Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 7 - Ničí bubble tea tradiční čajovou kulturu? Názor čajového farmáře.

Epizoda 7 - Ničí bubble tea tradiční čajovou kulturu? Názor čajového farmáře.

2. 5. 2021

46 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Reportáže zahraničních zpravodajů vás zavedou do pivního muzea v Belgii

Reportáže zahraničních zpravodajů: Reportáže zahraničních zpravodajů vás zavedou do pivního muzea v Belgii

2. 5. 2021

23 min

Obrázek epizody Romantická zřícenina litického hradu a unikátní vodní štola

Romantická zřícenina litického hradu a unikátní vodní štola

2. 5. 2021

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Ondřej Synek: K veslování mě přivedl bratranec, abych nebyl oplácaný

Zálety Aleny Zárybnické: Ondřej Synek: K veslování mě přivedl bratranec, abych nebyl oplácaný

2. 5. 2021

23 min

Obrázek epizody #Kočani | Tereza Hovanec Šamšulová: "Bydleli jsme v romské čtvrti a nemuseli jsme zamykat dům."

#Kočani | Tereza Hovanec Šamšulová: "Bydleli jsme v romské čtvrti a nemuseli jsme zamykat dům."

2. 5. 2021

55 min

Obrázek epizody Třeboň: mini katedrála uprostřed lesa, Svět a jihočeské baroko

Třeboň: mini katedrála uprostřed lesa, Svět a jihočeské baroko

29. 4. 2021

11 min

Obrázek epizody Dvoudenní putování Beskydami pro náročné

Dvoudenní putování Beskydami pro náročné

29. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 40 - Karolína a Teo z In August Company

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 40 - Karolína a Teo z In August Company

29. 4. 2021

53 min

Obrázek epizody Jak jsme si toho naložily trochu moc

Jak jsme si toho naložily trochu moc

29. 4. 2021

45 min

Obrázek epizody Napříč Asií: Z Moskvy do Bangkoku | Pavel Svoboda

Napříč Asií: Z Moskvy do Bangkoku | Pavel Svoboda

28. 4. 2021

57 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Hluboko v Arménských horách se ukrývá klášter Tatev, křesťanské duchovní centrum staré stovky let

Zápisník zahraničních zpravodajů: Hluboko v Arménských horách se ukrývá klášter Tatev, křesťanské duchovní centrum staré stovky let

28. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Hluboko v Arménských horách se ukrývá klášter Tatev, křesťanské duchovní centrum staré stovky let

Hluboko v Arménských horách se ukrývá klášter Tatev, křesťanské duchovní centrum staré stovky let

28. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Vzpomínky na Kanadu - o hledání práce a začátcích v nové zemi

Vzpomínky na Kanadu - o hledání práce a začátcích v nové zemi

28. 4. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Přijeďte na živý koncert autem. Zahraje Xavier Baumaxa nebo 7krát3

Tip Terezie Kovalové: Přijeďte na živý koncert autem. Zahraje Xavier Baumaxa nebo 7krát3

27. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody U toho graffiti se nefoť, byla nejlepší rada, kterou jsem v životě dostal

U toho graffiti se nefoť, byla nejlepší rada, kterou jsem v životě dostal

27. 4. 2021

37 min

Obrázek epizody Vzkazy ze zahraničí #4 - Lékařské ošetření ve Venezuele

Vzkazy ze zahraničí #4 - Lékařské ošetření ve Venezuele

26. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Ešus 26/4/2021: Katka a Tonda v Kanadě

Ešus 26/4/2021: Katka a Tonda v Kanadě

26. 4. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Svatební buchtičky

Svatební buchtičky

26. 4. 2021

18 min

Obrázek epizody "Když jsem odjel v roce 1991 jako student poprvé do USA, všude si mě zvali, abych jim vyprávěl o životě v postkomunistické zemi," vzpomíná ředitel Českého centra v NY Miroslav Konvalina

"Když jsem odjel v roce 1991 jako student poprvé do USA, všude si mě zvali, abych jim vyprávěl o životě v postkomunistické zemi," vzpomíná ředitel Českého centra v NY Miroslav Konvalina

26. 4. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody 35 let od výbuchu jaderné elektrárny Černobyl aneb Výlet do zóny

35 let od výbuchu jaderné elektrárny Černobyl aneb Výlet do zóny

26. 4. 2021

20 min

Obrázek epizody Vášeň pro pralesy. Malíř Adam Kašpar na cestách portrétuje divočinu

Vášeň pro pralesy. Malíř Adam Kašpar na cestách portrétuje divočinu

26. 4. 2021

35 min

Obrázek epizody #26 Rozhovor s Májou Krejčovou: “Sokol není jen o tom, udělat správně kotoul a výmyk, ale je to životní styl”

#26 Rozhovor s Májou Krejčovou: “Sokol není jen o tom, udělat správně kotoul a výmyk, ale je to životní styl”

25. 4. 2021

43 min

Obrázek epizody Epizoda 6 - Významné svátky

Epizoda 6 - Významné svátky

25. 4. 2021

51 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: O životě na thajsko-barmské hranici během pandemie

Reportáže zahraničních zpravodajů: O životě na thajsko-barmské hranici během pandemie

25. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Čína: Provincie Ťiang-su a slavný čaj Modrozelené spirálky jara od jezera Tai

Čína: Provincie Ťiang-su a slavný čaj Modrozelené spirálky jara od jezera Tai

25. 4. 2021

1 hod 18 min