Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 38: České akcie a fondy

38: České akcie a fondy

15. 3. 2022

9 min

Obrázek epizody Výpadek zemědělství na Ukrajině pocítí 400 milionů lidí, v Rusku budou sklízet obilí kosou

Výpadek zemědělství na Ukrajině pocítí 400 milionů lidí, v Rusku budou sklízet obilí kosou

15. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Výpadek zemědělství na Ukrajině pocítí 400 milionů lidí, v Rusku budou sklízet obilí kosou

Výpadek zemědělství na Ukrajině pocítí 400 milionů lidí, v Rusku budou sklízet obilí kosou

15. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Prodej firmy: Příběh hostingu ONEbit | Petr Benešovský

Prodej firmy: Příběh hostingu ONEbit | Petr Benešovský

15. 3. 2022

39 min

Obrázek epizody S Ruskem jsem ze zásady nikdy neobchodoval

S Ruskem jsem ze zásady nikdy neobchodoval

14. 3. 2022

13 min

Obrázek epizody Forbes Funny Money #050 - Jaká je nejlepší investice na těžké časy? Ta, která se dá vypít!

Forbes Funny Money #050 - Jaká je nejlepší investice na těžké časy? Ta, která se dá vypít!

14. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody S06 E03 Svůdnost dokonalých křivek

S06 E03 Svůdnost dokonalých křivek

14. 3. 2022

20 min

Obrázek epizody Módní návrhář Laffita: Myslel jsem, že budu studovat medicínu, moje máma mě od toho ale odradila

Módní návrhář Laffita: Myslel jsem, že budu studovat medicínu, moje máma mě od toho ale odradila

14. 3. 2022

19 min

Obrázek epizody Knihy pro podnikatele – Co jsem nedávno přečetla

Knihy pro podnikatele – Co jsem nedávno přečetla

14. 3. 2022

39 min

Obrázek epizody The radical potential of self-evolving robots | Emma Hart

The radical potential of self-evolving robots | Emma Hart

14. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Jiří Rusnok (ČNB): Měsíční inflace se může brzo dostat i na 14 procent

Jiří Rusnok (ČNB): Měsíční inflace se může brzo dostat i na 14 procent

14. 3. 2022

22 min

Obrázek epizody Z tisícovky měsíčně milionářem

Z tisícovky měsíčně milionářem

14. 3. 2022

49 min

Obrázek epizody Je krásné přijet do cizí země a cítit se jako doma, řekla ve vysílání Rádia Z Dáša z Ukrajiny

Je krásné přijet do cizí země a cítit se jako doma, řekla ve vysílání Rádia Z Dáša z Ukrajiny

14. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Stop Using Candor as an Excuse to be Mean | Token CEO

Stop Using Candor as an Excuse to be Mean | Token CEO

14. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Víťa Šimeček – lékař, hudebník: Nadosmrti se budu hudbou bavit a pomáhat

Víťa Šimeček – lékař, hudebník: Nadosmrti se budu hudbou bavit a pomáhat

14. 3. 2022

22 min

Obrázek epizody Progress Your Mind #01 PETR BUDINSKÝ - „Jak geopolitická situace ovlivňuje ekonomiku u nás a ve světě.“

Progress Your Mind #01 PETR BUDINSKÝ - „Jak geopolitická situace ovlivňuje ekonomiku u nás a ve světě.“

14. 3. 2022

37 min

Obrázek epizody #19 Co by měl každý vědět o Tomáši Baťovi – 2.

#19 Co by měl každý vědět o Tomáši Baťovi – 2.

14. 3. 2022

43 min

Obrázek epizody Anna Píchová (CYRRUS): Recesi nečekám a zlato jako investici nedoporučuji, k větším sázkám na akcie ale zatím chybí posun v geopolitice

Anna Píchová (CYRRUS): Recesi nečekám a zlato jako investici nedoporučuji, k větším sázkám na akcie ale zatím chybí posun v geopolitice

14. 3. 2022

51 min

Obrázek epizody Starostové jen zpovzdálí sledují dění ve svých obcích. Při územním plánování by přitom měli mít hlavní slovo

Starostové jen zpovzdálí sledují dění ve svých obcích. Při územním plánování by přitom měli mít hlavní slovo

14. 3. 2022

47 min

Obrázek epizody Putinov DES na Ukrajine. Do čoho INVESTOVAŤ 300 tisíc v STAGFLÁCII? Otázky&Odpovede OSOBNÉ FINANCIE

Putinov DES na Ukrajine. Do čoho INVESTOVAŤ 300 tisíc v STAGFLÁCII? Otázky&Odpovede OSOBNÉ FINANCIE

14. 3. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody #43: Představujeme Vám ČSOB Akciový zodpovědný

#43: Představujeme Vám ČSOB Akciový zodpovědný

14. 3. 2022

9 min

Obrázek epizody Petr Winkler: O dění na Ukrajině musíme s dětmi mluvit otevřeně

Petr Winkler: O dění na Ukrajině musíme s dětmi mluvit otevřeně

14. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody INSPIRACE - Naše řešení s Cisco technologiemi přináší ještě vyšší úroveň bezpečnosti

INSPIRACE - Naše řešení s Cisco technologiemi přináší ještě vyšší úroveň bezpečnosti

14. 3. 2022

7 min

Obrázek epizody #21 - Jaká je opravdová role finančního poradce a proč jej platíte?

#21 - Jaká je opravdová role finančního poradce a proč jej platíte?

14. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody 5. Příprava na refinancování

5. Příprava na refinancování

14. 3. 2022

6 min