Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moje koníčky by měly vydělávat. Tak jsem z nich udělal firmy | Jaromír Sedlák

Moje koníčky by měly vydělávat. Tak jsem z nich udělal firmy | Jaromír Sedlák

21. 4. 2022

37 min

Obrázek epizody Josef Hajkr, Zdenko Staníček: V agilitě cukr a bič nepomáhají, lidé musí skutečně spolupracovat

Josef Hajkr, Zdenko Staníček: V agilitě cukr a bič nepomáhají, lidé musí skutečně spolupracovat

21. 4. 2022

37 min

Obrázek epizody Jakub Dusílek (UniCredit Bank): Když zavřeme banku v Rusku, vyvolá to problémy v Evropě

Jakub Dusílek (UniCredit Bank): Když zavřeme banku v Rusku, vyvolá to problémy v Evropě

20. 4. 2022

19 min

Obrázek epizody Eduard Palíšek: Nejvíc si vážím lidí, kteří  dokážou konstruktivně říct, že mají jiný názor

Eduard Palíšek: Nejvíc si vážím lidí, kteří dokážou konstruktivně říct, že mají jiný názor

20. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody 45: Psychologické okénko 2 - proč se bojíme ztrát?

45: Psychologické okénko 2 - proč se bojíme ztrát?

20. 4. 2022

8 min

Obrázek epizody Nečekej, křídla roztáhneš cestou – Kamila Paličková (podnikatelka, cestovatelka a zakladatelka projektu Redline Expedition)

Nečekej, křídla roztáhneš cestou – Kamila Paličková (podnikatelka, cestovatelka a zakladatelka projektu Redline Expedition)

20. 4. 2022

39 min

Obrázek epizody 67: Eva Césarová: Psychedelický speciál 1: Úvod do problematiky, Rapé, Sananga

67: Eva Césarová: Psychedelický speciál 1: Úvod do problematiky, Rapé, Sananga

20. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody #587: Terry Crews on Masculinity, True Power, Therapy, and Resisting Cynicism

#587: Terry Crews on Masculinity, True Power, Therapy, and Resisting Cynicism

20. 4. 2022

1 hod 23 min

Obrázek epizody Dalibor Dědek (Jablotron): Lidem z Jablotronu dáme podíl na zisku, ať jsou taky podnikatelé

Dalibor Dědek (Jablotron): Lidem z Jablotronu dáme podíl na zisku, ať jsou taky podnikatelé

19. 4. 2022

16 min

Obrázek epizody Podnikatelka #92 – Eva Usai Blumental

Podnikatelka #92 – Eva Usai Blumental

19. 4. 2022

9 min

Obrázek epizody Mám si koupit investiční byt?

Mám si koupit investiční byt?

19. 4. 2022

32 min

Obrázek epizody Progress Your Mind #04 MILAN BEHRO - „Na začátku byl sen.“

Progress Your Mind #04 MILAN BEHRO - „Na začátku byl sen.“

19. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody 3: 📚 Knižní recenze: Scaling Up

3: 📚 Knižní recenze: Scaling Up

19. 4. 2022

7 min

Obrázek epizody NRoP 78: Recept na zdravých 20 rokov v biznise

NRoP 78: Recept na zdravých 20 rokov v biznise

19. 4. 2022

51 min

Obrázek epizody 36: Lukáš Cirkva | Jak nasazovat teorii do praxe

36: Lukáš Cirkva | Jak nasazovat teorii do praxe

19. 4. 2022

41 min

Obrázek epizody Jan Měšťánek: Podnikání jsem začal tím, že jsem komunikoval s lidmi

Jan Měšťánek: Podnikání jsem začal tím, že jsem komunikoval s lidmi

19. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody 44: Hana Váchová Kočková: Vždy se snažím, aby hodina učení byla příjemná

44: Hana Váchová Kočková: Vždy se snažím, aby hodina učení byla příjemná

19. 4. 2022

22 min

Obrázek epizody Co OPRAVDU stojí za vybudováním úspěšné PMU kariéry? Rozhovor s Leou Drobnou, Haven Salon

Co OPRAVDU stojí za vybudováním úspěšné PMU kariéry? Rozhovor s Leou Drobnou, Haven Salon

18. 4. 2022

52 min

Obrázek epizody 27: DELOR: Vysoká kvalita, schopnost se přizpůsobit a štěstí - to jsou atributy odolnosti krejčovské firmy, která je na trhu 20 let

27: DELOR: Vysoká kvalita, schopnost se přizpůsobit a štěstí - to jsou atributy odolnosti krejčovské firmy, která je na trhu 20 let

17. 4. 2022

48 min

Obrázek epizody Tomáš Kolář (Linet): Covid byl jen vánek proti tomu, co způsobí válka

Tomáš Kolář (Linet): Covid byl jen vánek proti tomu, co způsobí válka

15. 4. 2022

16 min

Obrázek epizody S2 Ep8: Ivana Lehkoživová: Elektronický platební rozkaz

S2 Ep8: Ivana Lehkoživová: Elektronický platební rozkaz

15. 4. 2022

11 min

Obrázek epizody R. Chlupatý: Zapomeňte na rychlé zbohatnutí, S&P500 už nebude takovou jistotou jako dřív..

R. Chlupatý: Zapomeňte na rychlé zbohatnutí, S&P500 už nebude takovou jistotou jako dřív..

15. 4. 2022

1 hod 20 min

Obrázek epizody JIŘÍ KASTNER: Baví mě vyhrávat i vydělávat peníze

JIŘÍ KASTNER: Baví mě vyhrávat i vydělávat peníze

15. 4. 2022

33 min

Obrázek epizody Radek Klouda: Věříme, že BaseLinker se stane absolutním standardem na trhu e-commerce

Radek Klouda: Věříme, že BaseLinker se stane absolutním standardem na trhu e-commerce

15. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody #586: The Random Show with Kevin Rose — Current Books, Men's Groups, Tuna Helper, the Latest in NFTs, Fierce Intimacy, and More

#586: The Random Show with Kevin Rose — Current Books, Men's Groups, Tuna Helper, the Latest in NFTs, Fierce Intimacy, and More

14. 4. 2022

1 hod 29 min