Nové epizody: Podcasty o hudbě: Novinky, analýzy a rozhovory
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.
Hudba

Konektor: Co se dělo na Andělech a na afterparty? Bylo tam co jíst a co pít? A co umělcí? A k tomu spousta hudebních novinek - třeba uskupení Vanua2, nová pecka od The Atavists a taky kapela, jejíž hudba vlaje a čechrá...
5. 5. 2022
32 min

Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï
4. 5. 2022
40 min

Velký čísla: Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï
4. 5. 2022
40 min

On Air: Láska a chytrej sex. 7krát3 o zranitelnosti v rapu, nové desce a pandemické slávě
4. 5. 2022
34 min

Alex a host: Jožka Šmukař: S vínem je to jako s písničkou, vybírám si je podle nálady
4. 5. 2022
22 min

Host ve studiu: „Hrajem tak, aby se country nažralo a bigbeat zůstal celej,“ směje se hradecký muzikant Petr Havrda
4. 5. 2022
9 min

Host Lucie Výborné: Květnový koncert Tata Bojs bude výjimečný, ozvučení bude takové malé kouzlo, slibuje Milan Cais
4. 5. 2022
26 min

Alex a host: Zpěvák Petr Bende: Když tvořím, jsem v jiné dimenzi. Neberu telefony a nevěnuju se sociálním sítím
2. 5. 2022
23 min

Host Českého rozhlasu Ostrava: Najde Jiří Vodička i chvíle, kdy odkládá housle pod postel?
2. 5. 2022
20 min

Host Radiožurnálu: Současná pop music mi logicky leze na nervy, přiznává Janda z Olympiku. Vydává nové album
2. 5. 2022
26 min

Až na dřeň: DJ Roxtar: Adolfeena beru jako odměnu za to, co jsem udělal se životem. Jsem střízlivý a šťastný
1. 5. 2022
30 min