Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Osada etiopského kmene Konso připomíná kamennou šmoulí vesničku. Najdete ji i na seznamu UNESCO

Zápisník zahraničních zpravodajů: Osada etiopského kmene Konso připomíná kamennou šmoulí vesničku. Najdete ji i na seznamu UNESCO

23. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

22. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

22. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

22. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Jávský deník - den 11.

Jávský deník - den 11.

22. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody 64. Jičín

64. Jičín

22. 1. 2024

6 min

Obrázek epizody ZO STAKČÍNA DO PERU

ZO STAKČÍNA DO PERU

21. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Obytňákem křížem krážem - facebooková skupina, kde se můžete zeptat na vše

Obytňákem křížem krážem - facebooková skupina, kde se můžete zeptat na vše

21. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

Zápisník zahraničních zpravodajů: 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

21. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Pod městem Ramsgate jsou podzemní tunely, které byly nejrozsáhlejším leteckým krytem v celé zemi - podívat se do nich můžete v Reportážích zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Pod městem Ramsgate jsou podzemní tunely, které byly nejrozsáhlejším leteckým krytem v celé zemi - podívat se do nich můžete v Reportážích zahraničních zpravodajů

20. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Unikátní kostel a romantická zákoutí. Znáte Dobříkov?

Unikátní kostel a romantická zákoutí. Znáte Dobříkov?

20. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Zpočátku po mně házeli kameny, vzpomíná egyptská cyklistka. Oceňovat úspěchy žen se Egypt teprve učí

Zpočátku po mně házeli kameny, vzpomíná egyptská cyklistka. Oceňovat úspěchy žen se Egypt teprve učí

18. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zpočátku po mně házeli kameny, vzpomíná egyptská cyklistka. Oceňovat úspěchy žen se Egypt teprve učí

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zpočátku po mně házeli kameny, vzpomíná egyptská cyklistka. Oceňovat úspěchy žen se Egypt teprve učí

18. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody 12 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Jana Hemrová Urbanová - Může si maminka malých dětí dovolit odjet sólo?

12 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Jana Hemrová Urbanová - Může si maminka malých dětí dovolit odjet sólo?

18. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 94, o Lanzarote

Taste of Prague Podcast, Ep. 94, o Lanzarote

17. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Nevěsta, která zemřela dvakrát a má tři náhrobky – příběh Alžběty Vaňkové

Nevěsta, která zemřela dvakrát a má tři náhrobky – příběh Alžběty Vaňkové

17. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody #27 Etapa jedenáctá: Beskydy-Javorníky (první etapa Jižní větve)

#27 Etapa jedenáctá: Beskydy-Javorníky (první etapa Jižní větve)

16. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Jedna chyba, stovky mrtvých. Od největšího důlního neštěstí v historii Belgie letos uplyne 68 let

Jedna chyba, stovky mrtvých. Od největšího důlního neštěstí v historii Belgie letos uplyne 68 let

16. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jedna chyba, stovky mrtvých. Od největšího důlního neštěstí v historii Belgie letos uplyne 68 let

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jedna chyba, stovky mrtvých. Od největšího důlního neštěstí v historii Belgie letos uplyne 68 let

16. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Navštívil všech 50 států USA. Amerika je drsná a s nikým se nemaže, tvrdí

Navštívil všech 50 států USA. Amerika je drsná a s nikým se nemaže, tvrdí

16. 1. 2024

56 min

Obrázek epizody Jakub Šolc: Pyrenejské HRP bylo oslavou chůze, svobody a trailového života

Jakub Šolc: Pyrenejské HRP bylo oslavou chůze, svobody a trailového života

15. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody 63. Olomouc

63. Olomouc

15. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #17 - Pivovar Prachatice

Šumavské podcasty #17 - Pivovar Prachatice

15. 1. 2024

18 min