Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #New York | Anna Lucie Scholler: "Než jsem dorazila do USA, myslela jsem si, že umím anglicky."

#New York | Anna Lucie Scholler: "Než jsem dorazila do USA, myslela jsem si, že umím anglicky."

9. 2. 2020

51 min

Obrázek epizody Česká stopa ve Washingtonu: kino Avalon

Česká stopa ve Washingtonu: kino Avalon

9. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody V Británii se zrodil nový superhrdina. Jmenuje se Captain Beany, holduje oranžové a poznáte ho po fazolích

V Británii se zrodil nový superhrdina. Jmenuje se Captain Beany, holduje oranžové a poznáte ho po fazolích

9. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody Horní Jelení je město mezi lesy

Horní Jelení je město mezi lesy

8. 2. 2020

25 min

Obrázek epizody Bahamy: rozhovor s Viktorem Koženým v roce 2003

Bahamy: rozhovor s Viktorem Koženým v roce 2003

7. 2. 2020

32 min

Obrázek epizody Jeffersonovo Monticello

Jeffersonovo Monticello

7. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Podívejte se do Českého Krumlova bez turistů a zdolejte horu Kleť

Výletní tip Ladislava Zibury: Podívejte se do Českého Krumlova bez turistů a zdolejte horu Kleť

7. 2. 2020

1 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep 9 - Brewsta, Prague Burger Enthusiast and Food Blogger

Taste of Prague Podcast, Ep 9 - Brewsta, Prague Burger Enthusiast and Food Blogger

6. 2. 2020

1 hod 2 min

Obrázek epizody Tip Leto s Monikou: Vánoční teskno, které přeteklo až do února, může zlomit jedině Justin Timberlake

Tip Leto s Monikou: Vánoční teskno, které přeteklo až do února, může zlomit jedině Justin Timberlake

6. 2. 2020

1 min

Obrázek epizody 14. Expe Talk: Ondřej Šperka - Od cestovatelských výzev po putování přírodou

14. Expe Talk: Ondřej Šperka - Od cestovatelských výzev po putování přírodou

6. 2. 2020

26 min

Obrázek epizody Hillariády a Barakudy

Hillariády a Barakudy

6. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody Autobusem z Mukačeva do Prahy

Autobusem z Mukačeva do Prahy

6. 2. 2020

4 min

Obrázek epizody Bude džedž? Nebo neBude džedž. Kdo je do prkýnka Buttegieg?!

Bude džedž? Nebo neBude džedž. Kdo je do prkýnka Buttegieg?!

5. 2. 2020

6 min

Obrázek epizody MARIE A BELGIE #6|Bude ze mě selka a další moudra

MARIE A BELGIE #6|Bude ze mě selka a další moudra

5. 2. 2020

17 min

Obrázek epizody Vyrazte za sněhem do Libanonu. Je ho tam teď víc než na českých sjezdovkách, radí Štěpán Macháček

Vyrazte za sněhem do Libanonu. Je ho tam teď víc než na českých sjezdovkách, radí Štěpán Macháček

5. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody 01 Josef Maršálek | „Lidem chybí fyzická práce, vyřešila by řadu problémů,“ říká známý cukrář

01 Josef Maršálek | „Lidem chybí fyzická práce, vyřešila by řadu problémů,“ říká známý cukrář

5. 2. 2020

53 min

Obrázek epizody Pacific Coast Highway: po pobřeží Pacifiku

Pacific Coast Highway: po pobřeží Pacifiku

5. 2. 2020

6 min

Obrázek epizody Jak Madeleine Albrightová fandila Clintonové aneb vzpomínka na americké primárky 2008

Jak Madeleine Albrightová fandila Clintonové aneb vzpomínka na americké primárky 2008

4. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody Koločava

Koločava

4. 2. 2020

4 min

Obrázek epizody 130 000 kilometrů s grindcorem v hlavě. Jsem na cestování na kole závislý, říká Zbyněk Vintr

130 000 kilometrů s grindcorem v hlavě. Jsem na cestování na kole závislý, říká Zbyněk Vintr

4. 2. 2020

43 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Milovníci kávy, zbystřete. Blíží se Barista roku 2020

Tip Juliany Maškrtnice: Milovníci kávy, zbystřete. Blíží se Barista roku 2020

4. 2. 2020

1 min

Obrázek epizody Jak jsme vystrašily naše mamky

Jak jsme vystrašily naše mamky

4. 2. 2020

58 min

Obrázek epizody S Amerikou v srdci

S Amerikou v srdci

3. 2. 2020

6 min

Obrázek epizody Rozpojené státy americké