Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Auto, které změnilo Ameriku

Auto, které změnilo Ameriku

25. 4. 2020

26 min

Obrázek epizody Předsudky o Španělech a kulturní rozdíly komentuje španělský ptáček

Předsudky o Španělech a kulturní rozdíly komentuje španělský ptáček

25. 4. 2020

13 min

Obrázek epizody Klempířské řemeslo v Kosovu pomalu zaniká. Pan Afrim zatím dál ohýbá plechy

Klempířské řemeslo v Kosovu pomalu zaniká. Pan Afrim zatím dál ohýbá plechy

24. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Pouštní Liška: O životě, práci a cestování v Kuvajtu i Ománu

Pouštní Liška: O životě, práci a cestování v Kuvajtu i Ománu

23. 4. 2020

48 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi - #5 Patrícia Studium v Asii / Malajsie

Cestovatelé a Dobrodruzi - #5 Patrícia Studium v Asii / Malajsie

23. 4. 2020

31 min

Obrázek epizody #11 Výstup na Aragats: S historií v zádech na barevnou střechu Arménie

#11 Výstup na Aragats: S historií v zádech na barevnou střechu Arménie

23. 4. 2020

11 min

Obrázek epizody Hudební tip producenta HRTL: Utility od Barkera je náročná na poslech a zároveň nutí k pohybu

Hudební tip producenta HRTL: Utility od Barkera je náročná na poslech a zároveň nutí k pohybu

23. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi - #4 - Jordánsko Adéla Kučerová

Cestovatelé a Dobrodruzi - #4 - Jordánsko Adéla Kučerová

22. 4. 2020

27 min

Obrázek epizody Rozhovor s lékařem Bohdanem Pomahačem

Rozhovor s lékařem Bohdanem Pomahačem

22. 4. 2020

29 min

Obrázek epizody Na slovíčko s animátorem Sebastianem

Na slovíčko s animátorem Sebastianem

22. 4. 2020

1 hod 15 min

Obrázek epizody Život, štěstí a neobyčejná láska k vlasti. Vnitřní síla, hrdost a rozdíl mezi vlastí a domovem. Aneb o Izraeli trochu jinak.

Život, štěstí a neobyčejná láska k vlasti. Vnitřní síla, hrdost a rozdíl mezi vlastí a domovem. Aneb o Izraeli trochu jinak.

22. 4. 2020

50 min

Obrázek epizody Jak jsme se loučily

Jak jsme se loučily

22. 4. 2020

33 min

Obrázek epizody 12 Matouš Vinš ǀ „Během cestování jsem došel k přesvědčení, že vždycky se najde někdo, kdo vám pomůže,“ říká cestovatel a spoluautor populární knihy Travel Bible

12 Matouš Vinš ǀ „Během cestování jsem došel k přesvědčení, že vždycky se najde někdo, kdo vám pomůže,“ říká cestovatel a spoluautor populární knihy Travel Bible

22. 4. 2020

56 min

Obrázek epizody 3. Týn en France: Hororový návrat!

3. Týn en France: Hororový návrat!

21. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

21. 4. 2020

39 min

Obrázek epizody Honzího barové rozjezdy

Honzího barové rozjezdy

20. 4. 2020

1 hod 13 min

Obrázek epizody O New Yorku

O New Yorku

20. 4. 2020

10 min

Obrázek epizody Sladký belgický ležák, chmel Medusa a modré stánky: Filip Nerad popisuje atmosféru pivního festivalu

Sladký belgický ležák, chmel Medusa a modré stánky: Filip Nerad popisuje atmosféru pivního festivalu

20. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Adršpašsko-teplické skály jako ráj nejen pro turisty ale i pro představivost

Adršpašsko-teplické skály jako ráj nejen pro turisty ale i pro představivost

20. 4. 2020

21 min

Obrázek epizody Japonsko: Nihon Sankei

Japonsko: Nihon Sankei

20. 4. 2020

41 min

Obrázek epizody #1 začátek našeho cestování ve zkratce

#1 začátek našeho cestování ve zkratce

20. 4. 2020

45 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi - #3 Sashi - Cestování s charitativní organizací

Cestovatelé a Dobrodruzi - #3 Sashi - Cestování s charitativní organizací

19. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Pozapomenuté indiánské tradice znovu ožívají. Ženy kmene Juroků se vracejí k řemeslu pletení košíků

Pozapomenuté indiánské tradice znovu ožívají. Ženy kmene Juroků se vracejí k řemeslu pletení košíků

19. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Okolo Borové

Okolo Borové

19. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Z akademiků delegáti: studenti bohemistiky v Káhiře nejčastěji končí v cestovním ruchu

Z akademiků delegáti: studenti bohemistiky v Káhiře nejčastěji končí v cestovním ruchu

19. 4. 2020

3 min