Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #178 Velké nákupy klubů od A. Stane se Saúdská Arábie fotbalovou mocností?

Kontrapresink

#178 Velké nákupy klubů od A. Stane se Saúdská Arábie fotbalovou mocností?

14. 7. 2023

53 min

Obrázek epizody 09. Jaroslav Veselý

Zeptej se Bohemky

09. Jaroslav Veselý

14. 7. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody This Week: Pep Guardiola

Learn English with the British Council and Premier League

This Week: Pep Guardiola

14. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Football Club #24 Kouzlo starších stadionů nejde nahradit. Gebrian a Minha o fotbalových chrámech

Football Club podcasty

Football Club #24 Kouzlo starších stadionů nejde nahradit. Gebrian a Minha o fotbalových chrámech

13. 7. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Fotbalista musí ovládat jazyky. V Baku jsem si tým získal ruskou básničkou, vzpomíná Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta

Fotbalista musí ovládat jazyky. V Baku jsem si tým získal ruskou básničkou, vzpomíná Folprecht

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Gunners Talk #1 | Představení podcastu, Zhodnocení uplynulé sezony 2022/23, Aktuální přestupy a spekulace, Gunners News a Tipovačka.

Gunners Talk

Gunners Talk #1 | Představení podcastu, Zhodnocení uplynulé sezony 2022/23, Aktuální přestupy a spekulace, Gunners News a Tipovačka.

12. 7. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Juráska jako kluka hnali ze stadionu. Teď je z něj superstar za stamiliony

MVP

Juráska jako kluka hnali ze stadionu. Teď je z něj superstar za stamiliony

11. 7. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody 46. Národní stadion. ANO/NE, proč? Jak jsou na tom ostatní země v Evropě?

Za čárou

46. Národní stadion. ANO/NE, proč? Jak jsou na tom ostatní země v Evropě?

11. 7. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody FOOTCAST #59 | Here we go - Přestupy

Footcast

FOOTCAST #59 | Here we go - Přestupy

11. 7. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody #62 Pozdravil jsem Panenku a v Ďolíčku jsem skončil, vzpomíná  Němec na konec v Bohemce, Slavii i reprezentaci

Kopačky na hřebíku

#62 Pozdravil jsem Panenku a v Ďolíčku jsem skončil, vzpomíná Němec na konec v Bohemce, Slavii i reprezentaci

8. 7. 2023

59 min

Obrázek epizody #177 Nový dravec v Liverpoolu,  Onana v United a průměrák Ramsdale. Je Mount zrádce?

Kontrapresink

#177 Nový dravec v Liverpoolu,  Onana v United a průměrák Ramsdale. Je Mount zrádce?

7. 7. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Vaclík: Pamatuji si všechny zápasy Ligy mistrů, ale i hattrick od Messiho. Konec v Řecku byl hořký

Vaclík: Pamatuji si všechny zápasy Ligy mistrů, ale i hattrick od Messiho. Konec v Řecku byl hořký

6. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Střešovický kanonýr Burýšek o svých 51 gólech i vášni pro šachy

Podcast Fotbal Praha

Střešovický kanonýr Burýšek o svých 51 gólech i vášni pro šachy

5. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody This Week: Three midfield transfers

Learn English with the British Council and Premier League

This Week: Three midfield transfers

5. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Priske řeší problém. Kovář je v Anglii a Spartě chybí brankářská jednička

MVP

Priske řeší problém. Kovář je v Anglii a Spartě chybí brankářská jednička

4. 7. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Trenéři, ukažte se! Představujeme Fantasy ligu, nejdražší bude Jurečka

BODLO

Trenéři, ukažte se! Představujeme Fantasy ligu, nejdražší bude Jurečka

4. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody 45. Blíží se tendr na TV a marketingová práva. Kluby ani LFA přes léto nespí, off season neexistuje.

Za čárou

45. Blíží se tendr na TV a marketingová práva. Kluby ani LFA přes léto nespí, off season neexistuje.

4. 7. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody FOOTCAST #58 | Ostrý lokty feat. Libor Kozák

Footcast

FOOTCAST #58 | Ostrý lokty feat. Libor Kozák

4. 7. 2023

1 hod 48 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Hodnocení draftu NHL, výměny a trh s volnými hráči

Fokus podcast ČT sport

Hokej fokus podcast: Hodnocení draftu NHL, výměny a trh s volnými hráči

3. 7. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (94. díl): V čem chyboval Jalonen a co přinese reprezentaci Rulík?

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (94. díl): V čem chyboval Jalonen a co přinese reprezentaci Rulík?

30. 6. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody #176 Mount v United, Havertz a chování k De Geovi. Dal Arsenal za Rice příliš? 

Kontrapresink

#176 Mount v United, Havertz a chování k De Geovi. Dal Arsenal za Rice příliš? 

29. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Fiasko proti Izraeli, Bohemka v pohárech a nabitý útok Slavie

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Fiasko proti Izraeli, Bohemka v pohárech a nabitý útok Slavie

29. 6. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Fiasko proti Izraeli, Bohemka v pohárech a nabitý útok Slavie

Fotbal fokus

Fotbal fokus podcast: Fiasko proti Izraeli, Bohemka v pohárech a nabitý útok Slavie

29. 6. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody Folprecht: Cesty na Evropskou ligu byly jedna velká party. Ne pro hráče, ale pro agenty a sponzory

Folprecht: Cesty na Evropskou ligu byly jedna velká party. Ne pro hráče, ale pro agenty a sponzory

29. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Tomáš Rosický: V titul jsem chvílemi nevěřil. Kuchtu bych už teď prodal za dvojnásobek

Sparťanské Noviny

Tomáš Rosický: V titul jsem chvílemi nevěřil. Kuchtu bych už teď prodal za dvojnásobek

29. 6. 2023

1 hod 34 min