Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2024/01

Audiokniha Život víry 2024/01

Délka:

2 hod 56 min

Čte:

Daniel Zeman

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Krajina těla

Krajina těla

Zpověď ženy, která prožívá několik osudových okamžiku najednou: snaží se překonat samu sebe v extrémních podmínkách, ale tragická láska ji téměř srazí na kolena. Žena a hory, muži a moderní výtvarné umění. Soudobý román o partnerských vztazích, akcentující aktuální téma

Obrázek podcastu Proč jen 5% lidí uspěje

Proč jen 5% lidí uspěje

V audio nahrávce Proč jen 5 % lidí uspěje se dozvíte: Jaké je tajemství úspěchu? Jak zvýšíte své schopnosti o stovky procent? Jak se vždy správně rozhodnout a žít bez dilemat? Jak najít to, čemu se vyhnout? A naopak, čím se opravdu zabývat? Co rozhoduje o postupu v ka

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu 5 principů rodičovství

5 principů rodičovství

>>„Upřímně netuším, co bych si bez Alizy počala. Dává mi jistotu, že všichni můžeme vychovávat dobré lidi – včetně nás samotných!“ — Drew Barrymore

Obrázek podcastu Inscenace, které zaujaly II

Inscenace, které zaujaly II

Komentář k původnímu LP 0 18 0927 z roku 1971: Čtveřice autorů, jejichž dramatické dílo tvoří v úryvcích obsah naší desky, hovoří v celé škále pohledů o člověku, jeho osudech a o vztazích mezi lidmi, tedy o tom, co dalo vůbec podnět ke vzniku divadla. Každý lidský osud

Obrázek podcastu Autismus bez masky

Autismus bez masky

>> „Číst tuto knihu bylo jako cítit se doma – neuvědomovala jsem si, jak moc jsem se maskovala.“ — spisovatelka Camilla Pang

Obrázek podcastu Přežít

Přežít

>> „Tato kniha je plná překvapivých poznatků o chorobách stáří, které pravděpodobně zabijí většinu z nás, a taktik a metod, které nám pomohou žít déle a těšit se pevnějšímu zdraví.“ — Siddhárta Mukherdží, profesor medicíny a nositel Pulitzerovy ceny

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 31 - Šimon Pánek 07.06.2014

100 statečných - Host č. 31 - Šimon Pánek 07.06.2014

Hostem L. Výborné - Š. Pánek (ředitel nadace Člověk v tísni)

Obrázek podcastu Do oblak – Velká kniha pro malé i velké piloty

Do oblak – Velká kniha pro malé i velké piloty

Chceš pilotovat stíhačku? Nebo tě jen baví pozorovat letadla, fascinují tě kokpity, pilotova výstroj, letecká akrobacie nebo kluzáky? V téhle barvité knížce tě s tím vším seznámí opravdový český bojový pilot a první český astronaut! Ukáže ti, jak to vypadá ve výcvikovém

Obrázek podcastu Z mého severoitalského deníku

Z mého severoitalského deníku

„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2

Obrázek podcastu Hranice

Hranice

"Máte len silu zmeniť seba. Nemôžete zmeniť iného človeka." V bestselleri New York Times s názvom Hranice vám doktor Henry Cloud a John Townsend pomôžu naučiť sa, kedy povedať áno a vedieť povedať nie, aby ste prevzali kontrolu nad svojím životom a stanovili si zdravé

Obrázek podcastu Hlas poznání - Toltécká kniha moudrosti

Hlas poznání - Toltécká kniha moudrosti

Anglická Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých. Tato průko

Obrázek podcastu Ledová generace

Ledová generace

Jednoho srpnového dne roku 2023 zaplní oblohu po celém světě mimozemská plavidla. A ze všech televizí, rádií, počítačů, telefonů se začne ve všech jazycích ozývat neúprosná výzva: lidé mají třicet dní na to, aby se dostali na jediné místo na Zemi, kde jim bude umožněna

Obrázek podcastu Svatí kacíři - komplet

Svatí kacíři - komplet

Audioverze románu, jehož ústředními postavami románu na pomezí literatury faktu a beletrie jsou soluňští bratři Konstantin (Cyril) a Metoděj. Příběh jejich velkomoravské mise je zde podáván jako součást historicky věrného obrazu doby. Ve velkolepé fresce poznává čtenář

Obrázek podcastu Co jste to provedli?

Co jste to provedli?

VE VERMONTSKÉM FAIRHILLU SE NIKDY NIC NEDĚJE. Na starém hřbitově se teenageři baví vyprávěním duchařských historek. Rodiče věří, že se jejich děti vrátí ze školy v pořádku domů. Vchodové dveře se nechávají odemčené. AŽ DO DNEŠNÍHO RÁNA. Protože Dianu Brewerovou nenajdo

Obrázek podcastu Husitská epopej VI

Husitská epopej VI

Za časů Jiřího z Poděbrad (1461–1471) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 11

Jóga vědomí slovem 11

Audio nahrávky ze setkání jógy vědomí – Chodsko – září 2018. V těchto nahrávkách najdete tato témata a cvičení: prostorovost vědomí, čidakáša, kvality vědomí, vnitřní božství -Triglav, přetnutí mechanizmu ega, jak vzniká vše zvučením, vnímání rostlin a zvířat, subjektiv

Obrázek podcastu Koruna otráveného stromu

Koruna otráveného stromu

Dozvěděl se svět skutečnou pravdu o Filadelfském experimentu, nebo je vše jen mýtus a manipulace? Adam Turner, britský voják a veterán z Afghánistánu, se ocitá na nejnebezpečnější misi svého života poté, co je mu přidělen jeden z nejtěžších úkolů vůbec. Myslel si, že ho

Obrázek podcastu Vytržení

Vytržení

Je tohle skutečný život? Je to jen fantazie? Ve Zlíně vrcholí oslavy 700 let města. Nevyrovnaný čtyřicátník Jan se setkává s herečkou místního divadla Olgou, aby natočil další díl svého podcastu… Díky tomu objeví záhadný vzkaz, který rozvíří události z jeho minulosti. O

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 7

Jóga vědomí slovem 7

Jóga vědomí slovem 7 - Audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí. Padmafarma, květen 2017.

Obrázek podcastu Historky z Tinderu

Historky z Tinderu

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách Nejlepší rande vedou k oltáři, ta nejbláznivější ke skvělým historkám. Populární stand‑up komička Lucie Macháčková líčí s humorem a nadsázkou milostné trapasy a karamboly. Zábavná audiokniha plná optimismu vám zlepší den a za

Obrázek podcastu Meditační promluvy 10 - Svoboda vědomí

Meditační promluvy 10 - Svoboda vědomí

Záznam meditace z klubovny Duchovní srdce ze dne 30. 1. 2013 s Evou a Jiřím Krutinovými.

Obrázek podcastu Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Jak si zachovat klid a bdělou pozornost v uspěchaném světě. Jiný úhel pohledu přináší nové životní cesty. Průvodce na cestě k vnitřnímu klidu a rovnováze pro moderního člověka. Tato audioknížka plná duchovní moudrosti zen-buddhismu přináší příležitost k zamyšlení nad r

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit