Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2022/01

Audiokniha Život víry 2022/01

Délka:

2 hod 44 min

Čte:

Daniel Zeman

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Prales kouzelných snů

Prales kouzelných snů

Dvacet pohádek obyvatel rovníkové Afriky tak, jak je autor knihy vyslechl na svých cestách. V roce 1992 jsme v AudioStory natočili 5 pohádek z tohoto knižního souboru s interpretem Lukášem Hlavicou pod názvem Africké báje. Po více než třiceti letech jsme se letos rozho

Obrázek podcastu Maigretova gangsterská partie

Maigretova gangsterská partie

Cože? Mafie chce mít v Maigretově revíru dobré bydlo? Zamítá se! Plískanice nuzného poválečného roku popudily Maigreta k zádumčivosti a na náladě mu nepřidává ani případ ukradené mrtvoly z rue Fléchier v IX. pařížském obvodu. Zásoby komisařovy trpělivosti odčerpal jedna

Obrázek podcastu Obyčajné zázraky

Obyčajné zázraky

"„Prečo?"" sa nepýtajú iba deti, aby dokonale otrávili svojich rodičov, ale od nepamäti sa to pýtajú aj myslitelia, filozofi a vedci. Je to nesmierne dôležitá otázka, a len vďaka nej dnes vieme o svete pomerne veľa, alebo si to aspoň myslíme. Samuel Kováčik, fyzik, ktor

Obrázek podcastu Noční agent

Noční agent

Telefon, který neměl nikdy zazvonit. Šokující spiknutí, jež nesmí vyjít najevo. Dá se vůbec utéct před temnými stíny rodinné minulosti, zvlášť když se ocitnete uprostřed nejvražednější politické hry na světě? Otec Petera Sutherlanda byl kdysi nekompromisně označen za pr

Obrázek podcastu Tajemství zázračné paměti

Tajemství zázračné paměti

Audiokniha učí stočlenné paměťové asociační listině (neboli PAL), kterou David Gruber poprvé v této podobě zpracoval do českých poměrů. Paměťová asociační listina už dlouhá staletí patřila a patří ke klenotům duševní výbavy úspěšných lidí - od starořímského Cicera po mo

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Dobré a ještě lepší jitro Františka Nepila je výběr z jeho velmi populárních fejetonů, ve kterých vzpomíná na svoje dětství, na různé zážitky z cest nebo svých setkání se zajímavými lidmi a většina příběhů jsou nejen vtipná a milá, ale jsou zakončena nějakým pozitivním

Obrázek podcastu V divočině

V divočině

„Nemám kde spát, nemám co jíst, mám se báječně“ Výběr z povídek cestovatele a dobrodruha Otakara Batličky, který v nich ztvárnil své vlastní zážitky nebo se nechal inspirovat vyprávěním lidí, s nimiž se setkal. „Batoh na zádech, kulovnici přes rameno a sukovici v ruce,

Obrázek podcastu Planeta mezi dvěma slunci

Planeta mezi dvěma slunci

Drsní jako Mariňáci? Nebo ještě drsnější… Knižní bestseller mistra military sci-fi, spisovatele Roberta Fabiana! Vesmír je dost nebezpečné místo. Není snadné v něm přežít. A někdy je těžké i zemřít. Vězeňská transportní loď SFPS Tecora se zřítí v nehostinné poušti žhavé

Obrázek podcastu Nové hrůzostrašné pohádky

Nové hrůzostrašné pohádky

Děti, které se rády bojí doma pod peřinou, se mají na co těšit! Josef Somr opět vypráví o dracích, loupežnících, jednoočkách, trojočkách a dalších strašidelných bytostech. Ale buďte bez obav – Jiří Žáček svým výběrem textů a jejich dokonalým převyprávěním nikterak nepře

Obrázek podcastu Labyrint z kostí

Labyrint z kostí

V odlehlých chorvatských horách dojde k podivnému objevu: v podzemní jeskyni se nachází stovky let stará katolická kaple s kostmi neandrtálské ženy. Nástěnné malby v sousední jeskyni vyprávějí příběh o velké bitvě mezi kmeny neandrtálců a nestvůrnými postavami ze stínů.

Obrázek podcastu Čest královny

Čest královny

Kapitánka Harringtonová má problém. Druhý díl série Honor Harringtonová. Kapitánka musí čelit vnějšímu nepříteli i předsudkům vůči ženám. Když dostane možnost bojovat na palubě své lodi, opět do ní usedá s přesvědčením, že buď svoji povinnost splní, nebo zemře. Druhý dí

Obrázek podcastu Zůstal jsem klukem

Zůstal jsem klukem

V pětidílné četbě na pokračování podle knihy rozhovorů "Zůstal jsem klukem" poznáváme profesora Josefa Kouteckého nejen jako špičkového odborníka, lékaře s pevnými mravními a profesionálními zásadami, ale i jako laskavého člověka, osobnost, která svým životem i vyznáva

Obrázek podcastu Pohádky a písničky pro kluky a holčičky. Den dětí

Pohádky a písničky pro kluky a holčičky. Den dětí

Nový kompilační titul "Pohádky a písničky pro kluky a holčičky" se snímky určenými jak pro nejmenší děti (zpívaná veršovaná pohádka O perníkové chaloupce, pohádky O myšce a medvědovi, Čtyři pejsci na výletě, písničky Ukolébavka pro hlemýždě, Včelka Mája a další), tak i

Obrázek podcastu Vzhlédnout k nebi

Vzhlédnout k nebi

Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou srdeční vadu jako ona, ale taky má dlouhý seznam vysněných přání. Jagger, bezstarostný a pohledný student nejprestižnější lete

Obrázek podcastu Předčítač

Předčítač

Patnáctiletému Michaelovi pomůže v nesnázích o generaci starší Hanna a její nezištné gesto vyústí v několikaměsíční vášnivý poměr. Když pak mladík už jako student práv přihlíží procesu, jenž má potrestat dozorkyně z nacistického koncentračního tábora, s údivem na lavici

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Einstein - Jeho život a vesmír

Einstein - Jeho život a vesmír

Vynikající dílo, které poprvé zpracovává Einsteinův život v celé jeho šíři, neboť Hebrejská univerzita v Jeruzalémě podle poslední vůle Einsteinovy nevlastní dcery uvolnila přes 3 000 stran nových dokumentů, především Einsteinových dopisů jeho první a druhé ženě a dětem

Obrázek podcastu Strašidelná pohádka

Strašidelná pohádka

Strašidla bývala ve světě odjakživa. O čertech, bludičkách, čarodějnicích i hejkalech jste už asi slyšeli, ale jestlipak znáte jilemnického Vejrycha? Pohádku o něm napsala Marie KubátováHrají: Svatopluk Skládal, Václav Postránecký, Luděk Munzar, Ladislav Pešek a další.

Obrázek podcastu Pan Posleda, přítel študáků

Pan Posleda, přítel študáků

Komedie ze školního prostředí ve skvostném hereckém obsazení. Poslechněte si příběh z jednoho neobyčejného pražského gymnázia, kde studenti svádí souboj s profesory a ve vzduchu jiskří kouzla. Kdo je vlastně tajemný pan Posleda, který se za studenty postaví? Prozradíme,

Obrázek podcastu Klapzubova jedenáctka

Klapzubova jedenáctka

„Na zelené trávě svítí bílé linie. Kdo chce s námi hráti, ten si to vždy vypije…“ Bylo nebylo, žil v Dolních Bukvičkách u Kouřimi chalupník Klapzuba a ten na loučce za stavením vycepoval ze svých synů fotbalovou jedenáctku. Nastoupil s nimi do zápasu III. třídy středoče

Obrázek podcastu Sústreď sa na vraždu

Sústreď sa na vraždu

Famózna detektívka, akú ste ešte nečítali. Kombinácia čiernej komédie, napätia a mafiánov... a samozrejme, trochu náhodná, no dokonalá vražda.Ale žiadne strachy, obeťou je „len" arogantný mafián, takže jeho vrahovi, advokátovi Björnovi, budete fandiť... a pri tom sa bud

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Rytířské pohádky

Rytířské pohádky

Chudí rytíři Richard a Lukáš putují světem, aby prokázali svou odvahu, vykonali hrdinský čin a třeba i získali bohatství a našli štěstí. Jestli se jim to podaří, ať už v tisovém, dubovém, javorovém, lískovém či jiném království, které navštíví, o tom vypravuje Michal Pa

Obrázek podcastu 2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

KDOSI NEZNÁMÝ nám poslal rovnou tiskové podklady. Knihu jsme z povinnosti proletěli – A ABSOLUTNĚ NÁS OHROMILA! Jde o senzační satirický román, který čtenáře přenáší do absurdní Kontinentální unie, v němž úřední směrnice diktují vše od vstávání v pět ráno po povinnou „g