Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speaking Skills - Buying a football shirt

Learn English with the British Council and Premier League

Speaking Skills - Buying a football shirt

24. 1. 2022

16 min

Obrázek epizody #12 Věřím, že Krmenčík se na jaře ve Slavii chytí, říká Uhrin

BODLO

#12 Věřím, že Krmenčík se na jaře ve Slavii chytí, říká Uhrin

24. 1. 2022

33 min

Obrázek epizody DANIEL ŠEDIVÝ | ROZHOVOR | Nejvysněnější spolupráce, kterou bych chtěl je na rukavice.

MNKL FOOTBALL

DANIEL ŠEDIVÝ | ROZHOVOR | Nejvysněnější spolupráce, kterou bych chtěl je na rukavice.

23. 1. 2022

21 min

Obrázek epizody MAXI TALOVIEROV | ROZHOVOR | Sám jsem se naučil česky. Můj cíl je pokračovat dál v Evropě.

MNKL FOOTBALL

MAXI TALOVIEROV | ROZHOVOR | Sám jsem se naučil česky. Můj cíl je pokračovat dál v Evropě.

23. 1. 2022

17 min

Obrázek epizody Peking fokus podcast: S Dvořákem o pilotáži bobu, čínské dráze i Friedrichově dominanci

Fokus podcast ČT sport

Peking fokus podcast: S Dvořákem o pilotáži bobu, čínské dráze i Friedrichově dominanci

23. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody NFL fokus podcast: Co zatím přineslo play-off a jaká je predikce divizního kola?

Fokus podcast ČT sport

NFL fokus podcast: Co zatím přineslo play-off a jaká je predikce divizního kola?

22. 1. 2022

37 min

Obrázek epizody Gegen Press Podcast | S01E11 | Manchester United po Fergusonovi

Premier Leaks

Gegen Press Podcast | S01E11 | Manchester United po Fergusonovi

21. 1. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody #11 Jsem připravený na všechno. Vyhazov z Baníku jsem ale dodnes nepochopil, říká Vrba

BODLO

#11 Jsem připravený na všechno. Vyhazov z Baníku jsem ale dodnes nepochopil, říká Vrba

21. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (49. díl): Je ohroženo dohrání základní části extraligy?

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (49. díl): Je ohroženo dohrání základní části extraligy?

21. 1. 2022

37 min

Obrázek epizody Off Season 2022/23: Nekuřácký speciál

OFFSEASON Podcast

Off Season 2022/23: Nekuřácký speciál

20. 1. 2022

1 hod 13 min

Obrázek epizody Handball fokus podcast: S Tomášem Mrkvou o Euru a dalším potenciálu českého týmu

Fokus podcast ČT sport

Handball fokus podcast: S Tomášem Mrkvou o Euru a dalším potenciálu českého týmu

20. 1. 2022

34 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Vítkovice štikou sezony a konec Gulaše v reprezentaci

Fokus podcast ČT sport

Hokej fokus podcast: Vítkovice štikou sezony a konec Gulaše v reprezentaci

19. 1. 2022

1 hod

Obrázek epizody #101 Benítez končí v Evertonu. Odklad derby je skandální

Kontrapresink

#101 Benítez končí v Evertonu. Odklad derby je skandální

18. 1. 2022

1 hod 24 min

Obrázek epizody MATCHDAY PODCAST #10 | Swindon, Chelsea | HRÁČI V IZOLACI, MENDY PROPUŠTĚN Z VĚZENÍ, ZÁPAS S CHELSEA

MCFC OK!

MATCHDAY PODCAST #10 | Swindon, Chelsea | HRÁČI V IZOLACI, MENDY PROPUŠTĚN Z VĚZENÍ, ZÁPAS S CHELSEA

18. 1. 2022

2 hod 1 min

Obrázek epizody Pražská S posilují, Kuchta se v Moskvě zapotí a v Plzni došla munice

MVP

Pražská S posilují, Kuchta se v Moskvě zapotí a v Plzni došla munice

18. 1. 2022

49 min

Obrázek epizody This week - Hit the ground running

Learn English with the British Council and Premier League

This week - Hit the ground running

17. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Kopačák #22: Polosezónní zhodnocení nejsledovanějších ligových soutěží (tipy na vítěze, tipy na sestupující, největší překvapení, největší zklamání...)

Kopačák

Kopačák #22: Polosezónní zhodnocení nejsledovanějších ligových soutěží (tipy na vítěze, tipy na sestupující, největší překvapení, největší zklamání...)

17. 1. 2022

1 hod 9 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Loučící se Kuchta, hon na Sora, mladící Baníku a rozprodej Jablonce

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Loučící se Kuchta, hon na Sora, mladící Baníku a rozprodej Jablonce

17. 1. 2022

1 hod 42 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Loučící se Kuchta, hon na Sora, mladící Baníku a rozprodej Jablonce

Fotbal fokus

Fotbal fokus podcast: Loučící se Kuchta, hon na Sora, mladící Baníku a rozprodej Jablonce

17. 1. 2022

1 hod 42 min

Obrázek epizody ANNA ŠUBRTOVÁ | ROZHOVOR | Jsme ve fázi, kdy se fotbalem můžeme uživit. Mám od narození tah na branku.

MNKL FOOTBALL

ANNA ŠUBRTOVÁ | ROZHOVOR | Jsme ve fázi, kdy se fotbalem můžeme uživit. Mám od narození tah na branku.

16. 1. 2022

59 min

Obrázek epizody Máme pro vás bonusový obsah!

Kontrapresink

Máme pro vás bonusový obsah!

15. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Gegen Press Podcast | S01E10 | Naše přestupová očekávání

Premier Leaks

Gegen Press Podcast | S01E10 | Naše přestupová očekávání

15. 1. 2022

49 min

Obrázek epizody Peking fokus podcast: S Krčmářem o vzpomínkách na Koreu, sebedůvěře před olympiádou a zakleté stojce

Fokus podcast ČT sport

Peking fokus podcast: S Krčmářem o vzpomínkách na Koreu, sebedůvěře před olympiádou a zakleté stojce

15. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (48. díl): Proč působila mužská olympijská nominace zmatečně?

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (48. díl): Proč působila mužská olympijská nominace zmatečně?

14. 1. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Hertlova forma, Voráčkův odkaz a brankářská situace Bostonu a Edmontonu

Fokus podcast ČT sport

Hokej fokus podcast: Hertlova forma, Voráčkův odkaz a brankářská situace Bostonu a Edmontonu

12. 1. 2022

1 hod 40 min