Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tajemství pivovaru, kde čepují nakuřované pivo s uzenou chutí: co znamená číslo 1816?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tajemství pivovaru, kde čepují nakuřované pivo s uzenou chutí: co znamená číslo 1816?

11. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Slow travel po mexicku? Oaxaca a kouzlo barev Mexika podle Evy Kubátové

Slow travel po mexicku? Oaxaca a kouzlo barev Mexika podle Evy Kubátové

10. 10. 2021

42 min

Obrázek epizody #4 Život v cizině. Co jsem se naučila za 3 roky na Novém Zélandu?

#4 Život v cizině. Co jsem se naučila za 3 roky na Novém Zélandu?

10. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Jeden šejk v klášteře Hagharcin našel boha a daroval miliony na jeho opravu. Jak to dopadlo?

Jeden šejk v klášteře Hagharcin našel boha a daroval miliony na jeho opravu. Jak to dopadlo?

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden šejk v klášteře Hagharcin našel boha a daroval miliony na jeho opravu. Jak to dopadlo?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden šejk v klášteře Hagharcin našel boha a daroval miliony na jeho opravu. Jak to dopadlo?

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Drahokamy jsou nejlepší investice, vědí v Asii. Kromě toho zabírají na spoustu neduhů

Drahokamy jsou nejlepší investice, vědí v Asii. Kromě toho zabírají na spoustu neduhů

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Drahokamy jsou nejlepší investice, vědí v Asii. Kromě toho zabírají na spoustu neduhů

Zápisník zahraničních zpravodajů: Drahokamy jsou nejlepší investice, vědí v Asii. Kromě toho zabírají na spoustu neduhů

10. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám rád kouzlo stínů, říká fotograf Martin Veselý

Zálety Aleny Zárybnické: Mám rád kouzlo stínů, říká fotograf Martin Veselý

10. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody #Trailer | Petra Gugler: "I Rakušané jsou národ stěžovatelů." 🇦🇹

#Trailer | Petra Gugler: "I Rakušané jsou národ stěžovatelů." 🇦🇹

10. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Epizoda 30 – Výlet do Xizhi a Jilong, manželčiných rodných měst

Epizoda 30 – Výlet do Xizhi a Jilong, manželčiných rodných měst

9. 10. 2021

34 min

Obrázek epizody Rozhovor o Chorvatsku s rodilou Chorvatkou!

Rozhovor o Chorvatsku s rodilou Chorvatkou!

8. 10. 2021

54 min

Obrázek epizody K novému taxisu. Jak se na Velkou pardubickou připravují žokejové?

K novému taxisu. Jak se na Velkou pardubickou připravují žokejové?

8. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Povolení ke konzumaci piva: Češi na EXPO 2020 nepředstavují jen technologie, ale také pivní tradici

Povolení ke konzumaci piva: Češi na EXPO 2020 nepředstavují jen technologie, ale také pivní tradici

8. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Povolení ke konzumaci piva: Češi na EXPO 2020 nepředstavují jen technologie, ale také pivní tradici

Zápisník zahraničních zpravodajů: Povolení ke konzumaci piva: Češi na EXPO 2020 nepředstavují jen technologie, ale také pivní tradici

8. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Tipy na rodinné výlety #19 Srní

Tipy na rodinné výlety #19 Srní

7. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Hudební tip: Darkwavové duo Noví Lidé vyvažuje temnotu s Perturbator i islandskými GusGus

Hudební tip: Darkwavové duo Noví Lidé vyvažuje temnotu s Perturbator i islandskými GusGus

7. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 59 - About Prague with Zuzi and Jan

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 59 - About Prague with Zuzi and Jan

7. 10. 2021

1 hod 14 min

Obrázek epizody Nenech strach, aby ovládal tvůj život

Nenech strach, aby ovládal tvůj život

6. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody #24 “Letuška z economy”: “První let byl úplně strašný, připadala jsem si, jako kdybych vystupovala v Národním divadle, měla jsem pocit, že mě všichni pozorují.”

#24 “Letuška z economy”: “První let byl úplně strašný, připadala jsem si, jako kdybych vystupovala v Národním divadle, měla jsem pocit, že mě všichni pozorují.”

6. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup

Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup

5. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Je elektromobilita příležitost, nebo výmysl pro horních deset tisíc? Příznivec vs. odpůrce aut do zásuvky

Je elektromobilita příležitost, nebo výmysl pro horních deset tisíc? Příznivec vs. odpůrce aut do zásuvky

5. 10. 2021

34 min

Obrázek epizody Ešus 4/10/2021: mexické povídání s Evou

Ešus 4/10/2021: mexické povídání s Evou

4. 10. 2021

56 min

Obrázek epizody Autostop žije! I po covidu. Šimon a Prokop Gregarovi „stopují východ“

Autostop žije! I po covidu. Šimon a Prokop Gregarovi „stopují východ“

4. 10. 2021

44 min

Obrázek epizody Epizoda 29 – Taiwanské vynálezy, které ovlivnily svět

Epizoda 29 – Taiwanské vynálezy, které ovlivnily svět

3. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Napínavý příběh jednoho poválečného letu a radistky Edity Sedlákové-Hermannové

Zápisník zahraničních zpravodajů: Napínavý příběh jednoho poválečného letu a radistky Edity Sedlákové-Hermannové

3. 10. 2021

3 min