Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

Host Lucie Výborné: „Proč jsem se já narodila zdravá?“ Skleněné děti si nesou pocity viny, říká režisérka filmu Ta Druhá

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

Osobnost Plus: Amerika předvedla sérii ostud. Trump se nemístně chlubí i svými neúspěchy, hodnotí investor

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání o míru na Ukrajině. Zákon o vojácích. Návrat astronautů lodi Starliner

19. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Trump dostal z jednání s Putinem asi zlomeček, odhaduje amerikanista

Interview Plus: Trump dostal z jednání s Putinem asi zlomeček, odhaduje amerikanista

19. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Evropa financovat RFE?

Pro a proti: Má Evropa financovat RFE?

19. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Nesmlouvavě kritický byl Masaryk i v osobních dopisech. Jeho systém poznámek připomínal holubník

Seriál Radiožurnálu: Nesmlouvavě kritický byl Masaryk i v osobních dopisech. Jeho systém poznámek připomínal holubník

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Ráno na lyže a po obědě k moři. Libanon po letech krize a války opět doufá v lepší život

Zápisník zahraničních zpravodajů: Ráno na lyže a po obědě k moři. Libanon po letech krize a války opět doufá v lepší život

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Holub: Převrat v Německu? Bundestag odbrzdil rozpočet

Názory a argumenty: Petr Holub: Převrat v Německu? Bundestag odbrzdil rozpočet

19. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: BONUS: Láska uprostřed bojů na frontách 2. světové války

Hlasy paměti: BONUS: Láska uprostřed bojů na frontách 2. světové války

19. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Fico má oficiálne šesťkoaličný zlepenec (19. 3. 2025)

Fico má oficiálne šesťkoaličný zlepenec (19. 3. 2025)

19. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Do nitra protestů v Srbsku. Kolem tragédie stále není jasno

Do nitra protestů v Srbsku. Kolem tragédie stále není jasno

19. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Do nitra protestů v Srbsku. Kolem tragédie stále není jasno

Do nitra protestů v Srbsku. Kolem tragédie stále není jasno

19. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmizelý soudce: „Rozhodli se mě zabít“

Vinohradská 12: Zmizelý soudce: „Rozhodli se mě zabít“

19. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmizelý soudce: „Rozhodli se mě zabít“

Vinohradská 12: Zmizelý soudce: „Rozhodli se mě zabít“

19. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Dohoda Trumpa a Putina: Přeruší se útoky na energetiku – Izrael po příměří obnovil boje v Gaze – Jaro začíná suchem a teplotními výkyvy – Návrat astronautů z nedobrovolného pobytu v kosmu

Dohoda Trumpa a Putina: Přeruší se útoky na energetiku – Izrael po příměří obnovil boje v Gaze – Jaro začíná suchem a teplotními výkyvy – Návrat astronautů z nedobrovolného pobytu v kosmu

18. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Fotograf Třeštík: Teď fotit na analog je anachronismus, manýra. Ale ať si každý dělá, co chce

Hovory: Fotograf Třeštík: Teď fotit na analog je anachronismus, manýra. Ale ať si každý dělá, co chce

18. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Ex libris: Nevratné poškození. Opravdu naše dcery propadají transgenderové mánii?

Ex libris: Nevratné poškození. Opravdu naše dcery propadají transgenderové mánii?

18. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody 18. 3. 2025: Trump telefonoval s Putinem – Izrael útočil v Gaze – Ústavní soud o svobodě projevu

18. 3. 2025: Trump telefonoval s Putinem – Izrael útočil v Gaze – Ústavní soud o svobodě projevu

18. 3. 2025

54 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa s Putinem. Svoboda slova. Maďarský zákaz pochodů za LGBTQ+

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa s Putinem. Svoboda slova. Maďarský zákaz pochodů za LGBTQ+

18. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa s Putinem. Svoboda slova. Maďarský zákaz pochodů za LGBTQ+

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání Trumpa s Putinem. Svoboda slova. Maďarský zákaz pochodů za LGBTQ+

18. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jahn ze Škoda Auto: Spalovací motory chceme tak dlouho, jak bude možné

Dvacet minut Radiožurnálu: Jahn ze Škoda Auto: Spalovací motory chceme tak dlouho, jak bude možné

18. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jahn ze Škoda Auto: Spalovací motory chceme tak dlouho, jak bude možné

Dvacet minut Radiožurnálu: Jahn ze Škoda Auto: Spalovací motory chceme tak dlouho, jak bude možné

18. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Zprávy+ 18. 3. 2025

Zprávy+ 18. 3. 2025

18. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Barták: EU se snaží sehnat pro Ukrajinu peníze, kde se dá

Názory a argumenty: Karel Barták: EU se snaží sehnat pro Ukrajinu peníze, kde se dá

18. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Radko Kubičko: Kdy Spolu zahájí volební kampaň?

Názory a argumenty: Radko Kubičko: Kdy Spolu zahájí volební kampaň?

18. 3. 2025

3 min