Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2026/07-08

Audiokniha Život víry 2026/07-08

Délka:

3 hod 23 min

Čte:

hlas AI

Vydavatel:

Život víry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Královské paměti Jiřího z Poděbrad

Královské paměti Jiřího z Poděbrad

Kraloval jedné zemi, ale dvojímu lidu. A přece dokázal nastolit řád! Nabídka mistra Gutenberga vydat panovníkovy vzpomínky čerstvě vynalezeným knihtiskem přiměla stárnoucího českého krále Jiřího (1420–1471) k bilancování. Záhy se proto v mysli vlivného muže vracíme až k

Obrázek podcastu Na ostrově harmonie

Na ostrově harmonie

Nechte se vést hlasem, vydechujícím slova, která se mění v obrazy, nechte se prostoupit vzácnými, tolik potřebnými stavy klidu, harmonie a hlubinného porozumění. Přirozená lidská schopnost imaginace a víra v její léčivou schopnost se nyní může bezpečně a harmonicky znov

Obrázek podcastu Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Setkání s pastýři

Setkání s pastýři

První díl ze série příběhů pro děti ve věku 6–9 let, v němž tři děti žijící v současnosti zažívají velká dobrodružství pokaždé, když se dostanou do minulosti, do doby za Ježíšova života. K tomu nedochází náhodně, ale pokaždé se tak děje, když řeší nějaký „problém“. Cest

Obrázek podcastu Poutník: Mágův deník

Poutník: Mágův deník

Román, kterému dal v roce 1987 vzniknout brazilský spisovatel Paulo Coelho, můžeme brát jako podobenství o touze hledat svou vlastní životní cestu. Ve výsledku nás Coelho učí, že všechnu nevšednost a nadpřirozenost lze najít v jednoduchostech a všednostech každodenního

Obrázek podcastu Jak porozumět člověku

Jak porozumět člověku

Osvojte si umění mezilidské komunikace. Občas se zdá, že jsme ztratili schopnost porozumět jeden druhému. Každému z nás byla od dětství vštěpována zejména pravidla chování, ale ohledně sounáležitosti a opravdového pochopení druhého člověka jsme se toho dozvěděli překvap

Obrázek podcastu Doběhni svůj mozek: Jak cvičení a pohyb prospívají mozku

Doběhni svůj mozek: Jak cvičení a pohyb prospívají mozku

Udělejte svému mozku laskavost a rozhýbejte tělo! Mezinárodní bestseller švédského psychiatra vás spolehlivě katapultuje z gauče. Důrazně připomíná, že antická moudrost „Ve zdravém těle zdravý duch“ platí i nadále, dokonce dnes nabývá nových významů. Na základě aktuální

Obrázek podcastu Jiskra života

Jiskra života

Někdejší odbojný novinář, kterého vězní v německém koncentračním táboře Mellern, už léta nevyslovil své jméno. Slyší pouze na číslo 509, což tomuto zbídačelému třicetikilogramovému kostlivci pomáhá snášet nelidskou trýzeň na těle i na duši. Na jaře 1945, kdy v dálce hřm

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 19

Hovory o józe a mystice č. 19

Promluvy - Přímý a neupravovaný záznam intuitivních promluv autora z veřejných meditací a seminářů, který byl sestaven na základě četných přání jejich účastníků, aby jej mohli poslouchat a čerpat tak duchovní poučení a posilu. Náměty promluv: očista mysli, provádění átm

Obrázek podcastu Jak jsem stopoval letadlo

Jak jsem stopoval letadlo

Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Jak teď naloží se svým životem? Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvě

Obrázek podcastu Vzťahy a mýty

Vzťahy a mýty

„Majte spolu dieťa, to pomôže!“ „Rozhodne mu nesmieš napísať prvá!“ „Čože? On je v znamení Škorpióna? Tak to vám nebude fungovať!“ „No, moja, pre vzťah musíš niečo vytrpieť…“ Kto ešte nedostal zaručene osvedčenú radu do vzťahu, nech sa prihlási. A nech podrží ruku hore,

Obrázek podcastu Príhody tuláka po Slovensku

Príhody tuláka po Slovensku

Text knihy vznikol počas mesačného putovania Martina M. Šimečku Slovenskom. Reportáž bola publikovaná v Denníku N a u čitateľov vzbudila veľkú pozornosť, preto sme sa rozhodli vydať ju aj knižne. Martin M. Šimečka sa začiatkom júna 2022 vybral do hôr bez prípravy, bez p

Obrázek podcastu Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených

"Nikdy by mne nenapadlo, že na stará kolena prožiji tolik nádherných víkendů v těch nejkrásnějších koutech naší vlasti! Všechny cestovky v té době nabízely turistům ubytování a jídlo. Já nabízel navíc program a skupinu nezadaných mužů a žen. Dokonce se nějaký režisér a

Obrázek podcastu Jak žít snadněji – recepty pro život

Jak žít snadněji – recepty pro život

Kniha přináší recepty pro život pohledem alternativní medicíny. Máte-li problém, ať už zdravotní či psychický, můžete ho řešit různými způsoby. Důležité je vědět, že právě to, co se Vám děje je následek. Pokud se vydáte po niti zpět do své minulosti současného života, u

Obrázek podcastu Duchovní detox: Cesta k probuzení

Duchovní detox: Cesta k probuzení

V této audioknize představuje Oliver Niño, renomovaný energetický léčitel a odborník na duchovní aktivaci, inovativní energetický detoxikační program Spiritual Activator, který vám pomůže eliminovat energetické bloky, jež vám brání v dosažení a udržení stavu maximálního

Obrázek podcastu Krize v životě, život v krizi

Krize v životě, život v krizi

Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize. V dramatu znamená krize bod obratu, kdy do té doby poklidn

Obrázek podcastu Umenie blízkosti

Umenie blízkosti

Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, prichádza odcudzenie a pocit osamelosti. Nie je to však ne

Obrázek podcastu Výnimočný stav

Výnimočný stav

„Všade, kde sa dá žiť, sa dá žiť dobre.“ Marcus Aurelius. Audiokniha hľadá odpovede ako naplniť tento citát. Martin M. Šimečka ďalej hovorí: "Za celý svoj už relatívne dlhý život som sa nestretol s takou mohutnou vlnou zla, ktoré sa dnes valí z úst takého obrovského mno

Obrázek podcastu Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Kompletní digitalizovaná nahrávka z Křesťanské konference 1994, jejímž hlavním řečníkem byl britský biblický učitel Derek Prince. Ten kázal o úřadech v církvi a o duchovní situaci v Evropě. Nadčasové vyučování vás znovu povzbudí na vaší cestě za Ježíšem.

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 27

Hovory o józe a mystice č. 27

Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Sport je bolest

Sport je bolest

>>„Michal Novotný má zlaté ruce.“ — John McEnroe, trojnásobný vítěz Wimbledonu<< ## O audioknize Buďme k sobě upřímní: žádný sport není stoprocentně zdravý a riziko poranění číhá v každém z nich. Mnozí z nás pak musí svého oblíbeného sportu dokonce zanechat právě kv

Obrázek podcastu Obrazy ze starého zákona

Obrazy ze starého zákona

Autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Lukáše Hlavici se může stát společným rodinným zážitk

Obrázek podcastu Prázdniny v Česku

Prázdniny v Česku

Za dobrodružstvím není třeba létat přes půl světa! Stačí procestovat rodný kraj a dobře se dívat. Vydejte se s Ladislavem Ziburou na dvouměsíční jízdu po českých luzích a hájích a připomeňte si, v jak rozmanité a krásné zemi žijeme. Těšit se můžete na cestu plnou zajíma