Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 89. SinglStory

89. SinglStory

10. 12. 2022

57 min

Obrázek epizody #37: VÁNOČNÍ BESÍDKA w/ ORION (PART ONE)

#37: VÁNOČNÍ BESÍDKA w/ ORION (PART ONE)

9. 12. 2022

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Opera Hodiny podle románu Michaela Cunnighama. Poslouchejte přímý přenos na Českém rozhlase Vltava

Mozaika: Opera Hodiny podle románu Michaela Cunnighama. Poslouchejte přímý přenos na Českém rozhlase Vltava

9. 12. 2022

7 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Music Managers Forum Live: Hudební manažeři 2023

Music Managers Forum Live: Hudební manažeři 2023

9. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Johnny SerVíce: Jsme ostuda ostudy Plzně

Johnny SerVíce: Jsme ostuda ostudy Plzně

9. 12. 2022

39 min

Obrázek epizody Oto Klempíř: Danuše, hobluj! Hudební bitva prezidentských kandidátu (77)

Oto Klempíř: Danuše, hobluj! Hudební bitva prezidentských kandidátu (77)

9. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Tales of the Blood Boombax Brothers (ft Adam Zelinka)

Tales of the Blood Boombax Brothers (ft Adam Zelinka)

9. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Mutanti hledaj východisko objevují tuzemský noise folk a nasazují snapbacky

Tip: Hudební tip: Mutanti hledaj východisko objevují tuzemský noise folk a nasazují snapbacky

8. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody ROCKOVÝ RÁNO!!! Luboš Suchánek byl hostem Tomáše Krause.

ROCKOVÝ RÁNO!!! Luboš Suchánek byl hostem Tomáše Krause.

8. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Lucie Borhyová: Vánoční písničkou jsem si splnila sen. Prý jsou místa, kde zním jako Hanka Zagorová

Alex a host: Lucie Borhyová: Vánoční písničkou jsem si splnila sen. Prý jsou místa, kde zním jako Hanka Zagorová

8. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody David Urban ON AIR: „Festival Jelení příkop byl labutí písní devadesátých let."

David Urban ON AIR: „Festival Jelení příkop byl labutí písní devadesátých let."

8. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Odposlech Thoma Frödeho - Lenka Dusilová

Odposlech Thoma Frödeho - Lenka Dusilová

8. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Konektor podcast #113 bude pomalej i rychlej. Zazní Lana Del Ray, Michael Jackson, Tomáš Klus, Sofian Medjmedj, Jamie XX i Gorillaz a Fleetwod Mac. Slušný kombo.

Konektor podcast #113 bude pomalej i rychlej. Zazní Lana Del Ray, Michael Jackson, Tomáš Klus, Sofian Medjmedj, Jamie XX i Gorillaz a Fleetwod Mac. Slušný kombo.

8. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Roman Dobrev: To je teď můj nejlepší mikrofon ve studiu!

Roman Dobrev: To je teď můj nejlepší mikrofon ve studiu!

8. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Světová premiéra fragmentů z Kafky

Světová premiéra fragmentů z Kafky

7. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Jan Kopečný o kapele Botox: Psát a zpívat vlastní věci je útěk od muzikálů. Je to jiná energie

Alex a host: Jan Kopečný o kapele Botox: Psát a zpívat vlastní věci je útěk od muzikálů. Je to jiná energie

7. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody On Air: Často se nechám semlít okolím. Chtěla bych se soustředit na vlastní pocity, říká hudebnice Marjari

On Air: Často se nechám semlít okolím. Chtěla bych se soustředit na vlastní pocity, říká hudebnice Marjari

7. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Horník začal vyrábět cimbály, syn do firmy přešel z IT. Cimbály z Moravy putují do světa už 30 let

Host Lucie Výborné: Horník začal vyrábět cimbály, syn do firmy přešel z IT. Cimbály z Moravy putují do světa už 30 let

7. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Irena Dousková

Irena Dousková

7. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Tancovat v bezpečí. Na klubové scéně se vedou debaty o udržitelnosti i pravidlech chování

Tancovat v bezpečí. Na klubové scéně se vedou debaty o udržitelnosti i pravidlech chování

6. 12. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Taylor "Mastermind" Swift: MIDNIGHTS (rozbor)

Taylor "Mastermind" Swift: MIDNIGHTS (rozbor)

6. 12. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody SoundCzech Live: Průvodce evropskými hudebními konferencemi @FESTIWALL 2022

SoundCzech Live: Průvodce evropskými hudebními konferencemi @FESTIWALL 2022

6. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody Alex a host: Josef Fousek: Text Až mě andělé zavolají k sobě jsem napsal v Tatrách. Rozechvěje mě dodnes

Alex a host: Josef Fousek: Text Až mě andělé zavolají k sobě jsem napsal v Tatrách. Rozechvěje mě dodnes

6. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Milan Devinne jako Freddie Mercury věří, že příležitosti musíme chytit za pačesy a jít za svým snem

Host ve studiu: Milan Devinne jako Freddie Mercury věří, že příležitosti musíme chytit za pačesy a jít za svým snem

6. 12. 2022

10 min