Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Konektor: Co se dělo na Andělech a na afterparty? Bylo tam co jíst a co pít? A co umělcí? A k tomu spousta hudebních novinek - třeba uskupení Vanua2, nová pecka od The Atavists a taky kapela, jejíž hudba vlaje a čechrá...

Konektor: Co se dělo na Andělech a na afterparty? Bylo tam co jíst a co pít? A co umělcí? A k tomu spousta hudebních novinek - třeba uskupení Vanua2, nová pecka od The Atavists a taky kapela, jejíž hudba vlaje a čechrá...

5. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï

Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï

4. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Velký čísla: Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï

Velký čísla: Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï

4. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody On Air: Láska a chytrej sex. 7krát3 o zranitelnosti v rapu, nové desce a pandemické slávě

On Air: Láska a chytrej sex. 7krát3 o zranitelnosti v rapu, nové desce a pandemické slávě

4. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Jožka Šmukař: S vínem je to jako s písničkou, vybírám si je podle nálady

Alex a host: Jožka Šmukař: S vínem je to jako s písničkou, vybírám si je podle nálady

4. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Host ve studiu: „Hrajem tak, aby se country nažralo a bigbeat zůstal celej,“ směje se hradecký muzikant Petr Havrda

Host ve studiu: „Hrajem tak, aby se country nažralo a bigbeat zůstal celej,“ směje se hradecký muzikant Petr Havrda

4. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Květnový koncert Tata Bojs bude výjimečný, ozvučení bude takové malé kouzlo, slibuje Milan Cais

Host Lucie Výborné: Květnový koncert Tata Bojs bude výjimečný, ozvučení bude takové malé kouzlo, slibuje Milan Cais

4. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody 5.1.2022 - MAYA MIX - ONLY

5.1.2022 - MAYA MIX - ONLY

4. 5. 2022

1 hod 51 min

Obrázek epizody Radio B - Exclusive (Daniel Neighbour) 15.4.2022

Radio B - Exclusive (Daniel Neighbour) 15.4.2022

4. 5. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody RAPSPOT 9

RAPSPOT 9

4. 5. 2022

1 hod 45 min

Obrázek epizody JACKPOT 58

JACKPOT 58

3. 5. 2022

58 min

Obrázek epizody Jana Mynářová – kulturní podhoubí

Jana Mynářová – kulturní podhoubí

3. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Jazz do kapsy: Jazz do kapsy, díl 1: Najazzlost

Jazz do kapsy: Jazz do kapsy, díl 1: Najazzlost

3. 5. 2022

6 min

Obrázek epizody Country Heroes 29 - Johnny Paycheck

Country Heroes 29 - Johnny Paycheck

3. 5. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Country Heroes 29 - Johnny Paycheck

Country Heroes 29 - Johnny Paycheck

3. 5. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody #99 Kdo by spíš?

#99 Kdo by spíš?

2. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpěvák Petr Bende: Když tvořím, jsem v jiné dimenzi. Neberu telefony a nevěnuju se sociálním sítím

Alex a host: Zpěvák Petr Bende: Když tvořím, jsem v jiné dimenzi. Neberu telefony a nevěnuju se sociálním sítím

2. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Najde Jiří Vodička i chvíle, kdy odkládá housle pod postel?

Host Českého rozhlasu Ostrava: Najde Jiří Vodička i chvíle, kdy odkládá housle pod postel?

2. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Současná pop music mi logicky leze na nervy, přiznává Janda z Olympiku. Vydává nové album

Host Radiožurnálu: Současná pop music mi logicky leze na nervy, přiznává Janda z Olympiku. Vydává nové album

2. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Trilo & QO - Turn It Up

Trilo & QO - Turn It Up

2. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody SPIN TALK - NEVEREŠ HOSTY U ROMANA BLINKY

SPIN TALK - NEVEREŠ HOSTY U ROMANA BLINKY

1. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Shuffle ON #05 - Metalový tesař - Carpenter Brut

Shuffle ON #05 - Metalový tesař - Carpenter Brut

1. 5. 2022

1 hod 10 min

Obrázek epizody Až na dřeň: DJ Roxtar: Adolfeena beru jako odměnu za to, co jsem udělal se životem. Jsem střízlivý a šťastný

Až na dřeň: DJ Roxtar: Adolfeena beru jako odměnu za to, co jsem udělal se životem. Jsem střízlivý a šťastný

1. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Ach, máji, máječku

Ach, máji, máječku

1. 5. 2022

5 min

Obrázek epizody 68. SinglStory

68. SinglStory

30. 4. 2022

57 min