Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody FrOm ThERe bACk hEre

FrOm ThERe bACk hEre

9. 1. 2020

23 min

Obrázek epizody DESKA TÝDNE: Album jako historicko-socioekonomická přednáška v podání Field Music

DESKA TÝDNE: Album jako historicko-socioekonomická přednáška v podání Field Music

8. 1. 2020

3 min

Obrázek epizody Satdown - Angel Mother [preview]  exclusive Radio 1  Praha

Satdown - Angel Mother [preview] exclusive Radio 1 Praha

7. 1. 2020

2 min

Obrázek epizody Americana Express 3 – Tajuplná Julie a Mišíkovy modré stíny

Americana Express 3 – Tajuplná Julie a Mišíkovy modré stíny

7. 1. 2020

1 hod 1 min

Obrázek epizody Floex ON AIR: „Na klarinet jsem začal chodit omylem. Spletl jsem si ho se saxofonem."

Floex ON AIR: „Na klarinet jsem začal chodit omylem. Spletl jsem si ho se saxofonem."

6. 1. 2020

31 min

Obrázek epizody Thom Artway ON AIR: „S negativními reakcemi na moji verzi Kryla jsem počítal."

Thom Artway ON AIR: „S negativními reakcemi na moji verzi Kryla jsem počítal."

6. 1. 2020

29 min

Obrázek epizody Michal Malátný (Chinaski) ON AIR: „Když naše písničky slyším v rádiu, tak to přepínám."

Michal Malátný (Chinaski) ON AIR: „Když naše písničky slyším v rádiu, tak to přepínám."

6. 1. 2020

29 min

Obrázek epizody Berenika Kohoutová ON AIR: „Nechci být vnímaná jako holčičí Kapitán Demo."

Berenika Kohoutová ON AIR: „Nechci být vnímaná jako holčičí Kapitán Demo."

6. 1. 2020

32 min

Obrázek epizody Ecson Waldes: „Thriller bys dnes udělal i na počítači. Ale dalo by dost práce to zašpinit."

Ecson Waldes: „Thriller bys dnes udělal i na počítači. Ale dalo by dost práce to zašpinit."

6. 1. 2020

28 min

Obrázek epizody Pokáč ON AIR: „Chodil jsem na matematický olympiády, ale překvapilo mě, že na to neletěly ženský."

Pokáč ON AIR: „Chodil jsem na matematický olympiády, ale překvapilo mě, že na to neletěly ženský."

6. 1. 2020

33 min

Obrázek epizody Michael Viktořík (J.A.R.): „První koncert J.A.R., to bylo jenom půl hodiny bum, bum, čvach s rapem."

Michael Viktořík (J.A.R.): „První koncert J.A.R., to bylo jenom půl hodiny bum, bum, čvach s rapem."

6. 1. 2020

28 min

Obrázek epizody Nikola Mucha ON AIR: „V Brně si trávu nezakouřím, není tam na to klid."

Nikola Mucha ON AIR: „V Brně si trávu nezakouřím, není tam na to klid."

6. 1. 2020

28 min

Obrázek epizody Vojta Dyk ON AIR: „S Nightworkem jsme občas šli za hranu, ale nemyslím si, že to byl blbej humor."

Vojta Dyk ON AIR: „S Nightworkem jsme občas šli za hranu, ale nemyslím si, že to byl blbej humor."

6. 1. 2020

34 min

Obrázek epizody Petr Fiala (Mňága a Žďorp) ON AIR: „U crowdfundingu se nesmíš stydět. Peníze zpátky nikdo nechtěl."

Petr Fiala (Mňága a Žďorp) ON AIR: „U crowdfundingu se nesmíš stydět. Peníze zpátky nikdo nechtěl."

6. 1. 2020

29 min

Obrázek epizody Jaromír Švejdík ON AIR: „Koncertování je jako čokoláda. Těžko se s tím přestává."

Jaromír Švejdík ON AIR: „Koncertování je jako čokoláda. Těžko se s tím přestává."

6. 1. 2020

34 min

Obrázek epizody Márdi (Vypsaná Fixa) ON AIR: „V dodávce s kapelou jsem prožil dva roky života."

Márdi (Vypsaná Fixa) ON AIR: „V dodávce s kapelou jsem prožil dva roky života."

6. 1. 2020

35 min

Obrázek epizody Lenka Dusilová ON AIR: „Náročnější věci jsou u mě vždycky vítaný."

Lenka Dusilová ON AIR: „Náročnější věci jsou u mě vždycky vítaný."

6. 1. 2020

33 min

Obrázek epizody Jiří Burian ON AIR: „Příští deska Kapitána Dema bude pro děti."

Jiří Burian ON AIR: „Příští deska Kapitána Dema bude pro děti."

6. 1. 2020

26 min

Obrázek epizody Kato (Prago Union) ON AIR: „Problémů s policajtama mám čím dál víc."

Kato (Prago Union) ON AIR: „Problémů s policajtama mám čím dál víc."

6. 1. 2020

29 min

Obrázek epizody #32 Historky z bezčasí

#32 Historky z bezčasí

5. 1. 2020

58 min

Obrázek epizody Prořezávání No.6 - JAKUB NOHA

Prořezávání No.6 - JAKUB NOHA

5. 1. 2020

1 hod 37 min

Obrázek epizody Prořezávání No.5 - SUNBEAM (Ladislav Hráský)

Prořezávání No.5 - SUNBEAM (Ladislav Hráský)

5. 1. 2020

58 min

Obrázek epizody Prořezávání No.4 - HOPE ASTRONAUT (T. Krejčiřík, J. Sychra)

Prořezávání No.4 - HOPE ASTRONAUT (T. Krejčiřík, J. Sychra)

5. 1. 2020

1 hod 23 min

Obrázek epizody Prořezávání No.3 - DAVID POMAHAČ (Kieslowski)

Prořezávání No.3 - DAVID POMAHAČ (Kieslowski)

5. 1. 2020

1 hod 35 min

Obrázek epizody Prořezávání No.2 - KUBA ALEXA (Quite Quiet)

Prořezávání No.2 - KUBA ALEXA (Quite Quiet)

5. 1. 2020

1 hod 16 min