Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Prezidentský speciál 2: Michopulos, Moussa, Shavit

Prezidentský speciál 2: Michopulos, Moussa, Shavit

9. 1. 2022

1 hod

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Základy kryptoměn s Karolínou K.

Studio Svobodného přístavu: Základy kryptoměn s Karolínou K.

9. 1. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Do nového roku na plný plyn. A s cenami plynu do výšin

Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Do nového roku na plný plyn. A s cenami plynu do výšin

8. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: „Vy a já přispíváme ke klimatické krizi málo.“ Většina nutných změn závisí na vládách

Svět ve 20 minutách: „Vy a já přispíváme ke klimatické krizi málo.“ Většina nutných změn závisí na vládách

8. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sněm Pirátů. Pozadí a následky nepokojů v Kazachstánu. Wombat v Praze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sněm Pirátů. Pozadí a následky nepokojů v Kazachstánu. Wombat v Praze

8. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Podcast #31 - Co nás čeká v roce 2022?

Podcast #31 - Co nás čeká v roce 2022?

8. 1. 2022

1 hod 10 min

Obrázek epizody Prezidentský speciál 1: Drábová, Durnová, Pithart

Prezidentský speciál 1: Drábová, Durnová, Pithart

8. 1. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody UDĚLAL JSEM POLITICKÝ KOMPAS - Můj První Stream

UDĚLAL JSEM POLITICKÝ KOMPAS - Můj První Stream

8. 1. 2022

5 hod 17 min

Obrázek epizody Polycentrické právo v čajovně Cherubín

Polycentrické právo v čajovně Cherubín

8. 1. 2022

2 hod 16 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistka: Testování zaměstnanců. Priority vlády Petra Fialy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistka: Testování zaměstnanců. Priority vlády Petra Fialy

7. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Čechy jsme pohladili s kapry proti srsti. A hypotéky v cizí měně nebrat, říká šéf Komerční banky Juchelka

Čechy jsme pohladili s kapry proti srsti. A hypotéky v cizí měně nebrat, říká šéf Komerční banky Juchelka

7. 1. 2022

43 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plošné testování nepomůže, vláda by se měla zaměřit na rizikové osoby, říká viroložka Zelená

Dvacet minut Radiožurnálu: Plošné testování nepomůže, vláda by se měla zaměřit na rizikové osoby, říká viroložka Zelená

7. 1. 2022

24 min

Obrázek epizody Globálně spolu 02: České drony v Africe

Globálně spolu 02: České drony v Africe

7. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Komu slouží ženské tělo

Komu slouží ženské tělo

7. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Schůzku s Mynářem mi všichni posvětili, šlo o vládu, brání se Rakušan

Schůzku s Mynářem mi všichni posvětili, šlo o vládu, brání se Rakušan

7. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Szalay, Gális: Žilinka proti zmluve s USA vyťahuje Mečiarove argumenty

Szalay, Gális: Žilinka proti zmluve s USA vyťahuje Mečiarove argumenty

7. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Historička Nešťáková: Zákaz nevestincov v 1. ČSR podnietil šírenie syfilisu

Historička Nešťáková: Zákaz nevestincov v 1. ČSR podnietil šírenie syfilisu

7. 1. 2022

33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ivan Bartoš: Je pravda, že jsme nejslabší hlas ve vládě. Ale její program nese náš otisk

Interview Plus: Ivan Bartoš: Je pravda, že jsme nejslabší hlas ve vládě. Ale její program nese náš otisk

7. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Zemědělci z Agrární komory a Zemědělského svazu chystají demonstrace proti ohlášenému zásahu nového lidoveckého ministra zemědělství Zdeňka Nekuly do tzv

Zemědělci z Agrární komory a Zemědělského svazu chystají demonstrace proti ohlášenému zásahu nového lidoveckého ministra zemědělství Zdeňka Nekuly do tzv

7. 1. 2022

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministerstvo chce brát peníze malým farmářům a dát je agroholdingům, zní od soukromých zemědělců

Pro a proti: Ministerstvo chce brát peníze malým farmářům a dát je agroholdingům, zní od soukromých zemědělců

7. 1. 2022

24 min

Obrázek epizody Druhý život firmy ANO. Co přijde po Andreji Babišovi?

Druhý život firmy ANO. Co přijde po Andreji Babišovi?

7. 1. 2022

58 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Holub: Na co zapomněli politici, kteří si půjčili 420 miliard

Názory a argumenty: Petr Holub: Na co zapomněli politici, kteří si půjčili 420 miliard

7. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Farmáři protestují proti rozdělování dotací. Výuka na školách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Farmáři protestují proti rozdělování dotací. Výuka na školách

6. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČEZ Beneš: Urychlíme všechno, co půjde. V Dukovanech může být šest bloků, v Temelíně až čtyři

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČEZ Beneš: Urychlíme všechno, co půjde. V Dukovanech může být šest bloků, v Temelíně až čtyři

6. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Povinné očkování je proti zákonu a může rozdělit společnost, varuje senátor

Povinné očkování je proti zákonu a může rozdělit společnost, varuje senátor

6. 1. 2022

16 min