Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ženská slza nad zlato | #43

Ženská slza nad zlato | #43

24. 4. 2022

1 hod 24 min

Obrázek epizody Pastoral Brothers: Bůh je na Ukrajině. Patriarcha Kirill káže proti Bibli

Pastoral Brothers: Bůh je na Ukrajině. Patriarcha Kirill káže proti Bibli

24. 4. 2022

41 min

Obrázek epizody Josef Dvořák si poprvé veřejně postěžoval na maminku a promluvil o rakovině. Myslel, že vše končí

Josef Dvořák si poprvé veřejně postěžoval na maminku a promluvil o rakovině. Myslel, že vše končí

23. 4. 2022

45 min

Obrázek epizody České školy a válka. Po koronaviru na děti dolehla další starost, říká učitel Pražák

České školy a válka. Po koronaviru na děti dolehla další starost, říká učitel Pražák

23. 4. 2022

30 min

Obrázek epizody Korytnačia koža so sloními nohami #88

Korytnačia koža so sloními nohami #88

22. 4. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee: Nemůžu mít děti, přítel mě pro to opustil

Hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee: Nemůžu mít děti, přítel mě pro to opustil

21. 4. 2022

57 min

Obrázek epizody Moje koníčky by měly vydělávat. Tak jsem z nich udělal firmy | Jaromír Sedlák

Moje koníčky by měly vydělávat. Tak jsem z nich udělal firmy | Jaromír Sedlák

21. 4. 2022

37 min

Obrázek epizody Díky těmhle otázkám se zabouchnete snad i do vraha. Nebo taky ne

Díky těmhle otázkám se zabouchnete snad i do vraha. Nebo taky ne

20. 4. 2022

41 min

Obrázek epizody Tátu odvezli do Gulagu, zemřel. Nikdy jim neodpustím, vzpomíná babička z filmu Kolja Malkina

Tátu odvezli do Gulagu, zemřel. Nikdy jim neodpustím, vzpomíná babička z filmu Kolja Malkina

20. 4. 2022

37 min

Obrázek epizody Řekové nejsou líní, říká česká blogerka. Za své postřehy z poloostrova dostala Magnesii Literu

Řekové nejsou líní, říká česká blogerka. Za své postřehy z poloostrova dostala Magnesii Literu

20. 4. 2022

23 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 11. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 11. díl

19. 4. 2022

49 min

Obrázek epizody ”Jenomže duše, k*rva, nestárne!” (SVÄŤO MALACHOVSKÝ epizóda osemdesiataôsma)

”Jenomže duše, k*rva, nestárne!” (SVÄŤO MALACHOVSKÝ epizóda osemdesiataôsma)

17. 4. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Prague fashion otrok week | #42

Prague fashion otrok week | #42

17. 4. 2022

1 hod 34 min

Obrázek epizody Tomáš Klus se rozpovídal o detailech z manželství, i smutných osudech ubytovaných Ukrajinců

Tomáš Klus se rozpovídal o detailech z manželství, i smutných osudech ubytovaných Ukrajinců

16. 4. 2022

38 min

Obrázek epizody Polévání vodou a paska. Jak Ukrajinci slaví Velikonoce?

Polévání vodou a paska. Jak Ukrajinci slaví Velikonoce?

16. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody POMÁHAME, ZACHRAŇUJEME... NA TO SME TU! #87

POMÁHAME, ZACHRAŇUJEME... NA TO SME TU! #87

15. 4. 2022

49 min

Obrázek epizody Jaderná puma, chudoba a bída. O strašácích Čechů promluvila psycholožka

Jaderná puma, chudoba a bída. O strašácích Čechů promluvila psycholožka

14. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Love brands je základ všeho | Romana Ljubasová

Love brands je základ všeho | Romana Ljubasová

14. 4. 2022

42 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Jaroslavy Kottasové

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Jaroslavy Kottasové

13. 4. 2022

17 min

Obrázek epizody Lež má krátké nohy, ale umí strašně rychle běžet

Lež má krátké nohy, ale umí strašně rychle běžet

13. 4. 2022

33 min

Obrázek epizody Felix Slováček: Pravda o dramatickém rozchodu s Lucíí Gelemovou i lásce k manželce Dádě Patrasové

Felix Slováček: Pravda o dramatickém rozchodu s Lucíí Gelemovou i lásce k manželce Dádě Patrasové

13. 4. 2022

39 min

Obrázek epizody Pilulky pro znásilněné nestačí, říká zdravotník Samek. O víkendu dojede do Kyjeva

Pilulky pro znásilněné nestačí, říká zdravotník Samek. O víkendu dojede do Kyjeva

13. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody Petr Kníže: Náš zápas s Kozmou na body určitě nevidim, nechci tam bejt tak dlouho

Petr Kníže: Náš zápas s Kozmou na body určitě nevidim, nechci tam bejt tak dlouho

11. 4. 2022

32 min

Obrázek epizody David Kozma: Zápasy mě vůbec nebaví, nenávidím je. Pocit výhry je ale to nejlepší

David Kozma: Zápasy mě vůbec nebaví, nenávidím je. Pocit výhry je ale to nejlepší

11. 4. 2022

30 min

Obrázek epizody Adam Pavlovčin: Chystám pseudonym, dozvíte se ho až vyjde můj první singl

Adam Pavlovčin: Chystám pseudonym, dozvíte se ho až vyjde můj první singl

11. 4. 2022

29 min