Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?

Liga naruby

Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?

6. 5. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Na Letnou mě nikdo nedostane. Musíme Spartu zlomit, věří slávistka

Přímák

PŘÍMÁK: Na Letnou mě nikdo nedostane. Musíme Spartu zlomit, věří slávistka

6. 5. 2024

54 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Zlomové derby, Preciado faktor X? Koubkova další mise, koho uloví Plzeň?

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Zlomové derby, Preciado faktor X? Koubkova další mise, koho uloví Plzeň?

6. 5. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Zlomové derby, Preciado faktor X? Koubkova další mise, koho uloví Plzeň?

Fotbal fokus

Fotbal fokus podcast: Zlomové derby, Preciado faktor X? Koubkova další mise, koho uloví Plzeň?

6. 5. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #003: Sparta na Slovácku: Kuchta zabiják, Haraslín v top formě a Svědík se přeceňuje. Odejde Krejčí do vidlácké Girony?

Vládci Prahy ACS

VLÁDCI PRAHY #003: Sparta na Slovácku: Kuchta zabiják, Haraslín v top formě a Svědík se přeceňuje. Odejde Krejčí do vidlácké Girony?

6. 5. 2024

1 hod 57 min

Obrázek epizody #214 Arsenal a City jsou bezchybní. Proč nikdo nechce trénovat Bayern?

Kontrapresink

#214 Arsenal a City jsou bezchybní. Proč nikdo nechce trénovat Bayern?

5. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody PROTOŽE JSEM SE NA TO NEVYSRAL (Josef Jindřišek)

PŘÍMO Z KABINY

PROTOŽE JSEM SE NA TO NEVYSRAL (Josef Jindřišek)

5. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Kopačák #81: Kdo dojde do finále Ligy mistrů? Hodnotíme první střety

Kopačák

Kopačák #81: Kdo dojde do finále Ligy mistrů? Hodnotíme první střety

4. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody This Week: Hopes lifted and dashed

Learn English with the British Council and Premier League

This Week: Hopes lifted and dashed

4. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude

Liga naruby

Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude

3. 5. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody Football Club #47 Jak si užít zápasy o sestup? Přiblížíme vám kouzlo napínavých záchranářských soubojů

Football Club podcasty

Football Club #47 Jak si užít zápasy o sestup? Přiblížíme vám kouzlo napínavých záchranářských soubojů

3. 5. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody FOOTCAST PREVIEW | 1. kolo Finále F:L

Footcast

FOOTCAST PREVIEW | 1. kolo Finále F:L

3. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Football Club #46 Proč Slavii uniká titul? A je Kuchta platnější než Chytil a Chorý? Skupina o titul očima analytiků

Football Club podcasty

Football Club #46 Proč Slavii uniká titul? A je Kuchta platnější než Chytil a Chorý? Skupina o titul očima analytiků

3. 5. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody S01 Epizoda 39: Krize v obraně a jak na Neomezené přestupy v české fantasy

Fantasy výVAR

S01 Epizoda 39: Krize v obraně a jak na Neomezené přestupy v české fantasy

2. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody V OFSAJDU #5 - Nadstavba je zde

V OFSAJDU

V OFSAJDU #5 - Nadstavba je zde

2. 5. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Folprecht: Nové pravidlo z MLS proti zdržování hry se mi líbí. Jednou by mohlo fungovat i v Evropě

První dotek Zdeňka Folprechta

Folprecht: Nové pravidlo z MLS proti zdržování hry se mi líbí. Jednou by mohlo fungovat i v Evropě

2. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Nosiči ledu 7: Mistři bez ledu. Kapitoly z hokejového pravěku

MVP

Nosiči ledu 7: Mistři bez ledu. Kapitoly z hokejového pravěku

2. 5. 2024

52 min

Obrázek epizody Lukas Babalola: Stylem hry máme na Ligu mistrů. Autobus postavit umíme, v lize to ale dělat nechceme

Sparťanské Noviny

Lukas Babalola: Stylem hry máme na Ligu mistrů. Autobus postavit umíme, v lize to ale dělat nechceme

2. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody 8. díl - Dan Klír

19:11

8. díl - Dan Klír

1. 5. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Rozhovor | Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka

Liga naruby

Rozhovor | Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka

1. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Rozhovor | Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel

Liga naruby

Rozhovor | Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel

30. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Kam s Hložkem? Do Anglie nebo jinam do Bundesligy, hlavně ne do Sparty

MVP

Kam s Hložkem? Do Anglie nebo jinam do Bundesligy, hlavně ne do Sparty

30. 4. 2024

59 min

Obrázek epizody Bod VARu #40 | NA TITUL UŽ JSOU JEN DVA, LIVERPOOL TO VZDAL. KDO TO TEDA VYHRAJE?

Bod VARu

Bod VARu #40 | NA TITUL UŽ JSOU JEN DVA, LIVERPOOL TO VZDAL. KDO TO TEDA VYHRAJE?

30. 4. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Gunners Talk #32 | Rozbor zápasů s Chelsea & Tottenhamem, Děti proti dospělým, Umělec Martin Ødegaard, Zase ty standartky aneb Jover jako Trossard a "Chtěný" gól Bena Whitea

Gunners Talk

Gunners Talk #32 | Rozbor zápasů s Chelsea & Tottenhamem, Děti proti dospělým, Umělec Martin Ødegaard, Zase ty standartky aneb Jover jako Trossard a "Chtěný" gól Bena Whitea

30. 4. 2024

1 hod 47 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (123. díl): V čem je dynastie Třince výjimečná a jak vnímat nominaci na České hry?

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (123. díl): V čem je dynastie Třince výjimečná a jak vnímat nominaci na České hry?

30. 4. 2024

1 hod 13 min