Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Poplujte na Altenburg. Zahrají vám k tomu kapely Deaths, Tamara a Dukla

Tip Terezie Kovalové: Poplujte na Altenburg. Zahrají vám k tomu kapely Deaths, Tamara a Dukla

30. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody Ešus (29.6.2020) [Lukáš - dobrodruh z paneláku - cesty Afrikou a Asií]

Ešus (29.6.2020) [Lukáš - dobrodruh z paneláku - cesty Afrikou a Asií]

29. 6. 2020

55 min

Obrázek epizody Kde se v kapitalistické Americe vzaly národní parky?

Kde se v kapitalistické Americe vzaly národní parky?

29. 6. 2020

15 min

Obrázek epizody Život Down under. Jak se dělá český úspěch u protinožců aneb „hýbání nábytkem“ trochu jinak.#19

Život Down under. Jak se dělá český úspěch u protinožců aneb „hýbání nábytkem“ trochu jinak.#19

28. 6. 2020

32 min

Obrázek epizody Svojanov je hrad plný romantických příběhů

Svojanov je hrad plný romantických příběhů

28. 6. 2020

24 min

Obrázek epizody #Vietnam | Quynh Anh Luongová: "S pár lidmi, které jsem provázela jsem se pak potkala i v Česku."

#Vietnam | Quynh Anh Luongová: "S pár lidmi, které jsem provázela jsem se pak potkala i v Česku."

28. 6. 2020

1 hod 17 min

Obrázek epizody Jak se žije na malém městě v Americe?

Jak se žije na malém městě v Americe?

27. 6. 2020

27 min

Obrázek epizody Slovenská filharmonie se rozhodla hrát pro zdravotníky a abonenty až do konce sezóny zdarma

Slovenská filharmonie se rozhodla hrát pro zdravotníky a abonenty až do konce sezóny zdarma

26. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody #3: Ilustrátorka Eliška Podzimková: “Mám výhodu v tom, že dělám vizuální věci beze slov. I díky tomu jsem získala práci v New Yorku. “

#3: Ilustrátorka Eliška Podzimková: “Mám výhodu v tom, že dělám vizuální věci beze slov. I díky tomu jsem získala práci v New Yorku. “

26. 6. 2020

22 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Vydejte se na bizarní místa, na jejichž návštěvu nezapomenete

Výletní tip Ladislava Zibury: Vydejte se na bizarní místa, na jejichž návštěvu nezapomenete

26. 6. 2020

1 min

Obrázek epizody ASK 24

ASK 24

25. 6. 2020

36 min

Obrázek epizody Lucie v Británii venčí psy – a dokonce ji to dobře živí

Lucie v Británii venčí psy – a dokonce ji to dobře živí

24. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Jak jsme se nechaly unést

Jak jsme se nechaly unést

24. 6. 2020

50 min

Obrázek epizody 19 Naomi Adachi ǀ „Japonci by se od nás mohli učit schopnosti pohotově řešit problémy,“ říká moderátorka, herečka a gamerka

19 Naomi Adachi ǀ „Japonci by se od nás mohli učit schopnosti pohotově řešit problémy,“ říká moderátorka, herečka a gamerka

24. 6. 2020

54 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do Jizerských hor a zastavte se ve Stánku Maliník

Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do Jizerských hor a zastavte se ve Stánku Maliník

23. 6. 2020

1 min

Obrázek epizody Třináctka: Viktor Šolc

Třináctka: Viktor Šolc

23. 6. 2020

52 min

Obrázek epizody XIV: Roadtrip 🚗 ze sněhu na bariérový útes

XIV: Roadtrip 🚗 ze sněhu na bariérový útes

23. 6. 2020

18 min

Obrázek epizody Ešus (22.6.2020) [Kuba, jeho cesty nejen za zvířaty]

Ešus (22.6.2020) [Kuba, jeho cesty nejen za zvířaty]

22. 6. 2020

58 min

Obrázek epizody Do kláštera na šlapací drezíně? Belgické opatství láká na netradiční dopravu i lahodné sýry

Do kláštera na šlapací drezíně? Belgické opatství láká na netradiční dopravu i lahodné sýry

22. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi #11 - Hanka Smetanová - Portugalsko a Francie

Cestovatelé a Dobrodruzi #11 - Hanka Smetanová - Portugalsko a Francie

22. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody Trump začíná ztrácet půdu pod nohama

Trump začíná ztrácet půdu pod nohama

22. 6. 2020

27 min

Obrázek epizody Křehké čekanky, mikrobylinky nebo vzácné odrůdy koření: pařížské parkoviště rozkvetlo zdravím

Křehké čekanky, mikrobylinky nebo vzácné odrůdy koření: pařížské parkoviště rozkvetlo zdravím

21. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody JOLANA SEDLÁČKOVÁ - SýRIE, DAGESTÁN, VENEZUELA, PO VLASTNÍ OSE

JOLANA SEDLÁČKOVÁ - SýRIE, DAGESTÁN, VENEZUELA, PO VLASTNÍ OSE

21. 6. 2020

1 hod 50 min

Obrázek epizody Aljaška byla můj velký sen, ale Skandinávie je přívětivější, říká musherka Jana Henychová

Aljaška byla můj velký sen, ale Skandinávie je přívětivější, říká musherka Jana Henychová

21. 6. 2020

42 min

Obrázek epizody Lidskost, úcta, pokora. Aneb jedinečná krajanka a neutuchající snaha pomáhat.

Lidskost, úcta, pokora. Aneb jedinečná krajanka a neutuchající snaha pomáhat.

20. 6. 2020

38 min