Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Skotská válka za nezávislost – Jak si Skotsko vybojovalo svobodu

Skotská válka za nezávislost – Jak si Skotsko vybojovalo svobodu

9. 7. 2026

36 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku: Nová imunologická léčba pohledem pacientky i lékaře

Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku: Nová imunologická léčba pohledem pacientky i lékaře

9. 7. 2026

39 min

Obrázek epizody Tvrdá realita české politiky: Proč důvěra lidí padá na úplné dno? | Lukáš Jelínek

Tvrdá realita české politiky: Proč důvěra lidí padá na úplné dno? | Lukáš Jelínek

9. 7. 2026

45 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

Dvacet minut Radiožurnálu: Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

9. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Úvodní díl - ZKRÁCENÁ VERZE

Úvodní díl - ZKRÁCENÁ VERZE

9. 7. 2026

7 min

Obrázek epizody Ještěd byl slavnostně otevřen 9. července 1973. Nebo to bylo až 21. září?

Ještěd byl slavnostně otevřen 9. července 1973. Nebo to bylo až 21. září?

9. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Ross McKenzie: Healing Beyond a Bipolar Diagnosis | Talks 21

Ross McKenzie: Healing Beyond a Bipolar Diagnosis | Talks 21

9. 7. 2026

52 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

Host Radiožurnálu: Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

9. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

Host Radiožurnálu: Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

9. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

Host Radiožurnálu: Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

Host Radiožurnálu: Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Fotbalový šampionát jako ideologická fraška. Trumpwashing pomáhá korporátnímu kapitalismu FIFA

Fotbalový šampionát jako ideologická fraška. Trumpwashing pomáhá korporátnímu kapitalismu FIFA

9. 7. 2026

40 min

Obrázek epizody Akcent: Potřebuje Národní galerie více budov? Záleží na tom, co od ní chceme, říká historička umění

Akcent: Potřebuje Národní galerie více budov? Záleží na tom, co od ní chceme, říká historička umění

9. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Aleš Cibulka: Je to ostuda, že v Česku nemáme manželství pro všechny

Aleš Cibulka: Je to ostuda, že v Česku nemáme manželství pro všechny

9. 7. 2026

41 min

Obrázek epizody Tečka za Ankarou: Ostuda pro Česko a doutnající koaliční spory kvůli Ukrajině

Tečka za Ankarou: Ostuda pro Česko a doutnající koaliční spory kvůli Ukrajině

9. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Soukromy jednodenni vylet Bernina Express a St. Moritz z Milana

Soukromy jednodenni vylet Bernina Express a St. Moritz z Milana

9. 7. 2026

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Novinář: Kuba je zbědovaná, lidé se na vzpouru nevzmohou

Interview Plus: Novinář: Kuba je zbědovaná, lidé se na vzpouru nevzmohou

9. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Amerikanistka Březinová: Kubánský režim je v kleštích zvenku i zevnitř

Amerikanistka Březinová: Kubánský režim je v kleštích zvenku i zevnitř

9. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Muchow a Volenec: Obnovení Colorfactory dlužíme lidem, kteří s tou hudbou mají spojené vzpomínky

Host Radiožurnálu: Muchow a Volenec: Obnovení Colorfactory dlužíme lidem, kteří s tou hudbou mají spojené vzpomínky

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Muchow a Volenec: Obnovení Colorfactory dlužíme lidem, kteří s tou hudbou mají spojené vzpomínky

Host Radiožurnálu: Muchow a Volenec: Obnovení Colorfactory dlužíme lidem, kteří s tou hudbou mají spojené vzpomínky

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Příběhy z muzejního depozitáře: Ostravský brousek je unikátní hornina spojená s pradávnou sopečnou erupcí

Příběhy z muzejního depozitáře: Ostravský brousek je unikátní hornina spojená s pradávnou sopečnou erupcí

9. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 09.07.2026.

České slovo (Češka reč) - 09.07.2026.

9. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Hotspot: Všichni známe jednoho Adult Pro Max, většinou je to naše máma. Kdy budou dospělí z nás?

Hotspot: Všichni známe jednoho Adult Pro Max, většinou je to naše máma. Kdy budou dospělí z nás?

9. 7. 2026

41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovení americko-íránských útoků. Oživení českého průmyslu. Hranice umělé inteligence

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovení americko-íránských útoků. Oživení českého průmyslu. Hranice umělé inteligence

9. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Poušť je kniha. V Maroku jsem se ji naučil číst, říká Pavel Šaněk

Poušť je kniha. V Maroku jsem se ji naučil číst, říká Pavel Šaněk

9. 7. 2026

34 min