Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Konečně (ne)můžu delegovat! | Na podlaze 50

Konečně (ne)můžu delegovat! | Na podlaze 50

8. 9. 2022

12 min

Obrázek epizody Jak chytře vydělat na forku Etherea? Může být anonymita lightning network problém pro celý Bitcoin?

Jak chytře vydělat na forku Etherea? Může být anonymita lightning network problém pro celý Bitcoin?

8. 9. 2022

1 hod 9 min

Obrázek epizody Welcome the Future #35 – Miroslav Bárta

Welcome the Future #35 – Miroslav Bárta

8. 9. 2022

57 min

Obrázek epizody Vládě vyprchal elán ozdravovat veřejné finance, říká ekonom Hradil

Vládě vyprchal elán ozdravovat veřejné finance, říká ekonom Hradil

8. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody #15 Albert Bately: Přemýšlel jsem nad sebevraždou, teď dělám to, co mě baví a vidím v tom potenciál

#15 Albert Bately: Přemýšlel jsem nad sebevraždou, teď dělám to, co mě baví a vidím v tom potenciál

8. 9. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody Vidlák edition #21

Vidlák edition #21

8. 9. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Zpráva o královně Alžbětě II. je velice vážná, říká odborník na Velkou Británii Tomský

Zpráva o královně Alžbětě II. je velice vážná, říká odborník na Velkou Británii Tomský

8. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody How green hydrogen could end the fossil fuel era | Vaitea Cowan

How green hydrogen could end the fossil fuel era | Vaitea Cowan

8. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody David Fuchs (Agora DMT): Vánoce budou o 25 procent dražší. Většina dárků je už v Česku

David Fuchs (Agora DMT): Vánoce budou o 25 procent dražší. Většina dárků je už v Česku

8. 9. 2022

14 min

Obrázek epizody Tereza Ryzáková: Ve čtrnácti letech jsem se dostala k pervitinu, zůstala jsem u něj dalších čtrnáct let

Tereza Ryzáková: Ve čtrnácti letech jsem se dostala k pervitinu, zůstala jsem u něj dalších čtrnáct let

8. 9. 2022

16 min

Obrázek epizody William & Thomas Artisan Bakery - První croissant jsme udělali v garáži

William & Thomas Artisan Bakery - První croissant jsme udělali v garáži

8. 9. 2022

45 min

Obrázek epizody Petr Jakubec: O svěřenských fondech. Pro koho jsou vhodné a k čemu slouží?

Petr Jakubec: O svěřenských fondech. Pro koho jsou vhodné a k čemu slouží?

8. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody 🏡 28_Delux podcast 🔴 Jak je důležitý zdravý životní styl obchodníka❓ Na co si dát pozor a nevyhořet❓

🏡 28_Delux podcast 🔴 Jak je důležitý zdravý životní styl obchodníka❓ Na co si dát pozor a nevyhořet❓

8. 9. 2022

47 min

Obrázek epizody Podnikatelka #103 – Zdeňka Šíp Staňková

Podnikatelka #103 – Zdeňka Šíp Staňková

8. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody 45. Věřit, že můžeš, je polovina úspěchu, říká District Manager Jakub Zubatý

45. Věřit, že můžeš, je polovina úspěchu, říká District Manager Jakub Zubatý

8. 9. 2022

48 min

Obrázek epizody Ondřej Trubač: Právník, podnikatel a sadař v jedné osobě

Ondřej Trubač: Právník, podnikatel a sadař v jedné osobě

8. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Josef Jaroš: vystudoval několik vysokých škol, má několik pracovních funkcí a zajímavé koníčky

Josef Jaroš: vystudoval několik vysokých škol, má několik pracovních funkcí a zajímavé koníčky

8. 9. 2022

18 min

Obrázek epizody MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana s Markem Jancákem 05/2022

MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana s Markem Jancákem 05/2022

8. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody #1 - Jak na překlady, jaké jsou trendy a co říkáme na Google Translate

#1 - Jak na překlady, jaké jsou trendy a co říkáme na Google Translate

8. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody WOMEN IN FINANCE #12 – A. Bízková, J. Brodani, A. Ferancová Bartoňová

WOMEN IN FINANCE #12 – A. Bízková, J. Brodani, A. Ferancová Bartoňová

8. 9. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody TBT: AskGaryVee Episode 271... FEATURING TIM FERRISS | From Nov 16, 2017

TBT: AskGaryVee Episode 271... FEATURING TIM FERRISS | From Nov 16, 2017

8. 9. 2022

1 hod 7 min

Obrázek epizody Ep. 51 - Ako sme sa mýlili část 3

Ep. 51 - Ako sme sa mýlili část 3

8. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody S vodíkem za horizont roku 2022: Co je nového, co je v plánu a jak to jde dohromady se současnou energetikou?

S vodíkem za horizont roku 2022: Co je nového, co je v plánu a jak to jde dohromady se současnou energetikou?

8. 9. 2022

15 min

Obrázek epizody Bohumil Hlavatý: První pekárny zkrachovaly už v létě, klíčový bude podzim

Bohumil Hlavatý: První pekárny zkrachovaly už v létě, klíčový bude podzim

8. 9. 2022

6 min

Obrázek epizody #19 Jak řídit své investice

#19 Jak řídit své investice

8. 9. 2022

9 min