Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2020/2

Audiokniha Život víry 2020/2

Délka:

2 hod 7 min

Čte:

Bohdanka Gillíková

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská

Obrázek podcastu Roden24

Roden24

Roden24 s nespočetnými zaujímavými linkami a možnosťami ma nadchol natoľko, že by som najradšej odložil všetky naše projekty a venoval sa produkcii rôznych častí tohto nadčasového diela. Martin Beinhauer, BANYS MEDIA K napísaniu tohto diela ma z veľkej časti inšpirovala

Obrázek podcastu Projekt potomek

Projekt potomek

Není to průměrný muž. Jeho problémy jsou jedinečné a řeší je ještě výjimečněji… Jsou svoji už deset měsíců a deset dní, takže mít dítě by asi nebyla taková věda. Jenže jejich rodičovství začalo nevyzpytatelnou náhodou zase úplně jinak, než kdyby ho profesor genetiky Don

Obrázek podcastu Kaviareň na konci sveta

Kaviareň na konci sveta

John je manažér reklamnej agentúry. Vystavený každodennému stresu sa rozhodne na pár dní vypnúť. Keď ho únavná cesta nehostinným krajom zavedie ku kaviarni, poteší sa. Zablúdil a chce si tu iba na chvíľu oddýchnuť a pokračovať v ceste. Na jedálnom lístku v ponuke dňa ob

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 9.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 9.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Jaroslava Obermaierová.

Obrázek podcastu Následuj mne

Následuj mne

„Žít je nebezpečný. Je velká pravděpodobnost že umřeš.“ Veterán zahraničních misí Adam Lev řečený Leo se po ukončení psychiatrické léčby snaží vrátit do běžného života. Pokouší se kontaktovat kamaráda z gymnázia, který mu před časem nabízel práci. Neúspěšně. Osud zmizel

Obrázek podcastu Work Life Balance

Work Life Balance

Žiť harmonický život je snom a cieľom mnohých ľudí, žijúcich v súčasnom uponáhľanom svete. Nájsť rovnováhu medzi osobným a pracovným životom je veľkým umením, ktoré sa nie každému podarí. Martin Prodaj vo svojej audio knihe ponúka jednoduché návody a myšlienky, ktoré vá

Obrázek podcastu Malá kniha stoicizmu

Malá kniha stoicizmu

Nech už prechádzate akoukoľvek namáhavou životnou etapou, stoici vám poradia, ako sa efektívnejšie vyrovnať so všetkým, čo vám život prinesie a ako žiť podľa svojich najlepších predstáv. I napriek starobylosti tejto filozofie je jej múdrosť prekvapivo aktuálna a jej hod

Obrázek podcastu Bratislavské krutosti

Bratislavské krutosti

Vitajte v Bratislave, kde sa vôňa lacnej kávy mieša s pachom starých panelákov, kde sa v uličkách zažívajú tie najbláznivejšie dobrodružstvá a kde sa aj obyčajný výťah dokáže zmeniť na bránu do vesmíru. Boris Filan vám naservíruje audioknihu, ktorá je ako Bratislava sam

Obrázek podcastu Veterinářka

Veterinářka

Přežije mladá veterinářka na irském venkově? Jedině se smyslem pro humor! Prostě James Herriot v sukních! Ať už kastruje koně v Dublinu nebo odřezává rohy skotu na wicklowském venkově, zachraňuje zraněné kočky před podvraťáky nebo se potýká se zdrogovanými hlídacími psy

Obrázek podcastu Román pro ženy

Román pro ženy

Žena, která sní o velké lásce a po mnoha peripetiích ji konečně nachází, to je nejčastější téma čtiva zvaného červená knihovna… Román pro ženy není vlastně o ničem jiném. Dvaadvacetiletá Laura, redaktorka populárního dámského týdeníku Vyrovnaná žena, a její předčasně ov

Obrázek podcastu Národní třída

Národní třída

Klub osamělých rváčů. Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne p

Obrázek podcastu Alan Rickman: Deníky

Alan Rickman: Deníky

Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby. Alan Rickman i po své smrti zanechal odkaz herce světové úrovně a jeho důstojnost, profesionalita i zvučný hlas nepřestávají diváci obdivovat ani dnes. Rickma

Obrázek podcastu Chcípneš

Chcípneš

V malebném Jindřichově Hradci k vraždám často nedochází, přesto je 1. listopadu v ranních hodinách nalezena v městském parku zavražděná žena. Na sobě má kostým Morticie Addamsové, ale u těla není nic bližšího, co by ženu pomohlo identifikovat. Na místo se okamžitě sjížd

Obrázek podcastu Betonová zahrada

Betonová zahrada

Čtyři nedospělí sourozenci se po smrti rodičů rozhodnou žít sami a po svém v rodinném domě uprostřed takřka opuštěné příměstské zástavby. Čas peskování a výchovných opatření vystřídala volnost, místo svazujících povinností je teď důležitější hra – hra na dospělé. Proslu

Obrázek podcastu Mezi světy

Mezi světy

Mezi světy je výběr z deníku, v němž nás autorka zavede z rozhlasového studia do mrazivých oblastí Antarktidy, na vrcholky hor, mezi české vojáky do Afghánistánu nebo na dalekou Havaj. Je to kniha o štěstí 4 000 metrů nad zemí, o místech, která jí přirostla k srdci, o m

Obrázek podcastu Nenávist

Nenávist

Profesor Rekke coby novodobý Sherlock Holmes objasňuje další neřešitelný případ. Lze nalézt ženu, která sice podle všeho už čtrnáct let leží pochovaná na hřbitově, ale její manžel tvrdí, že ji zahlédl na fotografii ze současnosti? Rekke znovu spojí síly s policistkou Va

Obrázek podcastu O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

PROČ MÁ VESMÍR MAXIMÁLNÍ POVOLENOU RYCHLOST? CO (NEBO KDO) ÚTOČÍ NA ZEMI MALINKATÝMI SUPERRYCHLÝMI ČÁSTICEMI? CO JE TEMNÁ HMOTA A PROČ SI NÁS NEVŠÍMÁ? JSME VE VESMÍRU SAMI? Chtěli byste vědět, jak vznikl vesmír, z čeho se skládá a jak skončí? Chtěli byste chápat, odkud

Obrázek podcastu Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

V této knížce najdete znovu cestu ke svému životu. Získáte chuť žít – a to není málo. Spolu nebudeme filozofovat, ale podáte si ruku se samotným životem. Jsme tady všichni na krátkou chvíli a byla by škoda stát celý život na nástupišti při čekání na ten „správný“ vlak.

Obrázek podcastu Legendy a latéčka

Legendy a latéčka

Když strávíte celý život s partou dobrodruhů, co si troufnou i na tu nejobávanější obludu, nemáte moc času sami pro sebe. To spíš kryjete záda druhým, ostříte meč, perete skvrny od krve i od ichoru. Takže není divu, že když orkyně Viv ucítí poprvé v životě kávu, zatouží

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 26

Hovory o józe a mystice č. 26

Jiří Vacek: Pozorování a soustředění na pozorovatele Vysvětlení rozdílu mezi praxí pouhého bdělého pozorování a átmavičárou. Metodický návod k uvědomění si pozorovatele neboli svědka. Poslechem a současným prováděním pokynů na audio nahrávce uvedených je možné dosáhnout

Obrázek podcastu Modlitba za Owena Meanyho

Modlitba za Owena Meanyho

„Za víru, kterou v sobě mám, vděčím Owenu Meanymu, svému kamarádovi z dětství…“ Každodenní vzpomínka na něj je způsob, jak přežít smůle navzdory. Životní poustevník John Wheelwright odříkává barvitou litanii za spolužáka, jenž mu byl v telecích letech rádcem, vzorem neo

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Návrat k přírodě - Meditace: Vnitřní zvíře, Strom

Návrat k přírodě - Meditace: Vnitřní zvíře, Strom

Návrat k přírodě - Meditace: Vnitřní zvíře, Strom - audiokniha obsahuje meditaci, jejíž autorkou je Jiřina Slámová. Účinkuje autorka. Meditace vnitřní zvíře Vnitřní zvíře je archetyp, tedy jedna ze složek naší duše. Představuje naši přirozenost a trvalé spojení s přír

Obrázek podcastu Čtyři ženy a jeden pohřeb

Čtyři ženy a jeden pohřeb

Štěstí přichází, když ho nejméně čekáme. Román o lásce, která dokáže člověka postavit na nohy a zmírnit křivdy, které ho v životě potkaly. Příběh čtyř žen, kterým arménský zedník Simon pomůže překonat jejich bolesti. „Připoutala se k Simonovi z hloubi celého srdce, a kd