Obrázek epizody Rekapitulace roku 2024

Rekapitulace roku 2024

15. 12. 2024

8 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

15. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

15. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Jak to vypadalo, když byli Jihočeši povoláni do boje proti zemským škůdcům

Vltavín: Jak to vypadalo, když byli Jihočeši povoláni do boje proti zemským škůdcům

15. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Dnešní pořad vás zavede na největší velkoobchodní trh na světě na okraji Paříže

Reportáže zahraničních zpravodajů: Dnešní pořad vás zavede na největší velkoobchodní trh na světě na okraji Paříže

14. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Epizoda 55 - Norsko a EU (Norge og EU)

Epizoda 55 - Norsko a EU (Norge og EU)

14. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody #84 Rozhovor s Kateřinou Glässer:"Spokojená zákaznice je ta nejlepší reklama"

#84 Rozhovor s Kateřinou Glässer:"Spokojená zákaznice je ta nejlepší reklama"

13. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Ešus 9/12/2024: Tomáš a Indonésie - Papua

Ešus 9/12/2024: Tomáš a Indonésie - Papua

13. 12. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Štěpán, Marcel i Gabriel jsou zase doma. Opravené zvony slavnostně rozezněly katedrálu Notre-Dame

Zápisník zahraničních zpravodajů: Štěpán, Marcel i Gabriel jsou zase doma. Opravené zvony slavnostně rozezněly katedrálu Notre-Dame

13. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Štěpán, Marcel i Gabriel jsou zase doma. Opravené zvony slavnostně rozezněly katedrálu Notre-Dame

Štěpán, Marcel i Gabriel jsou zase doma. Opravené zvony slavnostně rozezněly katedrálu Notre-Dame

13. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Digitální nomád nebo důchodce? Jak strávit zimu s obytňákem ve Španělsku?

Digitální nomád nebo důchodce? Jak strávit zimu s obytňákem ve Španělsku?

13. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Harrachov u Rýmařova nese jméno svého zakladatele

Od Pradědu na Hanou: Harrachov u Rýmařova nese jméno svého zakladatele

12. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Libanonské uprchlíky ubytoval luxusní bar v Bejrútu. Boháče a drinky vystřídaly děti a hrnce

Zápisník zahraničních zpravodajů: Libanonské uprchlíky ubytoval luxusní bar v Bejrútu. Boháče a drinky vystřídaly děti a hrnce

12. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Libanonské uprchlíky ubytoval luxusní bar v Bejrútu. Boháče a drinky vystřídaly děti a hrnce

Libanonské uprchlíky ubytoval luxusní bar v Bejrútu. Boháče a drinky vystřídaly děti a hrnce

12. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Křelovská farnost má už třetí svatostánek zaslíbený sv. Jiljí

Od Pradědu na Hanou: Křelovská farnost má už třetí svatostánek zaslíbený sv. Jiljí

11. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Poetry jam je křižovatka forem. Niterná kombinace hudby a poezie oslovuje i publikum v Lublinu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Poetry jam je křižovatka forem. Niterná kombinace hudby a poezie oslovuje i publikum v Lublinu

11. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Poetry jam je křižovatka forem. Niterná kombinace hudby a poezie oslovuje i publikum v Lublinu

Poetry jam je křižovatka forem. Niterná kombinace hudby a poezie oslovuje i publikum v Lublinu

11. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody ep04: Markét o studiu VŠ v zahraničí: Škola v Holandsku je mnohem praktičtější, než v Čechách

ep04: Markét o studiu VŠ v zahraničí: Škola v Holandsku je mnohem praktičtější, než v Čechách

10. 12. 2024

46 min

Obrázek epizody Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kino Zvezda je v Bělehradu kulturní fenomén. Posledních deset let navíc funguje mimo zákon

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kino Zvezda je v Bělehradu kulturní fenomén. Posledních deset let navíc funguje mimo zákon

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Kino Zvezda je v Bělehradu kulturní fenomén. Posledních deset let navíc funguje mimo zákon

Kino Zvezda je v Bělehradu kulturní fenomén. Posledních deset let navíc funguje mimo zákon

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody (Vý)letový režim #17: Maďarsko - O nedobrých langoších a životě v Budapešti

(Vý)letový režim #17: Maďarsko - O nedobrých langoších a životě v Budapešti

9. 12. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Kvalita regionálních potravin - na co se zaměřit?

Kvalita regionálních potravin - na co se zaměřit?

9. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Austrálie v Trutnově aneb S Liborem Kasíkem k protinožcům, ale i do Japonska, Francie nebo Skotska

Austrálie v Trutnově aneb S Liborem Kasíkem k protinožcům, ale i do Japonska, Francie nebo Skotska

9. 12. 2024

30 min