Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2022/05

Audiokniha Život víry 2022/05

Délka:

2 hod 36 min

Čte:

Daniel Zeman

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu Plástev jedu

Plástev jedu

Povrch všech kontinentů je zastavěný do výše několika set metrů. Většina lidských bytostí zdegenerovala a žije jen proto, aby mohla dennodenně jen pracovat. Nic víc. Společnost je ostře rozdělená na pracující a vyvolené. Nic mezi tím. Neříká nám to něco? Svět připomíná

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje ve zdravotnické klinice

Krotitel rizik podnikání zasahuje ve zdravotnické klinice

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasa

Obrázek podcastu Zvedá se vítr

Zvedá se vítr

Píše se rok 1997 a jižní Moravu sužují katastrofické povodně. Ve stínu všepožírajícího živlu navíc dojde v Hodoníně k vraždě. Mrtvolu krásné dívky najde v lese parta dětí a rozhodne se vypátrat viníka. Jeden z kamarádů, Filip, má totiž zvláštní dar: dokáže komunikovat s

Obrázek podcastu Ruce nad vodou

Ruce nad vodou

Po havárii vězeňského auta se v rozbouřené řece octnou odsouzený a jeho dozorce. Má člověk vždycky povinnost pomoci bližnímu a pro čí život má cenu riskovat svůj vlastní? Experimentální text má rámec rekonstrukce dramatické události, v níž se po havárii vězeňského auta

Obrázek podcastu Parkourista

Parkourista

POHYB, SVOBODA, POZNÁNÍ… TO JE PARKOUR! Dospívající David tápe životem, hledá sám sebe, svůj životní směr. Náhodné setkání s parkouristy mu ukáže cestu k disciplíně, která posouvá hranice fyzického těla i mentality. David v parkouru nachází sám sebe i opravdové přátelst

Obrázek podcastu Živý mrtvý a další policejní povídky

Živý mrtvý a další policejní povídky

Miko Syrový slaví dvě desítky let své policejní kariéry. Tedy slavil by, pokud by zrovna neležel v nemocniční posteli. A tak alespoň vzpomíná na dobráky i nebožáky, kteří prošli jeho detektivním životem. Na jedné straně kolegové, na té druhé zlodějíčci, podvodníci, rabi

Obrázek podcastu Jsem tu novej

Jsem tu novej

Tonami, Brasilia, Sarajevo, Praha. Jak obtížné je začít znovu, na novém místě, v nové práci, v novém jazyce nebo s novými lidmi? Od chvíle, kdy vystoupil z tramvaje číslo 22 na Malostranském náměstí, je britský velvyslanec Matt Field v České republice nadšeným hostem a

Obrázek podcastu V cizích botách

V cizích botách

Dve ženy. Dva životy. Jeden den, který všechno změní... Nisha si žije na vysoké noze – tedy do chvíle, kdy její fenomenálně bohatý manžel nečekaně podá žádost o rozvod. A tahle dáma sice je okouzlující, nebojácná a odhodlaná, jenomže teď se bude muset přizpůsobit zcela

Obrázek podcastu Jak nebýt úplným blbcem

Jak nebýt úplným blbcem

Jak nebýt úplným blbcem - audiokniha obsahuje motivační nahrávku, jejímž autorem i interpretem je David Gruber. Pod žertovným názvem se skrývá svěží nahrávka na vážné téma: Jak vyžít ve stále náročnější a mnohdy stále nestydatější mezilidské komunikaci; převážně při prá

Obrázek podcastu Příliš mnoho pohřbů aneb Když květiny promluví

Příliš mnoho pohřbů aneb Když květiny promluví

Břitká novela s prvky černého humoru je určena k poslechu i zamyšlení lidem několika generací, neboť zachycuje životní osudy tří generací rodiny Dojáčkových. Seznámíme se s panovačným dědou Fánou, který se nesmíří s tím, že se jeho dcera v padesáti letech rozhodla žít p

Obrázek podcastu Poslední slovo

Poslední slovo

Emma Carpenterová se svým zlatým retrívrem hlídá starý dům na pláži. Její jediný kontakt s lidmi je tajemný starý soused Deek a (prostřednictvím SMS) majitelka domu Jules. Když si Emma přečte mizerný, ale děsivý hororový román od jistého H. G. Kanea a napíše mu jednohvě

Obrázek podcastu Adventní kalendář

Adventní kalendář

Co mají společného vzpomínky letce RAF na štědrovečerní večeři ve válečné Anglii s vánoční tramvají v brazilském Porto Alegre a příhodou o staropražském Mikuláši, jak si ji kdysi vyslechl Eduard Bass? A může se potkat poezie Ivana Martina Jirouse s vánočním přáním Jana

Obrázek podcastu HEALTHY LONGEVITY Máte na déle, než si myslíte

HEALTHY LONGEVITY Máte na déle, než si myslíte

Připojte se k nám na cestě za odhalením tajemství dlouhého a zdravého života ve světě, kde je moderní věda na pokraji průlomových objevů. Moderátoři Petr Šrámek a Jan Mühlfeit odhalí, jaký vliv mají na naše zdraví smysl života, strava, pohyb a psychologie. Současně sdíl

Obrázek podcastu Bill Gates

Bill Gates

Důkladná investigace Nadace Billa a Melindy Gatesových, která odhaluje, jak Bill Gates využívá filantropii k uplatňování politické moci bez odpovědnosti. Bill Gates se díky svým filantropickým aktivitám proměnil z technologického padoucha v jednoho z nejobdivovanějších

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 10

Jóga vědomí slovem 10

Audio nahrávky ze setkání jógy vědomí – Padmafarma – červenec 2018. V těchto nahrávkách najdete tato témata a cvičení: jak správně přistupovat k seminářům a efektivně je využít, umění dřepu, změna vztahu k času, vnitřní disciplína, rezonance mantry om a fonémů A, Ach at

Obrázek podcastu Strážný anděl

Strážný anděl

Strážný anděl - audiokniha obsahuje mantry a meditace podle Jiřiny Slámové. Hovoří autorka. 1. Andělská mantra Mantry jsou zhudebněné pozitivní afirmace, léčivé písně, jejichž text má hluboký význam jako magická formule a modlitba. Účinek slov je znásoben tóny, melodií

Obrázek podcastu Bez naděje

Bez naděje

Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly. Holder ji uchvátí i vyděsí už během prvního

Obrázek podcastu O smutné noční můře

O smutné noční můře

Eliška a Lukáš se s rodiči právě přistěhovali do velkého, starého domu. Není to ovšem ledajaké bydlení – v jejich domě prý straší! Podaří se sourozencům zjistit, kdo jim krade oblíbené palačinky s marmeládou? Odhalí tajemství uplakaného strašidla? Iva Gecková: O smutné

Obrázek podcastu Temné počátky českých dějin

Temné počátky českých dějin

# O audioknize Co mají společného Sázava, koleda nebo vodník? Řada českých názvů, zvyků a mýtů je dědictvím po prvních Slovanech z 6. až 8. století, z období, které je kvůli nedostatku pramenů zahaleno do temnoty. Aktuální objevy nám však na něj otevírají nový pohled –

Obrázek podcastu Mariňáci I

Mariňáci I

Nalíčili na ně smrtonosnou past, která sklapla. Člověk by čekal, že budou mít víc rozumu… Jenže tohle jsou mariňáci. A mezi námi – kdo by chtěl žít věčně? Kultovní román a bible české military sci-fi od Roberta Fabiana vás ve své zvukově podobě zasáhne stejně jako pale

Obrázek podcastu Nejkrutější měsíc

Nejkrutější měsíc

Vrchní inspektor Armand Gamache dokáže ocenit nejen dobré jídlo a pití, ale především ryzost lidské povahy. Za dlouhá léta, co slouží u quebecké Sûreté, pochopil, že v zárodku každé vraždy se skrývá lidské neštěstí a že k nemyslitelnému činu mohou vést i drobné křivdy,

Obrázek podcastu Historky z Tinderu

Historky z Tinderu

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách Nejlepší rande vedou k oltáři, ta nejbláznivější ke skvělým historkám. Populární stand‑up komička Lucie Macháčková líčí s humorem a nadsázkou milostné trapasy a karamboly. Zábavná audiokniha plná optimismu vám zlepší den a za

Obrázek podcastu Kukačky

Kukačky

Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n