Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Inside Talks: Konec cenových stropů na energie bude pro tisíce rodin šok

Agenda

Inside Talks: Konec cenových stropů na energie bude pro tisíce rodin šok

9. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody [3x03] Zelená revoluce: Udržitelné pěstování microgreens s Kateřinou Blatoňovou

She Boss Time

[3x03] Zelená revoluce: Udržitelné pěstování microgreens s Kateřinou Blatoňovou

9. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Nejčastější Otázky, které mi lidi kladou? –⁠ Q&A

První miliarda

Nejčastější Otázky, které mi lidi kladou? –⁠ Q&A

9. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Ze sociální pracovnice majitelka svatebního ateliéru na plný úvazek

Podnikání na mateřské

Ze sociální pracovnice majitelka svatebního ateliéru na plný úvazek

8. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody SETKÁNÍ KLUBU SAVIORY: Shrnutí události a co dál? 👀✌🏻 | Na podlaze 89

NA PODLAZE

SETKÁNÍ KLUBU SAVIORY: Shrnutí události a co dál? 👀✌🏻 | Na podlaze 89

8. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Ve škole nás učili věci, které jsem nikdy nepoužil | #46 Jiří Diblík: CEO VOS s 3M+ uživatelů

Michal Hubík Podcast

Ve škole nás učili věci, které jsem nikdy nepoužil | #46 Jiří Diblík: CEO VOS s 3M+ uživatelů

8. 6. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody JAK JÓGA A MEDITACE MĚNÍ ŽIVOT - Petr Beránek (15.díl)

Moni ON AIR

JAK JÓGA A MEDITACE MĚNÍ ŽIVOT - Petr Beránek (15.díl)

8. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Němci nás zachránili, je fér za to zaplatit, říká šéf Pražské plynárenské

Agenda

Němci nás zachránili, je fér za to zaplatit, říká šéf Pražské plynárenské

8. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody 98: Martin Ballaty: Když je člověk na správném místě, vydá ze sebe maximum

Saleshero - první český podcast o umění prodeje

98: Martin Ballaty: Když je člověk na správném místě, vydá ze sebe maximum

8. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody 5 důvodů, proč můj první byznys selhal. 5 důvodů, proč selhal i ten druhý. 5 užitečných rad, které si z mých fuckupů, můžete odnést vy.

Ze života značky

5 důvodů, proč můj první byznys selhal. 5 důvodů, proč selhal i ten druhý. 5 užitečných rad, které si z mých fuckupů, můžete odnést vy.

8. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody Mám budovat osobní značku, když pracuji pod " velkou značkou" ?

Reality v sukních

Mám budovat osobní značku, když pracuji pod " velkou značkou" ?

8. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody 100. Bonusová epizoda : Vaše otázky na mě zodpovídá můj manžel

Trefit profit

100. Bonusová epizoda : Vaše otázky na mě zodpovídá můj manžel

8. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Radek Petr: Na začátku bývá myšlenka, vize. Otázkou je, jak ji distribuovat

Buduj značku

Radek Petr: Na začátku bývá myšlenka, vize. Otázkou je, jak ji distribuovat

8. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Alena Semrádová | Víno není jen lék, víno nám pomáhá jít dál po životní cestě

Oldschooler's

Alena Semrádová | Víno není jen lék, víno nám pomáhá jít dál po životní cestě

8. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody #676: David Maisel of Marvel Studios Fame — Never-Before-Heard Tales of Hollywood Dealmaking, The Art of Aiming Big, Lessons from Power Broker Michael Ovitz, Combining Business Smarts with Street Smarts, The Making (and Importance) of Iron Man, Selling...

The Tim Ferriss Show

#676: David Maisel of Marvel Studios Fame — Never-Before-Heard Tales of Hollywood Dealmaking, The Art of Aiming Big, Lessons from Power Broker Michael Ovitz, Combining Business Smarts with Street Smarts, The Making (and Importance) of Iron Man, Selling...

7. 6. 2023

2 hod 33 min

Obrázek epizody #BONUS Jaké nejčastější chyby děláš v prodeji?

Prodejní akademie

#BONUS Jaké nejčastější chyby děláš v prodeji?

7. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Má zkušenost se třemi osobnostmi podnikatele #18

Marketingové minuty – marketingové postřehy pro růst vaší firmy

Má zkušenost se třemi osobnostmi podnikatele #18

7. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody #8 Kolik vydělávají špičkoví lidé na volné noze? S Robertem Vlachem o freelancerech

BYZNYScast Dana Tržila

#8 Kolik vydělávají špičkoví lidé na volné noze? S Robertem Vlachem o freelancerech

7. 6. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Zajíček: Budeme na vládu tlačit s benefity

Agenda

Zajíček: Budeme na vládu tlačit s benefity

7. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody 116: Eva Andriessen: Když si uvědomíme, co nechceme, tak už víme, co chceme

REDLINE

116: Eva Andriessen: Když si uvědomíme, co nechceme, tak už víme, co chceme

7. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Tomáš Čupr: Rohlík je svatý grál e-commerce. O Evropu se upřímně bojím.

NA BURZE🔔

Tomáš Čupr: Rohlík je svatý grál e-commerce. O Evropu se upřímně bojím.

6. 6. 2023

59 min

Obrázek epizody Velká dluhopisová letadla ještě stále letí, říká šéf poradců Partners

Agenda

Velká dluhopisová letadla ještě stále letí, říká šéf poradců Partners

6. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Adi Morun (exCOO, Microsoft CZ & SK) - Umělé inteligenci bude vždycky chybět lidský element (EN)

Podcast Tomáše Bravermana

Adi Morun (exCOO, Microsoft CZ & SK) - Umělé inteligenci bude vždycky chybět lidský element (EN)

6. 6. 2023

56 min

Obrázek epizody Miroslav Pekník: Brno má před sebou obrovský rozvoj, kvalitní stavební materiál se nám vždy vyplatí.

Tvize

Miroslav Pekník: Brno má před sebou obrovský rozvoj, kvalitní stavební materiál se nám vždy vyplatí.

6. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody P. Štaffová: „Poradenská činnost není pro každého, jen málo lidí si práci nenosí domů.“

Stačí málo

P. Štaffová: „Poradenská činnost není pro každého, jen málo lidí si práci nenosí domů.“

6. 6. 2023

51 min