Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SPOMIENKY NA UKRAJINU

SPOMIENKY NA UKRAJINU

28. 3. 2022

51 min

Obrázek epizody #Trailer | Anna Thu Nguyenová: "Vždycky jsem si šla za svým a nenechala jsem si od nikoho říkat, co mám dělat." 🌎

#Trailer | Anna Thu Nguyenová: "Vždycky jsem si šla za svým a nenechala jsem si od nikoho říkat, co mám dělat." 🌎

27. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Bumerang

Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Bumerang

27. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Při procházejí výstavy Expo 2020 v Dubaji člověku vyhládne

Reportáže zahraničních zpravodajů: Při procházejí výstavy Expo 2020 v Dubaji člověku vyhládne

27. 3. 2022

23 min

Obrázek epizody Když chceš něco objevit, musíš taky něco opustit. Šestičlenná rodina cestuje už 3 roky v obytňáku

Když chceš něco objevit, musíš taky něco opustit. Šestičlenná rodina cestuje už 3 roky v obytňáku

27. 3. 2022

39 min

Obrázek epizody Casablanca: Když chceš něco objevit, musíš taky něco opustit. Šestičlenná rodina cestuje už 3 roky v obytňáku

Casablanca: Když chceš něco objevit, musíš taky něco opustit. Šestičlenná rodina cestuje už 3 roky v obytňáku

27. 3. 2022

38 min

Obrázek epizody Největší česká poušť je plná borovic. Najdete ji u Rokytna

Největší česká poušť je plná borovic. Najdete ji u Rokytna

27. 3. 2022

24 min

Obrázek epizody Horský středověk: tatranské horské chaty dodnes zásobují nosiči, na zádech mají šedesát kilo

Horský středověk: tatranské horské chaty dodnes zásobují nosiči, na zádech mají šedesát kilo

27. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Horský středověk: tatranské horské chaty dodnes zásobují nosiči, na zádech mají šedesát kilo

Zápisník zahraničních zpravodajů: Horský středověk: tatranské horské chaty dodnes zásobují nosiči, na zádech mají šedesát kilo

27. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Epizoda 52 - Když bublina splaskne - zážitky mají být intenzivní

Epizoda 52 - Když bublina splaskne - zážitky mají být intenzivní

26. 3. 2022

40 min

Obrázek epizody Národní kuchyně na výstavě Expo 2020 předvádí tradice i inovace. Jaké je velbloudí maso s kávou?

Národní kuchyně na výstavě Expo 2020 předvádí tradice i inovace. Jaké je velbloudí maso s kávou?

25. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Národní kuchyně na výstavě Expo 2020 předvádí tradice i inovace. Jaké je velbloudí maso s kávou?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Národní kuchyně na výstavě Expo 2020 předvádí tradice i inovace. Jaké je velbloudí maso s kávou?

25. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody 9.díl - Návštěva Kladské Bystřice

9.díl - Návštěva Kladské Bystřice

25. 3. 2022

12 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Petra Špalková: Byla bych špatný detektiv, nesnáším pohled na krev

Zálety Aleny Zárybnické: Petra Špalková: Byla bych špatný detektiv, nesnáším pohled na krev

25. 3. 2022

30 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 76 - on Mexico

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 76 - on Mexico

24. 3. 2022

1 hod 8 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #6: Smyčka Depo Hostivař a reorganizace linek v SčK

METROBUS EXPRES #6: Smyčka Depo Hostivař a reorganizace linek v SčK

24. 3. 2022

8 min

Obrázek epizody Ešus 21/3/2022: s Danem na cestách Holandskem

Ešus 21/3/2022: s Danem na cestách Holandskem

23. 3. 2022

59 min

Obrázek epizody #4 - Jak a kde shánět klienty (pro freelance)

#4 - Jak a kde shánět klienty (pro freelance)

23. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Centre Pompidou vzdělává malé umělce. Jeho kreativní dílny jsou určeny dětem už od osmnácti měsíců

Centre Pompidou vzdělává malé umělce. Jeho kreativní dílny jsou určeny dětem už od osmnácti měsíců

23. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Centre Pompidou vzdělává malé umělce. Jeho kreativní dílny jsou určeny dětem už od osmnácti měsíců

Zápisník zahraničních zpravodajů: Centre Pompidou vzdělává malé umělce. Jeho kreativní dílny jsou určeny dětem už od osmnácti měsíců

23. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Alpské lyžování v Itálii

Alpské lyžování v Itálii

23. 3. 2022

19 min

Obrázek epizody #12 Kempování ve Slovinsku

#12 Kempování ve Slovinsku

23. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Soběstačné město ve městě na kopci: Liebiegovo městečko v Liberci II

Soběstačné město ve městě na kopci: Liebiegovo městečko v Liberci II

22. 3. 2022

12 min

Obrázek epizody Kafe Na CESTĚ 1# - Tomáš Ryšavý: "DCERKA MI OSTŘÍHALA DREDY A JÁ TÍPNUL POSLEDNÍHO JOINTA."

Kafe Na CESTĚ 1# - Tomáš Ryšavý: "DCERKA MI OSTŘÍHALA DREDY A JÁ TÍPNUL POSLEDNÍHO JOINTA."

22. 3. 2022

17 min

Obrázek epizody Vladimír Váchal: Mohl jsem dělat bachaře, ale na to jsem moc friendly

Vladimír Váchal: Mohl jsem dělat bachaře, ale na to jsem moc friendly

22. 3. 2022

23 min