Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zmoudření dona Quijota

Audiokniha Zmoudření dona Quijota

Délka:

1 hod 55 min

Čte:

Milada Horutová

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Řetězová reakce

Řetězová reakce

Závěrečný díl akční postapokalyptické tetralogie Spad. Je po válkách, které nikdo nevyhrál. Většinu planety vymazaly výbuchy jaderných bomb a tam, kde lidé přežili, je situace stále horší – šíří se hlad, chaos, otrokářství a postapokalyptické kulty. V sutinách Prahy se

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti pro malé děti

Staré řecké báje a pověsti pro malé děti

Zkrácené verze nejznámějších řeckých pověstí přepsaných do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku. Hrdinové starých řeckých bájí a pověstí byli hrdí, silní a stateční, ale také lstiví, závistiví a zákeřní. Vládli jim bohové z Olympu - a ti také byli spravedliv

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Sicilští lvi: Sága rodu Floriů

Sicilští lvi: Sága rodu Floriů

Mezinárodní bestseller v podání Zuzany Slavíkové.\n\nKniha sleduje vzestup proslulé italské dynastie Floriů od skromných začátků až na vrchol přísné hierarchie uzavřené sicilské společnosti.\n\nOd začátku 19. do poloviny 20. století rodina Floriů prakticky převzala vlád

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu A potkej ženu…

A potkej ženu…

Sbírka 44 básní s humorným nádechem o tom, kde všude lze potkat ženu a co to všechno může způsobit

Obrázek podcastu Hotýlek

Hotýlek

Hotel – vlastně spíš hodinový hotýlek –, který pan Leopold Mánes založil v dobách první republiky, nabízel párům potěšení a rozkoš i za protektorátu a dál fungoval také poté, co ho znárodnili komunisté. V šedesátých letech přebírá vedení Václav, vnuk původního majitele,

Obrázek podcastu Čekáme děťátko

Čekáme děťátko

Jistě čerpáte zkušenosti od prarodičů, příbuzných a známých. Z časopisů, televize nebo internetu. Nápomocní jsou i pediatři, ale ti nejsou jednak k dispozici kdykoliv a jednak jejich informace nemusí být vždy ucelené. A také, málokdy jsou do problému plně vtaženi a vcít

Obrázek podcastu Soumrak Camelotu

Soumrak Camelotu

Xaverius Hawk usiluje o zničení Camelotu. Ale na scéně je i agent JFK. Sci-fi ze série Agent JFK. John Francis Kovář je tentokrát vyslán na Camelot, o jehož zničení usiluje podvratný Xaverius Hawk ve spolupráci se zrádkyní Agentury Nikitou Bernstein. Agent John Francis

Obrázek podcastu Smrt favorita

Smrt favorita

V prvním detektivním příběhu Dicka Francise z roku 1962 pátrá amatérský jezdec Alan York po vrazích svého blízkého přítele, nejlepšího žokeje sezony. Policie sice tragický – a absolutně nelogický – pád favorita dostihu uzavřela jako nešťastnou náhodu, Alan je však přesv

Obrázek podcastu Láska, vztahy a přátelství

Láska, vztahy a přátelství

Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska. Chceme-li najít svobodu, musíme si uvědomit, čím opravdu jsme a osvobodit se od znalostí, jež nás zotročují. Láska je potom z hlediska Toltéků výsledkem dokonalého zvládnutí vlastního vědomí

Obrázek podcastu Napoleon

Napoleon

Alexandre Dumas starší byl vypravěčským mistrem. Jeho romány jsou nadčasové, stále čtenářsky atraktivní. Je méně známé, že nepsal pouze fikce, ale vytvořil také několik životopisů skutečných historických osobností. Jeho zřejmě nejznámější biografií je životopis Napoleon

Obrázek podcastu Půl roku na útěku před smrtí

Půl roku na útěku před smrtí

Když je člověku osmdesát, přemýšlí o světě mnohdy jinak. Kolik času ještě na zemi mám? Je tohle naposledy, kdy vidím moře? Co tu po mně zůstane? Jak to, že se stále necítím až tak stará? To jsou otázky, které si klade vypravěčka z povídky Půl roku na útěku před smrtí. A

Obrázek podcastu Šílený les

Šílený les

Druhý román ze světa Pohraničí. Těžko říci co přesně znamená styl high fantasy. Určitě elfy a trpaslíky, rytíře s těžkými meči, bitvy, v nichž nerozhoduje technická převaha nýbrž válečnický um a chrabrost, dobu v níž ještě moudrost převažuje nad vychytralostí. Šílený le

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Dvacet tisíc mil pod mořem

Dvacet tisíc mil pod mořem

Člověk versus technika. Kdo zvítězí? Dobrodružství tří trosečníků, na nedobrovolné cestě kolem světa v zajetí kapitána Nema na jeho podmořské lodi Nautilus. Jeden z nejúspěšnějších románů od průkopníka fantastické literatury Julese Verna. Legendární kniha sleduje osudy

Obrázek podcastu Pád do temnoty

Pád do temnoty

Agentka Jessica Blackwoodová vyřešila už dva velké případy a jako vycházející hvězda FBI se stále musí vyrovnávat se svou nekonvenční minulostí iluzionistky. Pravidelně se teď také radí se svým excentrickým dědečkem, někdejším skvělým kouzelníkem, jehož vnímá jako svého

Obrázek podcastu Strážce svaté relikvie

Strážce svaté relikvie

Mikuláš z Bíliny a normanský lazarián Robert z Tarentu sotva dopadli viníky série krutých vražd a už se musejí zabývat dalším důležitým případem, který ohrožuje vládu krále Přemysla Otakara I. Na slavnostní hostině totiž někdo ukradl hřeb z Kristova kříže, vzácný dar od

Obrázek podcastu Ticho

Ticho

Mlčení přináší smrt… V Reykjavíku je z kočárku uneseno spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě. I to ale záhy zmizí… O jedenáct let později objeví detektiv Huldar se svou nadřízenou Erlou v kufru odstaveného auta rozřezané ženské tělo bez hlavy. Vyšetřovací

Obrázek podcastu Astrofyzika pre zaneprázdnených

Astrofyzika pre zaneprázdnených

Pre všetkých, ktorí nemajú čas čítať hrubé knihy, ale túžia po spojení s vesmírom. V posledných rokoch sa ani jeden týždeň nezaobíde bez tučných titulkov oznamujúcich nový kozmický objav. Možno si médiá túto tému obľúbili, no skutočným dôvodom bude skôr rastúci záujem š

Obrázek podcastu Karel IV. - Císař a císařovna

Karel IV. - Císař a císařovna

Jaký byl pro krále Karla IV. rok 1363? Sňatkem s Alžbětou vzal vítr z plachet pouze jednomu ze svých protivníků, ještě jich zůstává dost. Královští manželé se pokoušejí nalézt společnou řeč. Alžběta se snaží zapojit do politického dění a přispět svému muži, což neznamen

Obrázek podcastu O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

Pokud si někdy rádi dopřejete porci starosvětského poklidu, kterému tak dobře sluší slunné odpoledne, nicnedělání a vyprávění zábavných příběhů, potom jste správně sáhli po povídkách anglického spisovatele, jehož všichni znají jako autora Tří mužů ve člunu (o psu nemluv

Obrázek podcastu Vražda s pridanou hodnotou

Vražda s pridanou hodnotou

Vrchného inšpektora Ledeckého z oddelenia vrážd Bratislavského riaditeľstva policajného zboru prenasledujú zlé sny a neusporiadaný súkromný život. K tomu má preveriť podozrenie z vraždy, ktoré na základe spravodajských informácií priniesol kolega z ekonomickej kriminálk

Obrázek podcastu Skřítek Nils

Skřítek Nils

Poslechněte si soubor dosud nevydaných nezapomenutelných dobrodružství od Astrid Lindgrenové – osm neobyčejných příběhů o dětech a jejich kamarádech z pohádkového světa. O skřítkovi, který umí kohokoliv zvětšit či zmenšit, o nudící se princezně, kterou teprve malá holči