Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Očkovaných prirovnáva ku kukurici. Kotlára kritika nezaujíma (20. 3. 2025)

Očkovaných prirovnáva ku kukurici. Kotlára kritika nezaujíma (20. 3. 2025)

20. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Milionové majetky náměstka z Motola: Vila v Černé Hoře

Milionové majetky náměstka z Motola: Vila v Černé Hoře

20. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Milionové majetky náměstka z Motola: Vila v Černé Hoře

Milionové majetky náměstka z Motola: Vila v Černé Hoře

20. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Putin odmítá ústupky. Co dohodl s Trumpem?

Vinohradská 12: Putin odmítá ústupky. Co dohodl s Trumpem?

20. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Putin odmítá ústupky. Co dohodl s Trumpem?

Vinohradská 12: Putin odmítá ústupky. Co dohodl s Trumpem?

20. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Z. Stanjura a A. Schillerová o nákladech na obranu – Co chybí české armádě – Bílý dům zveřejnil utajované dokumenty o vraždě Kennedyho

Z. Stanjura a A. Schillerová o nákladech na obranu – Co chybí české armádě – Bílý dům zveřejnil utajované dokumenty o vraždě Kennedyho

19. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Hovory: Amerikánka odkazuje i na stále živé jizvy postkomunistické společnosti, říká výtvarník

Hovory: Amerikánka odkazuje i na stále živé jizvy postkomunistické společnosti, říká výtvarník

19. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Polsko a povodně 2024. „Najednou se ztratily domy i stromy,“ vzpomíná žena z města u českých hranic

Zaostřeno: Polsko a povodně 2024. „Najednou se ztratily domy i stromy,“ vzpomíná žena z města u českých hranic

19. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody 19. 3. 2025: Energetické objekty v plamenech – Vláda zvyšuje výdaje na podporované zdroje energie – Až milion při náboru i další benefity

19. 3. 2025: Energetické objekty v plamenech – Vláda zvyšuje výdaje na podporované zdroje energie – Až milion při náboru i další benefity

19. 3. 2025

54 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa a Zelenského. Nejteplejší desetiletí. Nařízení EU firmě Apple

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa a Zelenského. Nejteplejší desetiletí. Nařízení EU firmě Apple

19. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa a Zelenského. Nejteplejší desetiletí. Nařízení EU firmě Apple

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa a Zelenského. Nejteplejší desetiletí. Nařízení EU firmě Apple

19. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Zvýšení koncesionářských poplatků je dobrou zprávou pro Česko, ne pro mě

Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Zvýšení koncesionářských poplatků je dobrou zprávou pro Česko, ne pro mě

19. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Zvýšení koncesionářských poplatků je dobrou zprávou pro Česko, ne pro mě

Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Zvýšení koncesionářských poplatků je dobrou zprávou pro Česko, ne pro mě

19. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Zprávy+ 19. 3. 2025

Zprávy+ 19. 3. 2025

19. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Jaroslav Vostrý a zázrak Činoherního klubu

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Jaroslav Vostrý a zázrak Činoherního klubu

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ivan Štern: Z obecného dobra se vylhat nejde

Názory a argumenty: Ivan Štern: Z obecného dobra se vylhat nejde

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Děti z chudšího zázemí neznají své možnosti. Střední školu raději vybírají na jistotu, říká sociolog

Život k nezaplacení: Děti z chudšího zázemí neznají své možnosti. Střední školu raději vybírají na jistotu, říká sociolog

19. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Muskovi se Tesla sype

Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Muskovi se Tesla sype

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

19. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Korespondenční forma komunikace Fialy s Babišem

Názory a argumenty: Petr Hartman: Korespondenční forma komunikace Fialy s Babišem

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Telefonát Trump-Putin aneb Z prvního lívance je vždy hrouda

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Telefonát Trump-Putin aneb Z prvního lívance je vždy hrouda

19. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Věda Plus: Brněnští vědci v magnetické rezonanci snímají mozky stovek šestiletých dětí

Věda Plus: Brněnští vědci v magnetické rezonanci snímají mozky stovek šestiletých dětí

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

19. 3. 2025

19 min