Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Putin 1:0 Trump. Co se dělo na Aljašce

Plus

Vinohradská 12: Putin 1:0 Trump. Co se dělo na Aljašce

18. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Putin 1:0 Trump. Co se dělo na Aljašce

Radiožurnál

Vinohradská 12: Putin 1:0 Trump. Co se dělo na Aljašce

18. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Je zdravotnictví potápějící se loď? Nevážíme si toho, co máme, říká Zima

Čteme vám Seznam Zprávy

Je zdravotnictví potápějící se loď? Nevážíme si toho, co máme, říká Zima

17. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Šimko: Jsem šťastný penzista, protože jsem zažil holokaust

Radiožurnál

Příběhy 20. století: Šimko: Jsem šťastný penzista, protože jsem zažil holokaust

17. 8. 2025

47 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Šimko: Jsem šťastný penzista, protože jsem zažil holokaust

Plus

Příběhy 20. století: Šimko: Jsem šťastný penzista, protože jsem zažil holokaust

17. 8. 2025

47 min

Obrázek epizody 17. 8. 2025: Jednání koalice ochotných o Ukrajině – Zvýšení platů bezpečnostních sborů – Malý zájem o korespondenční volbu

Události

17. 8. 2025: Jednání koalice ochotných o Ukrajině – Zvýšení platů bezpečnostních sborů – Malý zájem o korespondenční volbu

17. 8. 2025

48 min

Obrázek epizody Za obzorem: Čínské válečné lodě kroužící v mezinárodních vodách nejsou v posledních letech tak překvapivé

Plus

Za obzorem: Čínské válečné lodě kroužící v mezinárodních vodách nejsou v posledních letech tak překvapivé

17. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Darování embryí v Česku: odborníci volají po změně pravidel

Čteme vám Seznam Zprávy

Darování embryí v Česku: odborníci volají po změně pravidel

17. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Komentář: Donbas Putinovo diktátorské ego nenasytí

Čteme vám Seznam Zprávy

Komentář: Donbas Putinovo diktátorské ego nenasytí

17. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Povodňáčci dobývají Pevnost Boyard, aby rodiče mohli opravovat spláchnuté domy

Čteme vám Seznam Zprávy

Povodňáčci dobývají Pevnost Boyard, aby rodiče mohli opravovat spláchnuté domy

17. 8. 2025

6 min

Obrázek epizody Na Banát z Česka jedině s očkováním. Rumunsko čelí epidemii spalniček

Čteme vám Seznam Zprávy

Na Banát z Česka jedině s očkováním. Rumunsko čelí epidemii spalniček

17. 8. 2025

8 min

Obrázek epizody Komentář: Svět, jak ho známe, končí a obchod prochází radikální změnou

Čteme vám Seznam Zprávy

Komentář: Svět, jak ho známe, končí a obchod prochází radikální změnou

17. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody V poledne všichni vaří rajskou. Umělkyně Šedá učí lidi, aby se překonávali

Čteme vám Seznam Zprávy

V poledne všichni vaří rajskou. Umělkyně Šedá učí lidi, aby se překonávali

17. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Proč ČSSD ztrácí půdu pod nohama

Plus

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Proč ČSSD ztrácí půdu pod nohama

17. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: ÚS se zastal otce jedné z obětí střelby na FF. Vztah k obětem se mění pomalu

Plus

Názory a argumenty: Martin Fendrych: ÚS se zastal otce jedné z obětí střelby na FF. Vztah k obětem se mění pomalu

17. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Jako malá zažila teror. Matka přihlížela a teď se hájí: Také jsem se ho bála

Čteme vám Seznam Zprávy

Jako malá zažila teror. Matka přihlížela a teď se hájí: Také jsem se ho bála

17. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jana Klímová: Jaké recepty najdeme v ekonomických programech politických stran

Plus

Názory a argumenty: Jana Klímová: Jaké recepty najdeme v ekonomických programech politických stran

17. 8. 2025

5 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Politický testament Petra Fialy

Plus

Názory a argumenty: Jan Vávra: Politický testament Petra Fialy

17. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Barták: Na Aljašce vyhrál spíš Putin než Trump, z hlediska Evropy se nic zásadního nezměnilo

Plus

Názory a argumenty: Karel Barták: Na Aljašce vyhrál spíš Putin než Trump, z hlediska Evropy se nic zásadního nezměnilo

17. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Tetování, výška, jizvy. V Rostově třídí těla ruských vojáků

Plus

Svět ve 20 minutách: Tetování, výška, jizvy. V Rostově třídí těla ruských vojáků

17. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Plus

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

17. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Za obzorem: V Austrálii roste čínská agresivita. A i tam jsou na rozpacích z Trumpovy nové politiky

Plus

Za obzorem: V Austrálii roste čínská agresivita. A i tam jsou na rozpacích z Trumpovy nové politiky

17. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vývoj jednání o příměří na Ukrajině. Dostavba Dukovan. Šampionát hasičů

Plus

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vývoj jednání o příměří na Ukrajině. Dostavba Dukovan. Šampionát hasičů

17. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vývoj jednání o příměří na Ukrajině. Dostavba Dukovan. Šampionát hasičů

Radiožurnál

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vývoj jednání o příměří na Ukrajině. Dostavba Dukovan. Šampionát hasičů

17. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Na trampolíny pod střechu. Kam s dětmi do jump parků a aren po celém Česku

Čteme vám Seznam Zprávy

Na trampolíny pod střechu. Kam s dětmi do jump parků a aren po celém Česku

17. 8. 2025

9 min