Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody CH&M #20 Záhada čísla 23

CH&M #20 Záhada čísla 23

10. 8. 2020

20 min

Obrázek epizody Zahoď strach a postav se do své síly! Interview s Hankou Volfovou

Zahoď strach a postav se do své síly! Interview s Hankou Volfovou

10. 8. 2020

42 min

Obrázek epizody 10: Jan Vojáček: Skrze utrpení a bolest můžeme dosáhnout otevření srdce

10: Jan Vojáček: Skrze utrpení a bolest můžeme dosáhnout otevření srdce

10. 8. 2020

25 min

Obrázek epizody 16: Petr Vyhnálek: Umělá inteligence a rozšířená realita vytváří jiný svět, než jak ho známe

16: Petr Vyhnálek: Umělá inteligence a rozšířená realita vytváří jiný svět, než jak ho známe

10. 8. 2020

43 min

Obrázek epizody 129: Jan Al-Amel: Výzkumy musíme umět správně "číst"

129: Jan Al-Amel: Výzkumy musíme umět správně "číst"

10. 8. 2020

32 min

Obrázek epizody 8 | Labyrint světa a ráj srdce

8 | Labyrint světa a ráj srdce

10. 8. 2020

30 min

Obrázek epizody Amazing Sunday – Bože, bolí to – Daniel Skokan

Amazing Sunday – Bože, bolí to – Daniel Skokan

9. 8. 2020

31 min

Obrázek epizody DEEP TALKS 67: Václav Dejčmar a Slávek Horák – tvůrci filmu Havel

DEEP TALKS 67: Václav Dejčmar a Slávek Horák – tvůrci filmu Havel

9. 8. 2020

1 hod 5 min

Obrázek epizody Speak Better English with Harry | Episode 208

Speak Better English with Harry | Episode 208

9. 8. 2020

12 min

Obrázek epizody # 37 MAMI, už tam budem? ...aneb jak na dovolenou s dítětem /tipy na konkrétní místa v ČR/

# 37 MAMI, už tam budem? ...aneb jak na dovolenou s dítětem /tipy na konkrétní místa v ČR/

7. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Manažer sportovních hvězd David Trávníček: český sport momentálně strádá v kvalitě mladých sportovců

Manažer sportovních hvězd David Trávníček: český sport momentálně strádá v kvalitě mladých sportovců

7. 8. 2020

17 min

Obrázek epizody 2. Ke kormidlům! Myšlenky a co chci

2. Ke kormidlům! Myšlenky a co chci

7. 8. 2020

8 min

Obrázek epizody Řešidlo #119: Jak odejít ze vztahu, kde já chci kamarádství a druhý lásku

Řešidlo #119: Jak odejít ze vztahu, kde já chci kamarádství a druhý lásku

7. 8. 2020

9 min

Obrázek epizody #39 Holá, holá školka volá!

#39 Holá, holá školka volá!

7. 8. 2020

33 min

Obrázek epizody (171*) Opakovat, opakovat, opakovat: Audio training in stories

(171*) Opakovat, opakovat, opakovat: Audio training in stories

7. 8. 2020

12 min

Obrázek epizody 3: Jan Ambrož, Assa Abloy: Jak upevnit priority a zrychlit procesy potřebné pro business, nejen v HR

3: Jan Ambrož, Assa Abloy: Jak upevnit priority a zrychlit procesy potřebné pro business, nejen v HR

6. 8. 2020

35 min

Obrázek epizody S1 Ep15: Mirka Poráčová: Hezky udělaná, zušlechtěná knížka - to vidím jako vrchol tiskařiny

S1 Ep15: Mirka Poráčová: Hezky udělaná, zušlechtěná knížka - to vidím jako vrchol tiskařiny

6. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody 2: Michaela Madová, Coca-Cola HBC: Jak identifikovat nejlepší talenty v online prostředí

2: Michaela Madová, Coca-Cola HBC: Jak identifikovat nejlepší talenty v online prostředí

6. 8. 2020

37 min

Obrázek epizody Veterán Cizinecké legie Stanislav Gazdík: Když jsem oznámil tátovi, že chci být horníkem, málem mě utopil.

Veterán Cizinecké legie Stanislav Gazdík: Když jsem oznámil tátovi, že chci být horníkem, málem mě utopil.

6. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Investujte do toho, čemu rozumíte, říká Tomáš Kučera

Investujte do toho, čemu rozumíte, říká Tomáš Kučera

6. 8. 2020

40 min

Obrázek epizody Dá se obchod s ořechy proměnit v lifestylovou značku? Otakar Janík ze svetplodu.cz

Dá se obchod s ořechy proměnit v lifestylovou značku? Otakar Janík ze svetplodu.cz

6. 8. 2020

49 min

Obrázek epizody U počítačů a mobilů se díváme na výkon, zabezpečení už nás tolik nezajímá, říká bezpečností expert

U počítačů a mobilů se díváme na výkon, zabezpečení už nás tolik nezajímá, říká bezpečností expert

6. 8. 2020

35 min

Obrázek epizody Řešidlo #118: Proč se mi stýská po někom, koho nemiluji

Řešidlo #118: Proč se mi stýská po někom, koho nemiluji

6. 8. 2020

8 min

Obrázek epizody 11: Karol Suchánek / CyberSecurity: Žijete jen jednou, ale vaše data navždy.

11: Karol Suchánek / CyberSecurity: Žijete jen jednou, ale vaše data navždy.

6. 8. 2020

41 min

Obrázek epizody 16: Michal Parkanský: Naše gastroaplikace motivuje zákazníka utrácet víc a víc

16: Michal Parkanský: Naše gastroaplikace motivuje zákazníka utrácet víc a víc

6. 8. 2020

24 min