Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 09 Alžběta Jungrová ǀ „Ve střehu jsem i v běžném životě,“ říká uznávaná česká fotografka, která fotila mezi překupníky drog nebo nepokoje v Pásmu Gazy

09 Alžběta Jungrová ǀ „Ve střehu jsem i v běžném životě,“ říká uznávaná česká fotografka, která fotila mezi překupníky drog nebo nepokoje v Pásmu Gazy

1. 4. 2020

37 min

Obrázek epizody 1. Týn en France: Tam někde v Pikardii...

1. Týn en France: Tam někde v Pikardii...

31. 3. 2020

16 min

Obrázek epizody Kam v New Yorku za oceánem? Na Long Beach!

Kam v New Yorku za oceánem? Na Long Beach!

31. 3. 2020

7 min

Obrázek epizody #7 Jak se dělá business v Malaysii? A co je to nejdůležitější pro život a práci právě tam?

#7 Jak se dělá business v Malaysii? A co je to nejdůležitější pro život a práci právě tam?

31. 3. 2020

22 min

Obrázek epizody Jak jsme dostaly domácí vězení

Jak jsme dostaly domácí vězení

31. 3. 2020

54 min

Obrázek epizody Současná situace a animační léto 2020 + rozhovor s animátorkou Alčou

Současná situace a animační léto 2020 + rozhovor s animátorkou Alčou

30. 3. 2020

1 hod 28 min

Obrázek epizody Stopem na Ojmjakon, nejchladnější místo zeměkoule. Cestovatel Krajňák čelil mrazu na Cestě kostí

Stopem na Ojmjakon, nejchladnější místo zeměkoule. Cestovatel Krajňák čelil mrazu na Cestě kostí

30. 3. 2020

36 min

Obrázek epizody Vítejte U nás v Čechách

Vítejte U nás v Čechách

30. 3. 2020

11 min

Obrázek epizody @veronicaleroy / O cestování v kombinaci s veganstvím

@veronicaleroy / O cestování v kombinaci s veganstvím

30. 3. 2020

1 hod 18 min

Obrázek epizody Potomci vyhnaných španělských Židů žádají o navrácení občanství. Čekali na to víc než půl tisíciletí

Potomci vyhnaných španělských Židů žádají o navrácení občanství. Čekali na to víc než půl tisíciletí

29. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Rostou ve vlhkém sklepě, ale restaurace za ně platí stovky eur. Jak chutnají chmelové výhonky?

Rostou ve vlhkém sklepě, ale restaurace za ně platí stovky eur. Jak chutnají chmelové výhonky?

29. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Přečkali vystěhování i nelehký život ve stepi. Nakonec Češi v Povolží kapitulovali před ústrky sovětského režimu

Přečkali vystěhování i nelehký život ve stepi. Nakonec Češi v Povolží kapitulovali před ústrky sovětského režimu

29. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody IX: Čas na stěhování, z bytu do auta

IX: Čas na stěhování, z bytu do auta

28. 3. 2020

19 min

Obrázek epizody Z věží do podzemí Chocně

Z věží do podzemí Chocně

28. 3. 2020

24 min

Obrázek epizody Madridem vás provede španělský ptáček

Madridem vás provede španělský ptáček

28. 3. 2020

13 min

Obrázek epizody Sever Izraele v těchto dnech připomíná alpské louky. Za dva měsíce nebude po svěží kráse ani stopa

Sever Izraele v těchto dnech připomíná alpské louky. Za dva měsíce nebude po svěží kráse ani stopa

27. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Na motorce po Americe

Na motorce po Americe

27. 3. 2020

7 min

Obrázek epizody TYN DANS LE MONDE 🌏

TYN DANS LE MONDE 🌏

26. 3. 2020

25 min

Obrázek epizody Hudební tip: Rapper Edúv Syn doporučuje citlivý post-rock i zhudebněné výroky šéfa StB

Hudební tip: Rapper Edúv Syn doporučuje citlivý post-rock i zhudebněné výroky šéfa StB

26. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Tři ingredience a tisíce chutí. Kdo chce poznat všechny druhy skotské whisky, tomu jeden život stačit nebude

Tři ingredience a tisíce chutí. Kdo chce poznat všechny druhy skotské whisky, tomu jeden život stačit nebude

25. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

25. 3. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak jsme musely skousnout další zklamání

Jak jsme musely skousnout další zklamání

25. 3. 2020

25 min

Obrázek epizody 08 Vít Přindiš ǀ „Požádal jsem mnicha, aby mě vzal holí přes záda,“ vypráví český vodní slalomář a kajakář o svém pobytu v klášteře

08 Vít Přindiš ǀ „Požádal jsem mnicha, aby mě vzal holí přes záda,“ vypráví český vodní slalomář a kajakář o svém pobytu v klášteře

25. 3. 2020

32 min

Obrázek epizody Klaus a Pánek o neziskovkách

Klaus a Pánek o neziskovkách

24. 3. 2020

20 min

Obrázek epizody Hezky česky!! Aneb jak nevzdat výuku češtiny pro děti vyrůstající v zahraničí. A jak se žije v Německu?

Hezky česky!! Aneb jak nevzdat výuku češtiny pro děti vyrůstající v zahraničí. A jak se žije v Německu?

23. 3. 2020

34 min