Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2020/3

Audiokniha Život víry 2020/3

Délka:

2 hod 15 min

Čte:

Daniel Zeman

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu O lidech a psech

O lidech a psech

Žolík, Pluto, Timur, Lišák, Aramiska, Saracen… to jsou hlavní hrdinové povídek od renomovaných českých autorů, v nichž hraje hlavní roli vztah člověka a psa. Vlídný, dojemný, osudový, nenahraditelný, ale někdy složitý, zpočátku i nedůvěřivý... Pes je prý nejlepší přítel

Obrázek podcastu Pozor! Pohov!

Pozor! Pohov!

Naléhavý a niterný román o mateřské lásce, ale také o úzkosti a pochybení. Vypravěčkou a hlavní hrdinkou románu je matka, jež vychovává své první dítě. Své mateřství zvládá jen s vypětím všech sil. Její vyprávění představuje pozorné a pravdivé vylíčení zdánlivě triviáln

Obrázek podcastu HOT

HOT

„Vynikající čtení a návod, jak na digitální kulturu.“ – Rudolf Urbánek, CEO Microsoft CZ & SK „Chcete-li recept na lepší život, potřebujete tuto knihu. Mně a innogy už Filip to tajemství prozradil. Od té doby máme všichni více času na podstatné věci. A o zbytek se stará

Obrázek podcastu Lux Perpetua

Lux Perpetua

Nikdo nezná slitování. Vraždí se ve jménu Páně. Závěrečný díl Husitské trilogie je opět směsí rytířské romance, historické fantasy a napětí, okořeněného humorem a ironií polského mistra. „ Oj, ojojoj, blíží se, vzácní páni a drazí posluchači, blíží se den hněvu, den neš

Obrázek podcastu Surrender: 40 písní, jeden příběh

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Rockem za spravedlnost pro všechny. With or without you? Vážná operace přiměla frontmana kapely U2 k bilancování, protože nikdo neví dne ani hodiny, obzvlášť v Irsku. Kluk z Dublinu, který ve čtrnácti přišel o mámu a klackovitě dozrál v domácnosti tří nemluvných chlapů,

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Po stopách zločinů

Po stopách zločinů

Sborník detektivních povídek z pera hvězd současné české literární scény. Kam až mohou zajít sousedské či rodinné rozepře? Čeho je člověk schopen kvůli nešťastné nebo zhrzené lásce? Proč může být osudné synchronizovat si mobil s počítačem? Jakou sílu má nevšední portrét

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Jeden svět

Jeden svět

Do Tišin se vrací podzim a s ním i dlouho očekávaný Halloween. Jižní Moravu ve svých spárech svírá sériový vrah, který unáší studenty, brutálně je vraždí a jejich těla děsivě aranžuje. Případu se znovu ujímá Adamův otec a ocitá se pod velkým tlakem. Zatímco titulní stra

Obrázek podcastu Život na ostro

Život na ostro

Manželé Fafkovi si o svém jediném synovi nedělají žádné iluze. Kájovi je dvacet a zatím ještě nepřišel na to, co by chtěl v životě dělat. Kromě psaní poezie, kamarádů a slečen ho nic nezajímá. Fafkovi jsou oba právníci, přesto je dost zaskočí, když si Karel jednoho dne

Obrázek podcastu Ludvíka Vaculíka radosti radosti

Ludvíka Vaculíka radosti radosti

Komentář Ludvíka Vaculíka k původní audio kazetě 11 1863-4 "Ludvíka Vaculíka radosti radosti" vydané Supraphonem v roce 1993. Titul, ve kterém spisovatel Ludvík Vaculík čte své fejetony a zpívá valašské písničky, vychází nyní poprvé digitálně: Tímto názvem ustupuju vkus

Obrázek podcastu Uzdrav sám sebe

Uzdrav sám sebe

Dr. LePera nabízí čtenářům podporu a nástroje, které jim umožní osvobodit se od destruktivního chování, získat zpět rovnováhu a vědomí, jak ovládat svůj život a navždy změnit způsob, jakým přistupujeme k duševní pohodě a péči o sebe. Jako klinická psycholožka se autorka

Obrázek podcastu Husitská epopej VI

Husitská epopej VI

Za časů Jiřího z Poděbrad (1461–1471) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Banditi a břitmistři

Banditi a břitmistři

Ferna už desítky let snáší nudný a občas i krušný život knihkupce v zapadlém Šeráku. Ale nyní už ji to přestane bavit a přestěhuje se do města Thune, aby si zřídila obchůdek vedle kavárny své dávné přítelkyně. Co víc by si mohla přát? Rekonstrukce starého domu a jeho pr

Obrázek podcastu To by se zvěrolékaři stát nemělo

To by se zvěrolékaři stát nemělo

Nahlédněte do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě, a jeho zvěřince vtipných, hřejivých, ale někdy i smutných příběhů zvířecích pacientů. Už přes čtyřicet let se mohou celé generace čtenářů ponořit do Herriotových úž

Obrázek podcastu Vítěz je sám

Vítěz je sám

V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce. Román plný napětí nás zavádí na Filmový festival v Cannes, kde

Obrázek podcastu Pozor, žít je nebezpečné!

Pozor, žít je nebezpečné!

Ivan a Jan Krausovi uvažují, zda by nebylo jednodušší, kdyby se nás nejen počítač, ale i život zeptal: zda změny, které jsme udělali, chceme také uložit. Originální a autentické autorské čtení z knih Ivana Krause doplňuje řada vtipných glos a poznámek. Záznam představen

Obrázek podcastu Pán se stará

Pán se stará

Josef Prokeš (*1980), vyhledávaný kněz českobudějovické diecéze, duchovní doprovázející, skaut a horolezec se ve své první knize zabývá celou řadou závažných křesťanských témat, k nimž přistupuje s otevřeností, poctivostí a autenticitou, přitom s důkladným vzděláním a d

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Obrázek podcastu Karel IV. a koruna římských králů – Vzkříšené srdce Evropy

Karel IV. a koruna římských králů – Vzkříšené srdce Evropy

Karel Lucemburský se jako nový panovník navrací z vítězného tažení proti Ludvíku IV. Bavorovi, čímž si upevnil postavení římsko-německého krále. Přichází do vydrancovaných Čech, kde mu patří snad jen ta koruna, kterou se – až bude dokončena – chystá dát korunovat za krá

Obrázek podcastu Téma číslo jedna

Téma číslo jedna

Sedm chlapců popsalo zeď kostela protikatolickými hesly. Tento malý delikt se ocitnul v soukolí velkých dějin a tak měl na zúčastněné fatální dopad. Poslechněte si hru, kde v hlavních rolích účinkují Svatopluk Beneš, Petr Svoboda, Miloš Hlavica, Viktor Preiss, Josef Vel

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Nenechali sa zlomiť

Nenechali sa zlomiť

Táto audiokniha je autentickým svedectvom nádeje, odvahy a nezlomnosti jej aktérov. Dokumentuje osudy 21 politických väzňov z 50. rokov 20. storočia a ľudí prenasledovaných komunistickým režimom, ktorí prežili najťažšie obdobie tejto éry – popravy blízkych, dlhoročné vä

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči