Obrázek epizody Motokecy Marcela Herbolta na pátek 15. září

Motokecy Marcela Herbolta na pátek 15. září

15. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Varhaník Jaroslav Tůma zve na svůj recitál ve Smetanově síni Obecního domu v sobotu 23. 9.2023

Varhaník Jaroslav Tůma zve na svůj recitál ve Smetanově síni Obecního domu v sobotu 23. 9.2023

15. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Cream Sound 77 (COLOR Music Radio)

Cream Sound 77 (COLOR Music Radio)

14. 9. 2023

1 hod 55 min

Obrázek epizody Alex a host: Vlasta Horváth: Po SuperStar jsem náhled na hudbu posunul. Střet s neúspěchem vás nutí přemýšlet

Alex a host: Vlasta Horváth: Po SuperStar jsem náhled na hudbu posunul. Střet s neúspěchem vás nutí přemýšlet

14. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bratři Polákovi z O5 a Radeček: Nejsme potetovaní ani rozvedení. Jsme divná rocková kapela

Blízká setkání: Bratři Polákovi z O5 a Radeček: Nejsme potetovaní ani rozvedení. Jsme divná rocková kapela

14. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Bonusový Díl: Od dema k finál masteru: Ewa Farna - Tělo /// Hudba nevymáchaná! - Lukáš Chromek

Bonusový Díl: Od dema k finál masteru: Ewa Farna - Tělo /// Hudba nevymáchaná! - Lukáš Chromek

14. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Motokecy Marcela Herbolta  na čtvrtek 14. září

Motokecy Marcela Herbolta na čtvrtek 14. září

14. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody SPIN TALK - DARA ROLLINS VYDÁVÁ NOVÝ SINGL, CHYSTÁ DESKU I DALŠÍ O2 ARÉNU

SPIN TALK - DARA ROLLINS VYDÁVÁ NOVÝ SINGL, CHYSTÁ DESKU I DALŠÍ O2 ARÉNU

14. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Reflektor #226: Masivní záplava nových desek

Reflektor #226: Masivní záplava nových desek

14. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Konektor #151 Nové singly od Rolling Stones, LP, Ben Cristovao x Sofian Medjmedj, vítěz Mercury price nebo Olivia Rodrigo.

Konektor #151 Nové singly od Rolling Stones, LP, Ben Cristovao x Sofian Medjmedj, vítěz Mercury price nebo Olivia Rodrigo.

14. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Grunka - Planet 10

Grunka - Planet 10

13. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Arcidiecézním muzeu Olomouc zazní další koncert z festivalu „Emil Viklický 75“. Na co se těšit?

Zprávy ČRo Olomouc: V Arcidiecézním muzeu Olomouc zazní další koncert z festivalu „Emil Viklický 75“. Na co se těšit?

13. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Johnny Cash. Hudební idol, který chtěl vnášet lidem do života světlo

Příběhy z kalendáře: Johnny Cash. Hudební idol, který chtěl vnášet lidem do života světlo

12. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Vojta Nedvěd: Být synem slavného otce není lehké, táta s bráchou nastavili laťku hodně vysoko

Alex a host: Vojta Nedvěd: Být synem slavného otce není lehké, táta s bráchou nastavili laťku hodně vysoko

12. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Studiotime # 79 s Ursula Sereghy „Při buskingu mi s policajtama pomáhala schopnost vyjednávat."

Studiotime # 79 s Ursula Sereghy „Při buskingu mi s policajtama pomáhala schopnost vyjednávat."

12. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Potěšit živé a nevyhrožovat zemřelým. Rekviem jako pozitivní zpráva o věčnosti

Potěšit živé a nevyhrožovat zemřelým. Rekviem jako pozitivní zpráva o věčnosti

12. 9. 2023

38 min

Obrázek epizody Hvězdný host Rock Radia - bubeník Dymytry Miloš Meier

Hvězdný host Rock Radia - bubeník Dymytry Miloš Meier

12. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Hvězdný host Rock Radia - Miro Šmajda ze skupiny Terrapie

Hvězdný host Rock Radia - Miro Šmajda ze skupiny Terrapie

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Já mám ráda slouhu

Já mám ráda slouhu

12. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Dupárna 72 – Vzácný host

Dupárna 72 – Vzácný host

12. 9. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Rozhovor s Jakubem Cinibulkem

Rozhovor s Jakubem Cinibulkem

12. 9. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jak vyboulit crescendo a smýkat smyčcem. Známá skladba se stále dá zahrát nově, říká dirigentka

Dopolední host: Jak vyboulit crescendo a smýkat smyčcem. Známá skladba se stále dá zahrát nově, říká dirigentka

11. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zemřela Yvonne Přenosilová. Připomeňte si ji v Blízkých setkáních s Alešem Cibulkou

Blízká setkání: Zemřela Yvonne Přenosilová. Připomeňte si ji v Blízkých setkáních s Alešem Cibulkou

11. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Region: Open air Kbely, hrajem! Program Rádia Praha přilákal do Centrálního parku Kbely pět tisíc lidí

Zprávy Českého rozhlasu Region: Open air Kbely, hrajem! Program Rádia Praha přilákal do Centrálního parku Kbely pět tisíc lidí

11. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Na kafe s Davidem Pomahačem: Jana Kománková

Na kafe s Davidem Pomahačem: Jana Kománková

11. 9. 2023

58 min