Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zítra už bylo

Audiokniha Zítra už bylo

Délka:

6 hod 27 min

Čte:

Libor Böhm

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Řek Zorba

Řek Zorba

Velkolepá oslava života, přirozenosti a chuti žít. "Carpe diem." EDICE LEGENDY s příběhem oslavy života podle knižní předlohy oscarového snímku s Anthony Quinnem v titulní. Knižní předloha oscarového snímku s Anthony Quinnem v titulní roli člověka, který dokáže vychut

Obrázek podcastu Marťan

Marťan

Je nejslavnějším mužem na Zemi. Má to však háček: není na Zemi… Před šesti dny se Mark Watney jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď je přesvědčený, že bude prvním člověkem, který tam zemře. Málem zahynul v prašné bouři a zbytek jeho posádky odletěl v domnění, ž

Obrázek podcastu Za hranice odolnosti

Za hranice odolnosti

Jak najít rovnováhu mezi výkonem a zdravím? Michal Novotný, fyzioterapeut světové sportovní elity, vás provede cestou od homeostázy a síly přes stres a bolest až po sebepoznání, výkon a dlouhověkost. Vychází při tom z poznatků fyzioterapie, psychologie i historie. Kniha

Obrázek podcastu Deník astrálního cestování

Deník astrálního cestování

Čtěte, pokud jste připraveni vzlétnout. Průvodce hmotnou, lucidní i astrální rovinou, od kterého se neodtrhnete. Odpovědi na otázky, které si kladete. Naučte se pojmenovávat své pocity, sledujte intuici. Průvodkyně a autorka vám otevře brány do astrální sféry a provede

Obrázek podcastu Proč kluci milují fotbal

Proč kluci milují fotbal

Autorka, inspirována skutečnými kluky, které poznala na fotbalových hřištích a kteří mají v knize svá jména i tváře, popsala jejich příběhy citlivě, napínavě a poeticky. A především nezvykle. Pojednává o dětech, ale je určena dospělým. I když i děti ji budou svým citem

Obrázek podcastu Poslední zlato z Yukonu

Poslední zlato z Yukonu

Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Obrázek podcastu Zdochlinárka

Zdochlinárka

V „Martinus cena fantázie“ súťažil už niekoľkokrát a v roku 2017 sa jeho poviedka Zdochlinárka dostala do zborníka vďaka účasti vo finále Ceny Béla. Niektoré z jeho textov ste mohli čítať aj na portáli fandom.sk, pre ktorý napísal zopár recenzií. V súťaži mikropoviedok

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Co už nikdy nepřebolí

Co už nikdy nepřebolí

Atraktivní vousáč Knox nejraději žije tak, jak popíjí kávu: sám. Nesnáší drama, a to ani tehdy, když má podobu zoufalé nevěsty na útěku. Naomi však neprchá jen před svou svatbou, do Knockemoutu se vydala taky proto, aby pomohla svému odcizenému dvojčeti – Tině. V tomhle

Obrázek podcastu Kalendář

Kalendář

Kniha s vybranými novinovými sloupky z let 1920-24 Kalendář vyšla poprvé po smrti Karla Čapka v roce 1940. V těchto sloupcích se Karel Čapek představuje jako skvělý pozorovatel. Všímá si všeho - proměny krajiny během čtyř ročních dob, zvířat i hmyzu, vůně domu, železnič

Obrázek podcastu Šestnáct stromů na Sommě

Šestnáct stromů na Sommě

Spletitý příběh o válce a rodinných tajemství. Mladý Edvard chce pochopit historii své rodiny, která je zahalena tajemstvími, jež mu jeho dědeček nechce odkrýt. Po jeho smrti se proto z rodného Norska vydává za odpověďmi na daleké Shetlandy i na francouzské bojiště u ře

Obrázek podcastu Jeruzalémský masakr

Jeruzalémský masakr

Svůj svět si musíme zasloužit! Podaří se agentovi JFK opět udržet křehkou rovnováhu světů? Agent John Francis Kovář je v Jeruzalémě, kde je motorovou pilou rozřezán samotný papež Benedikt. Byl to jediný cíl atentátníků? Atentát na papeže je pro válečného veterána a býva

Obrázek podcastu Eliška Krásnohorská: Pohádky

Eliška Krásnohorská: Pohádky

Eliška Krásnohorská – česká spisovatelka a bojovnice za práva žen je známá hlavně svými romány, básněmi a librety k operám, ale v její pozdější tvorbě převažovala tvorba pro děti. V tehdejší době šlo vlastně ještě o neznámý fenomén – původní česká četba určená těm nejme

Obrázek podcastu Encyklopedie víl Emily Wildové

Encyklopedie víl Emily Wildové

Dávejte si pozor na svá přání. Mohla by se vyplnit! Věříte v nadpřirozeno? A máte dost odvahy mu čelit? Na odlehlý severský ostrov Ljosland, kde vítr od moře šeptá staré příběhy a hranice mezi světy lidí a víl je tenčí než jinde, přijíždí mladá profesorka Emily Wildová.

Obrázek podcastu Rok v Provenci

Rok v Provenci

„Vítejte v krajině levandule, výborného vína a lanýžů.“ Humorné vyprávění, ze kterého dýchá provensálská atmosféra plná skvělého jídla, místních zvyků a svérázných postaviček. Rok v Provenci je první částí volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nejvybraněj

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie?

Obrázek podcastu Karanténa

Karanténa

Londýn je epicentrem globální pandemie. Zákeřný virus si vyžádal už tisíce mrtvých. V izolovaném městě bují násilí a nepokoje, na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda. Inspektor Jack MacNeil slouží sice ve sboru metropolitní policie poslední hodiny, ale přesto je

Obrázek podcastu Česká umělecká próza

Česká umělecká próza

Z komentáře Václava Kamelského k původnímu titulu DV 15133 "Česká umělecká próza" vydanému v Supraphonu v roce 1961 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Úsilí o živou literární výchovu spjatou se životem vyvolalo potřebu bohatšího fondu základních pomůcek. Patří mezi ně

Obrázek podcastu Schindlerův seznam

Schindlerův seznam

Strhující audioknižní zpracování osudů Oskara Schindlera – kariéristy, válečného zbohatlíka, milovníka elegance, přepychu, alkoholu a krásných žen, jenž ve stínu osvětimských komínů našel svoji lidskost a riskoval nejen majetek, ale i vlastní život, aby nedopustil vyvra

Obrázek podcastu Nestárnoucí smích aneb U nás v Hahuhově

Nestárnoucí smích aneb U nás v Hahuhově

Nejlepší scénky a výstupy našich předních komiků a hereckých osobností vybrané ze silvestrovských pořadů a estrád nedávných let vás příjemně překvapí a pobaví. Je to humor, který skutečně nestárne!

Obrázek podcastu Šeptající mrtví

Šeptající mrtví

Keira je na útěku před neznámými nepřáteli, místo bezpečí však nachází něco mnohem děsivějšího – hřbitov, kde ji čekají duše, které mají vlastní účty. Keira je mladá žena, zmatená z amnézie a žije v neustálém strachu o život. Když se ocitne na útěku, hledá útočiště v op

Obrázek podcastu Firewall

Firewall

Muž u bankomatu se znenadání skácí mrtev k zemi. Dvě dospívající dívky brutálně napadnou taxikáře, který posléze zemře. A celý kraj Skåne se ponoří do tmy kvůli rozsáhlému výpadku proudu. Když však do trafostanice u Ystadu dorazí technik, čeká na něj děsivé překvapení..

Obrázek podcastu Prach, popel a dým

Prach, popel a dým

Kdo zabíjel na Vřesovském mlýně? Příběh z detektivní série Marie Kovandová. První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání… Marie si koupila

Obrázek podcastu Produktivita bez starostí

Produktivita bez starostí

Domnievame sa, že produktivita sa spája len s tvrdou prácou. No čo ak ju možno dosiahnuť aj inak? Najsledovanejší expert na produktivitu Dr. Ali Abdaal odhalil ľahšiu a oveľa príjemnejšiu cestu k úspechu, ktorá nevychádza z disciplíny, ale z bezstarostnosti. Zistil, že

Obrázek podcastu Lichožrouti navždy

Lichožrouti navždy

V úvodu třetího, závěrečného dílu pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče, se už dospělejší Hihlík a jeho přátelé Ramík, Kawa a Bumka vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu ne