Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Nakladatelství Bärenreiter Praha. České hudbě otevírá cestu do celého světa

Mozaika: Nakladatelství Bärenreiter Praha. České hudbě otevírá cestu do celého světa

20. 3. 2023

7 min

Obrázek epizody Milan Havrda: Mám přes 400 mikrofonů, žena mi neříká, že jsem blázen. Ví, že to nepropiju nebo neutratím za blbosti, které by nás mrzely. Jednou až mě trefí šlak,tak třeba bude bohatá..

Milan Havrda: Mám přes 400 mikrofonů, žena mi neříká, že jsem blázen. Ví, že to nepropiju nebo neutratím za blbosti, které by nás mrzely. Jednou až mě trefí šlak,tak třeba bude bohatá..

20. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Ewa Farna: Dětství v šoubyznysu, O2 aréna i kluci, co řvali: „Ukaž kozy!“ (88)

Ewa Farna: Dětství v šoubyznysu, O2 aréna i kluci, co řvali: „Ukaž kozy!“ (88)

19. 3. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody #114 Hejty z Lucerny

#114 Hejty z Lucerny

19. 3. 2023

1 hod

Obrázek epizody Kavárna: Budějovický festival Art Salon Piano spojuje hudbu, výtvarné umění, slovo a originální prostředí

Kavárna: Budějovický festival Art Salon Piano spojuje hudbu, výtvarné umění, slovo a originální prostředí

19. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Slavíme 25 let na scéně a chceme si to užít, těší se členové kapely Divokej Bill na turné i album

Host Lenky Vahalové: Slavíme 25 let na scéně a chceme si to užít, těší se členové kapely Divokej Bill na turné i album

18. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody 101. SinglStory

101. SinglStory

18. 3. 2023

57 min

Obrázek epizody LuboDJay#05

LuboDJay#05

17. 3. 2023

1 hod

Obrázek epizody Matysku: Dokážu si představit žít ze zvučení a pronajímání aparatury. Chtěl bych mít studio a v něm dělat na svých projektech.

Matysku: Dokážu si představit žít ze zvučení a pronajímání aparatury. Chtěl bych mít studio a v něm dělat na svých projektech.

17. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Jak vznikaly hity - Guns N'Roses

Jak vznikaly hity - Guns N'Roses

17. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody 7. díl nové Hitparády

7. díl nové Hitparády

17. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody SPIN TALK - FILIP NERUDA HOSTEM U ROMANA BLINKY NA RÁDIU SPIN

SPIN TALK - FILIP NERUDA HOSTEM U ROMANA BLINKY NA RÁDIU SPIN

17. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody 12. Má Loreen šanci vyhrát podruhé Eurovision Song Contest?

12. Má Loreen šanci vyhrát podruhé Eurovision Song Contest?

16. 3. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody 2. Gumi: 10 let od založení Klubovny

2. Gumi: 10 let od založení Klubovny

16. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Přemíchej to a začni znovu! Raw Power od The Stooges slaví padesátku

Přemíchej to a začni znovu! Raw Power od The Stooges slaví padesátku

16. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Odposlech Thoma Frödeho - Natálie Míšová (SKYLINE, NVTVLIE)

Odposlech Thoma Frödeho - Natálie Míšová (SKYLINE, NVTVLIE)

16. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Tomáš Niesner přichází na chuť „kovové estetice“ v knížkách i hudbě

Tip: Hudební tip: Tomáš Niesner přichází na chuť „kovové estetice“ v knížkách i hudbě

16. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Jiří Pavlica: Básně Jana Skácela bych zhudebnil všechny. Jsou moudré a moudrosti není nikdy dost

Alex a host: Jiří Pavlica: Básně Jana Skácela bych zhudebnil všechny. Jsou moudré a moudrosti není nikdy dost

16. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Ema Brabcová (Khoiba) ON AIR: „Být na pódiu je pro mě někdy boj samé se sebou."

Ema Brabcová (Khoiba) ON AIR: „Být na pódiu je pro mě někdy boj samé se sebou."

16. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Reflektor #200: Jubilejní přípitek jogurtovým nápojem

Reflektor #200: Jubilejní přípitek jogurtovým nápojem

16. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Petr Kocman - Country je všechno co se mi líbí - 13.3.2023

Petr Kocman - Country je všechno co se mi líbí - 13.3.2023

16. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody Konektor #126 Portugal. The Man, Lipo, Monolink, B - Side Band, festival Groove Brno, Postmodern Jukebox, Tower of Power, Chulachak Chakrabongse aka HUGO, Ashnikko, Sziget, Mumford & Sons...

Konektor #126 Portugal. The Man, Lipo, Monolink, B - Side Band, festival Groove Brno, Postmodern Jukebox, Tower of Power, Chulachak Chakrabongse aka HUGO, Ashnikko, Sziget, Mumford & Sons...

16. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Vanilkový démon a kalhotky ve větru

Vanilkový démon a kalhotky ve větru

15. 3. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Jak vyhrát Monopoly, jak vyhrát v MHD - polojasno #01

Jak vyhrát Monopoly, jak vyhrát v MHD - polojasno #01

15. 3. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Studiotime #60 s Danem Rodným: „První notátor na Atari jsem si naprogramoval sám"

Studiotime #60 s Danem Rodným: „První notátor na Atari jsem si naprogramoval sám"

15. 3. 2023

28 min