Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zlý duch Lumpacivagabundus aneb Ludrácký trojlístek

Audiokniha Zlý duch Lumpacivagabundus aneb Ludrácký trojlístek

Délka:

1 hod 14 min

Čte:

Milan Neděla

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Svědkyně na útěku

Svědkyně na útěku

Cleo tomu nemůže uvěřit. Zrovna ona má jako družička organizovat svatbu své nejlepší kamarádky po boku Daemona Hella? Daemon, který je nesnesitelný a s nímž před několika měsíci zažila jedno z nejhorších rande svého života. Když s ním navíc musí na krátkou dobu sdílet b

Obrázek podcastu Kdo chytá v lese

Kdo chytá v lese

Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček

Obrázek podcastu Wager

Wager

>> „Výjimečné dílo... námořní dobrodružství, horor i soudní drama v jednom.“ — časopis Rolling Stone

Obrázek podcastu Cudzinec

Cudzinec

Emocionálna cesta muža, ktorý sám prechádza drsnou púštnou krajinou. Ujíma sa opusteného, zaprášeného psa, v ktorom nachádza najvernejšieho priateľa. Príbeh sa stupňuje, keď cudzinec a pes zavítajú do mesta, odkiaľ obaja odišli kvôli malichernosti a závisti ľudí. V mest

Obrázek podcastu Královna Rejčka

Královna Rejčka

Z „ošklivého káčátka“ sebevědomou ženou Živě vylíčený životní příběh Richenzy z rodu Piastovců, pozdější české královny Alžběty Rejčky, manželky Václava II. a lásky Jindřicha z Lipé. Po smrti manželky Guty se český král Václav II. chystá znovu oženit. Vyhlédne si osiřel

Obrázek podcastu 24 vánočních příběhů do adventního kalendáře

24 vánočních příběhů do adventního kalendáře

Zkraťte si čekání na Ježíška s jedinečným audio adventním kalendářem, který promění prosincové dny v kouzelnou cestu k Vánocům. Každý den si spolu s dětmi pusťte jeden z 24 vánočních příběhů, plných radosti, dobrodružství i pravého vánočního kouzla. Zaposlouchejte se do

Obrázek podcastu Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu je ušlechtilým mužem. Potajmu miluje svou sestřenici Roxanu, ale vyznat lásku se neodváží. Chce aby byla štastná, a tak po tajmu podporuje svého soka Kristiana, do kterého je Roxana zamilována. Pomáhá mu psát milostné dopisy i vyznávat lásku.

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály

Hazel diagnostikovali ve třinácti letech rakovinu. Teď je jí šestnáct a rakovina je v posledním stadiu. Nikdo neví, jak dlouho bude žít, ale vědí, že smrt je nevyhnutelná. Hazel tráví dny sledováním nekonečného pořadu Amerika hledá topmodelku a čtením oblíbené knížky od

Obrázek podcastu Jak zabít dvakrát

Jak zabít dvakrát

Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy. V centru dění je oddělení vražd a atraktivní vyšetřovatelka Klára Radová. V knize Jak zabít dvakrát vycházejí první dva případy. V příbězích se nevyšetřují jen dvě složité vraždy, ale

Obrázek podcastu Moc

Moc

První kniha z kultovní série Věrní a padlí od uznávaného autora fantasy Johna Gwynna. Mladý Corban se závistivě dívá, jak se z chlapců stávají muži a učí se umění války. Sám už touží držet meč a kopí, aby chránil zemi svého krále. Ten den však nastane dřív, než čekal. T

Obrázek podcastu Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu

Hollywood 1969. Kéž byste tam byli taky! Dlouho očekávaná románová prvotina kultovního režiséra – detailnější, sexy, a krvavější lite-rární variace na stejnojmenný oscarový velkofilm. Proslulý americký režisér vychází ze svého posledního filmu a ve stejnojmenné knize s

Obrázek podcastu O paměti komplexně v kostce

O paměti komplexně v kostce

Jde o již druhé vydání audioknihy, rozšířené na základě námětů posluchačů prvního vydání. Spolu s audioknihou „Tajemství zázračné paměti“ dává dohromady komplexní celek řešící vše praktické, co vás může v souvislosti s pamětí v běžném pracovním i osobním životě napadnou

Obrázek podcastu Bitcoin: Odluka peněz od státu

Bitcoin: Odluka peněz od státu

Proč by stát neměl mít monopol na produkci peněz? Fascinující sonda do historie peněz z pera českého ekonoma Josefa Tětka. Proč by se po církvi, vzdělávání a médiích měla ze státního monopolu vymanit i tvorba peněz? Jaká jsou úskalí používání státem vydávaných a kontrol

Obrázek podcastu 1984

1984

Dnes již klasické dílo distopického žánru je působivým obrazem společnosti, kde není místo pro lásku, vlastní názor ani pro víru ve vlastní smysly. 1984, dnes již klasické dílo antiutopického žánru, je bezesporu jedním z nejpozoruhodnějších románů 20. století a brilant

Obrázek podcastu Všechno, co máme

Všechno, co máme

Měl to být svatební den, místo toho se všichni sešli na pohřbu. Pro Aimee byl James doslova vším – životní láskou, oporou, jistotou v těch nejtěžších časech. Jeho nepochopitelná a zbytečná smrt kdesi v Mexiku znamenala, že se jí zhroutil celý svět. Postupně však s pomo

Obrázek podcastu Katyně

Katyně

Černý román o škole pro popravčí odkrývá mechanismy moci v absurdní nadsázce. Andělsky krásná Lízinka Tachecí se nedostane na střední školu. Její pragmatická matka v honbě za maturitou objeví možnost studia na speciálním utajeném učilišti pro budoucí katy. Přestože Lízi

Obrázek podcastu Anglická zahrada

Anglická zahrada

Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti s

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 2 – Proces změny

Z deníků Robokata 2 – Proces změny

Obří přepravní robot pomáhá bezpečnostní jednotce, aby předstírala, že je člověk? To fakt musí vyjít… Doktorka Mensahová darovala Robokatovi svobodu a v jeho procitnuvší mysli se zrodil plán. Vypraví se na stanici, kde předtím, než mu částečně vymazali paměť, údajně zma

Obrázek podcastu Dousková: Oněgin byl Rusák

Dousková: Oněgin byl Rusák

Je rok 1982, Helenka Součková, hrdinka románu Hrdý Budžes, přesídlila z Ničína do Prahy, povyrostla a začala navštěvovat gymnázium Nad štolou. Její další osudy zveřejnila autorka Irena Dousková v knize nazvané Oněgin byl Rusák. První díl Hrdého Budžese proslavila Barbor

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Doteky hříchu

Doteky hříchu

Devět detektivních povídek podle skutečných případů. Legenda české detektivní tvorby Roman Cílek vydává již několik let edici detektivních povídek, ke kterým čerpá inspiraci studiem policejních spisů. Na poměrně malé ploše dokáže dramaticky popsat celý případ tak, aby s

Obrázek podcastu Hovory k sobě

Hovory k sobě

Vypadl proud, ve tmě nejistě tápeme po něčem pevném… vtom se světlo znovu rozzáří a nejistota je ta tam. Totéž se může odehrát v životě: svět se stane srozumitelný, lidé známí a blízcí, roky utopené v negativních emocích se rozplynou… Jako průvodce na cestu za světlem

Obrázek podcastu Nebezpečná hra

Nebezpečná hra

Strhující propojení napínavé detektivky a zábavné romantiky! „Řekněte mi, jak se jmenuje,“ naléhal Tom a modlil se, aby měl dost času ubohou ženu ochránit. „Laurant,“ zašeptal ďábel. „Jmenuje se Laurant.“ Toma se zmocnila panika. „Moje Laurant?“ „Ano. Teď už to víte, ot

Obrázek podcastu Vladana a prasopes II

Vladana a prasopes II

Vladana pochází z malé planetky Zeměmě (nepovedené kopie naší Země), právě ukončila školu a je tím pádem vlastně dospělá. Má tedy nejvyšší čas zažít nějaké pořádné dobrodružství. Poslechnete si sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštn