát z pohledu chlapa. Příběhy si s chutí vymýšlím

2. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Sára Saudková o nové knize: Je pro mě příjemné psát z pohledu chlapa. Příběhy si s chutí vymýšlím

Sára Saudková o nové knize: Je pro mě příjemné psát z pohledu chlapa. Příběhy si s chutí vymýšlím

2. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Írán stále střílí a je hrozbou. Na Trumpovy deklarace o vítězství se nelze spoléhat, míní íránistka

Osobnost Plus: Írán stále střílí a je hrozbou. Na Trumpovy deklarace o vítězství se nelze spoléhat, míní íránistka

2. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Hotspot: Sugar Denny na Mounjaru může i edukovat. Co nám sociální sítě říkají o hubenosti i obezitě?

Hotspot: Sugar Denny na Mounjaru může i edukovat. Co nám sociální sítě říkají o hubenosti i obezitě?

2. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Hotspot: Sugar Denny na Mounjaru může i edukovat. Co nám sociální sítě říkají o hubenosti i obezitě?

Hotspot: Sugar Denny na Mounjaru může i edukovat. Co nám sociální sítě říkají o hubenosti i obezitě?

2. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Legenda českého kresleného vtipu Lubomír Lichý: Nápady létají vzduchem a jde jen o to, kdo je uchopí

Host ve studiu: Legenda českého kresleného vtipu Lubomír Lichý: Nápady létají vzduchem a jde jen o to, kdo je uchopí

2. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dostál: S Maďarskem spolupracujme, je to soused. Vrecionová: Budapešť ohrožuje české národní zájmy

Pro a proti: Dostál: S Maďarskem spolupracujme, je to soused. Vrecionová: Budapešť ohrožuje české národní zájmy

2. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Ekonom Dvořák: Při delší krizi bude potřeba reagovat adresně

Řečí peněz: Ekonom Dvořák: Při delší krizi bude potřeba reagovat adresně

2. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Etnologička Beňušková: Násilie pri šibačke a oblievačke je fenomén posledných 20 rokov

Etnologička Beňušková: Násilie pri šibačke a oblievačke je fenomén posledných 20 rokov

2. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Lékárna: Novinky v oblasti preventivní péče. Na co jako pacienti dosáhnete?

Lékárna: Novinky v oblasti preventivní péče. Na co jako pacienti dosáhnete?

2. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Novinky v oblasti preventivní péče. Na co jako pacienti dosáhnete?

Lékárna: Novinky v oblasti preventivní péče. Na co jako pacienti dosáhnete?

2. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: České středohoří je jedinečné. Proto je už 50 let chráněnou krajinnou oblastí

Host Dopoledního expresu: České středohoří je jedinečné. Proto je už 50 let chráněnou krajinnou oblastí

2. 4. 2026

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jarní knižní novinky: Zahrady, thrillery i dětská dobrodružství. Co si v dubnu nenechat ujít?

Dobré dopoledne: Jarní knižní novinky: Zahrady, thrillery i dětská dobrodružství. Co si v dubnu nenechat ujít?

2. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Bennewitz vykročí ze škatulky klasické hudby. Nabídne i beatbox

Máme hosty: Bennewitz vykročí ze škatulky klasické hudby. Nabídne i beatbox

2. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody The Colorado River Compact

The Colorado River Compact

2. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody #72 Autismus není nevychovanost. Co trápí rodiče „výjimečných“ dětí?

#72 Autismus není nevychovanost. Co trápí rodiče „výjimečných“ dětí?

2. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Švancara šokoval Decastelo přímo ve studiu: Drsná slova na adresu jejích prsou! Fotbalista ji pak úplně odzbrojil

Švancara šokoval Decastelo přímo ve studiu: Drsná slova na adresu jejích prsou! Fotbalista ji pak úplně odzbrojil

2. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Mareš: Na Euru 2004 jsem byl součástí jednoho z nejlepších týmů světa. Ohromně mi to pomohlo

Desítka Pavla Horvátha: Mareš: Na Euru 2004 jsem byl součástí jednoho z nejlepších týmů světa. Ohromně mi to pomohlo

2. 4. 2026

53 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Procházka na čerstvém vzduchu vám dá stokrát víc než zázračné preparáty, radí lékař Tomáš Kaštovský

Pražákům je hej: Procházka na čerstvém vzduchu vám dá stokrát víc než zázračné preparáty, radí lékař Tomáš Kaštovský

2. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Procházka na čerstvém vzduchu vám dá stokrát víc než zázračné preparáty, radí lékař Tomáš Kaštovský

Procházka na čerstvém vzduchu vám dá stokrát víc než zázračné preparáty, radí lékař Tomáš Kaštovský

2. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Jak se rodí štípaná holubička: Jindřich Toman ovládá řemeslo, které dnes umí už jen málokdo

Jak se rodí štípaná holubička: Jindřich Toman ovládá řemeslo, které dnes umí už jen málokdo

2. 4. 2026

3 min