Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Statek Mostky měl po několik let významnou úlohu v panství Nové Hrady. Sídlil tu správcovský úřad

Statek Mostky měl po několik let významnou úlohu v panství Nové Hrady. Sídlil tu správcovský úřad

7. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: Statek Mostky měl po několik let významnou úlohu v panství Nové Hrady. Sídlil tu správcovský úřad

Jihočeská vlastivěda: Statek Mostky měl po několik let významnou úlohu v panství Nové Hrady. Sídlil tu správcovský úřad

7. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Václav Hájek z Libočan napsal Kroniku českou. Kde mu chyběla fakta, se spolehl na svou fantazii

Návraty do minulosti: Václav Hájek z Libočan napsal Kroniku českou. Kde mu chyběla fakta, se spolehl na svou fantazii

7. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody In Brevis Historia – Jak se stát konzulem

In Brevis Historia – Jak se stát konzulem

7. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody Za podpis Charty 77 nebyl nikdo odsouzen?

Za podpis Charty 77 nebyl nikdo odsouzen?

6. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Za podpis Charty 77 nebyl nikdo odsouzen?

Jak to bylo doopravdy: Za podpis Charty 77 nebyl nikdo odsouzen?

6. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Šokující zpověď: Toužil vraždit už v 10 letech!

Šokující zpověď: Toužil vraždit už v 10 letech!

6. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Dodge Part II: Hemi to Lil’ Red Express - Past Gas #270

Dodge Part II: Hemi to Lil’ Red Express - Past Gas #270

6. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody 6. ledna: Co se stalo v tento den

6. ledna: Co se stalo v tento den

6. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Rekordní betlém vytvořil punčochář Tomáš Krýza v Jindřichově Hradci. Pracoval na něm přes 60 let

Rekordní betlém vytvořil punčochář Tomáš Krýza v Jindřichově Hradci. Pracoval na něm přes 60 let

6. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: Rekordní betlém vytvořil punčochář Tomáš Krýza v Jindřichově Hradci. Pracoval na něm přes 60 let

Jihočeská vlastivěda: Rekordní betlém vytvořil punčochář Tomáš Krýza v Jindřichově Hradci. Pracoval na něm přes 60 let

6. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Díl 39 – Baba Jaga – stařena z chaloupky na kuřích nožkách, průvodkyně zemřelých a požíračka dětí

Díl 39 – Baba Jaga – stařena z chaloupky na kuřích nožkách, průvodkyně zemřelých a požíračka dětí

6. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Válka dvou královen, Elišky Přemyslovny a Elišky Rejčky. Šlo o moc, jak jinak

Návraty do minulosti: Válka dvou královen, Elišky Přemyslovny a Elišky Rejčky. Šlo o moc, jak jinak

6. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody 16. Franz in Paris

16. Franz in Paris

5. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

5. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

5. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

„Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

5. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Oldřich I.: Obnovitel Moci Přemyslovců

Oldřich I.: Obnovitel Moci Přemyslovců

5. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Tajemství sklepení Sixtova domu

Stověžatá vypráví: Tajemství sklepení Sixtova domu

5. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Četnickou stanici byste v Putimi nenašli a Švejka nepotkali, zato Jana Cimburu ano

Četnickou stanici byste v Putimi nenašli a Švejka nepotkali, zato Jana Cimburu ano

5. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody 5. ledna: Co se stalo v tento den

5. ledna: Co se stalo v tento den

5. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Křest českých knížat

Křest českých knížat

5. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody TOP 2024: Hudba sídli v hlave. V tej Smetanovej hrala ďalej, hoci ju nepočul

TOP 2024: Hudba sídli v hlave. V tej Smetanovej hrala ďalej, hoci ju nepočul

5. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Příběh knížete Horymíra a jeho koně Šemíka

Stověžatá vypráví: Příběh knížete Horymíra a jeho koně Šemíka

5. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Německou půdu obsadili Češi, z majitelů byli bezmála otroci

Německou půdu obsadili Češi, z majitelů byli bezmála otroci

4. 1. 2025

52 min