Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2020/10

Audiokniha Život víry 2020/10

Délka:

2 hod 23 min

Čte:

Kateřina Hodecová

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Šťastnější

Šťastnější

>> „Skvělé rady od mé oblíbené vědkyně o tom, jak co nejlépe využít náš nejcennější zdroj: čas.“ — Angela Duckworth, autorka bestselleru Houževnatost << >> Nemám čas na: cvičení, koníčky, poctivý spánek, meditaci, kamarádky, děti, zkoušení nových receptů, vyčistit si z

Obrázek podcastu Pozor, žít je nebezpečné!

Pozor, žít je nebezpečné!

Ivan a Jan Krausovi uvažují, zda by nebylo jednodušší, kdyby se nás nejen počítač, ale i život zeptal: zda změny, které jsme udělali, chceme také uložit. Originální a autentické autorské čtení z knih Ivana Krause doplňuje řada vtipných glos a poznámek. Záznam představen

Obrázek podcastu Co se do životopisu nevešlo - 6 let kolem světa

Co se do životopisu nevešlo - 6 let kolem světa

Proč se ptají kde se vidíte za deset let? Proč se nezeptají kde se vidíte teď? Nick ve svých třiadvaceti letech vymění stálý příjem a služební vůz za jednosměrnou letenku do Mexika. A hned se vrhá do dobrodružství. At' už tancuje shuhplattler v Las Vegas, nebo dělá plav

Obrázek podcastu Pozor! Pohov!

Pozor! Pohov!

Naléhavý a niterný román o mateřské lásce, ale také o úzkosti a pochybení. Vypravěčkou a hlavní hrdinkou románu je matka, jež vychovává své první dítě. Své mateřství zvládá jen s vypětím všech sil. Její vyprávění představuje pozorné a pravdivé vylíčení zdánlivě triviáln

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

„Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje? O knize Všichni si občas klademe podobné otázky, ale jen málokdy na ně dokážeme na

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 12

Hovory o józe a mystice č. 12

Jak rozumět nedvojné filosofii, Rámagíta, Džňána gíta. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Mlýn

Mlýn

Nechte se unést audioknižním vydáním knihy Mlýn. Čte Pavel Soukup. Dva bratři. Jeden mlýn. A jeden slib… Strhující příběh dvou bratrů, kteří dali slib umírajícímu otci, že uchrání jejich mlýn a majetek proti všem. Lze takový slib dodržet za všech okolností? Může oddanos

Obrázek podcastu Křesťan: K tabuli půjde..

Křesťan: K tabuli půjde..

Rudolf Křesťan je nazýván "ikonou české fejetonistiky". Ve svých fejetonech se vždy zabývá všedními, každodenními událostmi, jeho postřehy jsou ale velmi netradiční a leckdy přichází s netypickými závěry. Křesťanovy fejetony jsou chytré, nadčasové, plné nadsázky a laska

Obrázek podcastu Devět křížů

Devět křížů

S příbuzenstvem býval odjakživa kříž. Nebo rovnou devět? Sobotní výlet Fílekových od Popradu až k dálničnímu exitu Domašov západně od Brna si sice žádá plnou nádrž jejich vozu, ale doba velí investovat do nevšedních zážitků. Zoo v Bystrci přijde na řadu až pak. U restau

Obrázek podcastu Jak jsem nebyla na lvech

Jak jsem nebyla na lvech

Jsem herečka, je mi čtyřicet tři let a ... ? Ste hérečka?! A kerá? Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle a díky tomu spoustu příhod. I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vr

Obrázek podcastu Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

Jak si zachovat klid a bdělou pozornost v uspěchaném světě. Jiný úhel pohledu přináší nové životní cesty. Průvodce na cestě k vnitřnímu klidu a rovnováze pro moderního člověka. Tato audioknížka plná duchovní moudrosti zen-buddhismu přináší příležitost k zamyšlení nad r

Obrázek podcastu Nevyšlapanou cestou: Nová psychologie lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu

Nevyšlapanou cestou: Nová psychologie lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu

„Jakmile si skutečně a do důsledků uvědomíme, že život je těžký, pak už se život nezdá tak těžký.“ Kniha známého amerického psychiatra přináší podněty pro cestu duchovního růstu. Stala se celosvětovým bestsellerem s mnoha miliony prodaných výtisků. Audioknihu ocení vš

Obrázek podcastu Husitská epopej III.

Husitská epopej III.

Husitská epopej III. Za časů císaře Zikmunda (1425–1437) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta dob

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu Moc soustředěné pozornosti

Moc soustředěné pozornosti

Úzkost, stres, obavy a strach - to jsou duševní obtíže, které v dnešní době sužují mnoho z nás, a když je nezvládáme, nejen že se necítíme šťastní, ale mohou se projevit až na fyzické úrovni ve formě nemoci, jako jsou srdeční choroby a obezita. Hinduistický kněz a známý

Obrázek podcastu V hlavní roli zločin

V hlavní roli zločin

DETEKTIVNÍ POVÍDKY Hvězdy současné české literární scény spojily své síly a připravily pro čtenáře sbírku dechberoucích detektivních příběhů. Ponořte se do temných hlubin světa zločinu, užívejte si rafinované zápletky a nečekaná rozuzlení, zapojte své malé šedé buňky a

Obrázek podcastu Jak se vraždí v Čechách

Jak se vraždí v Čechách

Jak se vraždí v Čechách - audiokniha obsahuje autentický dokument o zločinných praktikách v Česku. Autor Luboš Xaver Veselý. Účinkují Lukáš Janota, Zdeněk Bureš, Vojtěch Blahuta, Lukáš Kantor, Jan Brožek, Martin Havelka, Kristian Pekar, Aleš Slanina, Tomáš Sagher, Jakub

Obrázek podcastu Život za krejcar, smrt za dva

Život za krejcar, smrt za dva

Poutavý příběh lidové léčitelky, čarodějky a vědmy, mladé sebevědomé ženy, která svou chytrostí, magií i krásou postupně ovládá i ty nejtenčí nitky osudů mocných mužů rudolfinské Prahy v čele s císařem Rudolfem II. Její obrovská touha stát se uznávanou léčitelkou a maji

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 8

Smích prodlužuje život! 8

..aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka;

Obrázek podcastu Cesta do času Kairos

Cesta do času Kairos

Vstupte spolu s Davidem do času Kairos – na místo, kde prastaré báje znovu ožívají. David opustí prosluněné řecké pláže a věčně se hádající rodiče, aby rozluštil tajemství náramku, který najde na dně Afroditiny jeskyně. Mějte se ale na pozoru! V čase Kairos se právě pro

Obrázek podcastu Husitská epopej V.

Husitská epopej V.

Za časů Ladislava Pohrobka (1450–1460) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Přetíženy

Přetíženy

„Užitečná kniha plná hlubokých vhledů a praktických technik. I mě pohladila.“ – Daniela Vodáčková, psycholožka a psychoterapeutka Vyskládat myčku, nachystat svačiny, partnerovi připomenout nákup, vyřešit sourozeneckou hádku... a to vše ještě před snídaní. Pak stačí třeb

Obrázek podcastu Poslední léto

Poslední léto

Provokativně drzá zpověď mladé dívky o komplikovaném čase dospívání. Zapovězená láska, vymezování se vůči učitelům i rodičům, sny a naděje, které nevyhnutelně naráží na realitu. Jak dospět a najít vlastní cestu, když k vám ti, od nichž čekáte odpověď, nejsou upřímní? V

Obrázek podcastu Druhá derivace touhy

Druhá derivace touhy

Audiokniha Druhá derivace touhy: Člověk duše vnější s podtitulem Úvahy nad (ne)končícími otázkami obsahuje knižní bestseller, jehož autorem je český ekonom Tomáš Sedláček. Čte Tomáš Sedláček a Martin Myšička. Audiokniha úvah nadčasově komentuje události, které se během