Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Richard Lintner: V USA som mal VW s manuálom asi ako jediný v New Yorku, od Višňovského mám BMW 750 (156. podcast Autobazar.EU)

Richard Lintner: V USA som mal VW s manuálom asi ako jediný v New Yorku, od Višňovského mám BMW 750 (156. podcast Autobazar.EU)

2. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Jana Marková: Jak Fiala zničil Dukovany, proč islám dobývá Evropu a kdo tuneluje českou armádu?

Jana Marková: Jak Fiala zničil Dukovany, proč islám dobývá Evropu a kdo tuneluje českou armádu?

2. 6. 2025

1 hod 46 min

Obrázek epizody test zastupitelstvo

test zastupitelstvo

2. 6. 2025

6 hod 47 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Šabata: Slovenský ministr přirovnává úplatkáře k Horákové

Názory a argumenty: Šabata: Slovenský ministr přirovnává úplatkáře k Horákové

2. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hádka o Blažka: ODS je zločinecká organizace, míní Šlachta. Já z vás rostu, žasla Decroix

Hádka o Blažka: ODS je zločinecká organizace, míní Šlachta. Já z vás rostu, žasla Decroix

2. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Kľúčové u detí je prebudiť radosť z komunikácie a pozitívny vzťah k jazyku, hovorí lektorka angličtiny

Kľúčové u detí je prebudiť radosť z komunikácie a pozitívny vzťah k jazyku, hovorí lektorka angličtiny

2. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Trumpova cla jako vidle do vztahů s EU

Bruselské chlebíčky: Trumpova cla jako vidle do vztahů s EU

2. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Zisky v zdravotníctve nie sú žiadny problém, pacient ich zákazom nič nezíska.  Tvrdí šéf Dôvery Kultan. (Ráno Nahlas)

Zisky v zdravotníctve nie sú žiadny problém, pacient ich zákazom nič nezíska. Tvrdí šéf Dôvery Kultan. (Ráno Nahlas)

2. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bitcoiny a Blažek. Celý příběh

Vinohradská 12: Bitcoiny a Blažek. Celý příběh

2. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody #3 - Fialova vláda = pračka špinavých peněz

#3 - Fialova vláda = pračka špinavých peněz

1. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Šafr s Paličkou: Připomínáme si 80. výročí brněnského pochodu smrti. A takhle Češi zabíjeli Němce

Šafr s Paličkou: Připomínáme si 80. výročí brněnského pochodu smrti. A takhle Češi zabíjeli Němce

1. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Host týdne: Ondřej Zelenka, předseda Sdružení obrany spotřebitelů - Asociace | 1. 6. 2025

Host týdne: Ondřej Zelenka, předseda Sdružení obrany spotřebitelů - Asociace | 1. 6. 2025

1. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody USA pod vedením Donalda Trumpa | Tomáš Klvaňa a Michael Durčák | 1. 6. 2025

USA pod vedením Donalda Trumpa | Tomáš Klvaňa a Michael Durčák | 1. 6. 2025

1. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Zahraniční politika Česka, podpora Izraele | Jan Lipavský (nestr.) a Lubomír Zaorálek (SOCDEM) | 1. 6. 2025

Zahraniční politika Česka, podpora Izraele | Jan Lipavský (nestr.) a Lubomír Zaorálek (SOCDEM) | 1. 6. 2025

1. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martina Vacková: Cannes – výpadek optimismu ze současného světa

Názory a argumenty: Martina Vacková: Cannes – výpadek optimismu ze současného světa

1. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Hrdá a odvážná Milada Horáková

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Hrdá a odvážná Milada Horáková

1. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody 1. června: Bitcoiny a demise - J. Skopeček, K. Havlíček, R. Fiala, M. Hampl. Dálnice - R. Mátl

1. června: Bitcoiny a demise - J. Skopeček, K. Havlíček, R. Fiala, M. Hampl. Dálnice - R. Mátl

1. 6. 2025

1 hod 56 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jiří Leschtina: Uvízne znovu Babiš ve svěrací kazajce střetu zájmů?

Názory a argumenty: Jiří Leschtina: Uvízne znovu Babiš ve svěrací kazajce střetu zájmů?

1. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Afrika jde doprava

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Afrika jde doprava

1. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Politický odkaz Pavla Blažka

Názory a argumenty: Jan Vávra: Politický odkaz Pavla Blažka

1. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Ladislav Martoník: Mamka sa nestihla vydať, pretože môjho ocka zabili Rusi

Ladislav Martoník: Mamka sa nestihla vydať, pretože môjho ocka zabili Rusi

1. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Příležitost netrvá věčně. Odkládání míru mezi Ázerbájdžánem a Arménií ohrožuje regionální řád

Svět ve 20 minutách: Příležitost netrvá věčně. Odkládání míru mezi Ázerbájdžánem a Arménií ohrožuje regionální řád

1. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezidentské volby v Polsku. Výbuchy v Rusku. Superdávka. Liga mistrů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezidentské volby v Polsku. Výbuchy v Rusku. Superdávka. Liga mistrů

1. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Kristián Baran v Mimóze: Herectvo splnilo moje očakávania, prináša mi radosť (Mimóza 10/25)

Kristián Baran v Mimóze: Herectvo splnilo moje očakávania, prináša mi radosť (Mimóza 10/25)

1. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 09: Rádio Jerevan!

Slovo do bitky LP 09: Rádio Jerevan!

1. 6. 2025

38 min