Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zimní královna

Audiokniha Zimní královna

Délka:

11 hod 41 min

Čte:

Jakub Saic

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 50 viet, ktoré vám uľahčia život

50 viet, ktoré vám uľahčia život

Nájsť správne slová, aby sme neurazili, alebo položiť správnu otázku, aby sme neponížili, je skutočné umenie, ktoré nás uchráni pred napätými vzťahmi. Šarmantný spôsob prejavu pri nepríjemnej konverzácii vám dá do ruky zbraň, ktorou protivníka ľahko odzbrojíte. Táto aud

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

Host L. Výborné - Š. Rusňák (ředitel Pražské paroplavební společnosti)

Obrázek podcastu Všímavost a Já

Všímavost a Já

Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben

Obrázek podcastu Japonské pohádky

Japonské pohádky

Americký spisovatel O. Henry si získal oblibu svými skvěle stylizovanými povídkami o podfukářích a povedených fintách na vydělávání peněz. Hlavními hrdiny jsou nejčastěji Jeff Peters a Andy Tucker. O prvním z nich autor říká: „Jeff Peters byl zapleten do tolika projektů

Obrázek podcastu Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Za čtyřiačtyřicet let své činnosti uvedlo DJC patnáct divadelních premiér, sehrálo nespočet představení v Praze i na zájezdech, stalo se neodmyslitelným kulturním fenoménem moderních dějin českého humoru a svými hrami ve zvukové podobě potěšilo miliony posluchačů. A tak

Obrázek podcastu Spolok Judášov

Spolok Judášov

Existovala na Slovensku policajná chobotnica? Vznesené obvinenia a právoplatné odsúdenia bývalých policajných funkcionárov nasvedčujú, že jej chápadlá k nám siahajú. Peter Šloser opäť poukazuje na krivákov z najvyšších poschodí slovenskej polície a zradcov, ktorí sa spr

Obrázek podcastu Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

Vtipná sonda do našich chyb a zbytečných strachů od autora bestselleru Raději zešílet v divočině. Milý pane Bože, tenhle svět se ti povedl. Opravdu. Jenže ve škole mi říkali: „Je to velmi dobré, máš ale na víc.“ I ty máš, Bože, na víc. Odpusť, že to tak říkám, pořád je

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ

Obrázek podcastu 1001 myšlenek, které změnily naše uvažování

1001 myšlenek, které změnily naše uvažování

Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Skutečnost, že můžeme chodit na přednášky z filozofie, psychologie, náboženství, humanitních věd, sociologie či politiky, připadá mnohým absurdní. Ti tvrdí, že veškerým smyslem vzdělání je získat práci a že

Obrázek podcastu Kudy bloudí Odysseus

Kudy bloudí Odysseus

Slaboch, lhář a pochybovač Odysseus a jeho neslavná pouť? Hořká aktualizace homérského mýtu. Z původních her Karla Tachovského si tentokrát připomínáme ironický apokryf na Odysseovské téma, který Tachovský zasadil do dvacátého století.Bájný hrdina je v tomto případě př

Obrázek podcastu Setkání u kulatého stolku IV

Setkání u kulatého stolku IV

Setkání u kulatého stolku č. 12 a č. 16 z roku 1994 Moderuje Michal Lázňovský. Téma Setkání č. 12: Deprese s Ester Krumbachovou, Ivanem Vyskočilem, Janem Klusákem, Jiřím Justem a Přemyslem Rutem Téma Setkání č. 16: O sousedech a sousedství s Ester Krumbachovou, Jiřím

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 3.

Povídky Šimka a Grossmanna 3.

Jednotlivé snímky z původního LP alba 1218 0454 Povídky Šimka a Grossmanna 3., jež vydal Supraphon v roce 1981, byly vydány na několika různých digitálních kompilacích, ale v původní podobě vychází tento titul s oblíbenou dvojicí digitálně nyní poprvé.

Obrázek podcastu Šimek & Sobota Komplet 1977-1983 - Klasika a objevy

Šimek & Sobota Komplet 1977-1983 - Klasika a objevy

Hovoří a zpívají Miloslav Šimek, Luděk Sobota, Petr Nárožný, Jana Svobodová, Luboš Svoboda, Uršula Kluková, Valerie Čižmárová, Viktor Sodoma, Pavel Bobek, Zuzana Burianová, Miluše Voborníková, Miroslav Paleček, Michael Janík, Hana Zagorová, Petra Černocká, Jitka Molavco

Obrázek podcastu Duševní lenost

Duševní lenost

Duševní (myšlenková) lenost je silný soupeř. Tehdy se nám nechce cíleně přemýšlet, řešit úkoly, plánovat a měnit své názory. Místo „těžkého“ přemýšlení zabíjíme čas sledováním sociálních sítí, televize a jiných podnětů zvenčí. Kniha Duševní lenost má čtyři části: Úvod P

Obrázek podcastu Verne: Dva roky prázdnin

Verne: Dva roky prázdnin

Původní supraphonské 2LP album 1118 4191 vydané v roce 1984, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5920-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu Medvěd

Medvěd

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •Smirnov – Milan Enčev •Popovová – Vanda Hybnerová •Luka – Otto Rošetzký režie – Lukáš Burian producent – Filip Mareš hudba a efekty – Zdeněk Urbano

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 6

Business Risk Buster Intervenes 6

Business Risk Buster Intervenes 6 - audiokniha obsahuje šestý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, David Shaw-Parker, Charlotte Wall. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wa

Obrázek podcastu Soudničky

Soudničky

Soudnička byl kdysi čtenáři vyhledávaný novinářský žánr a mezi jeho výsostné autory patřili např. Karel Poláček, František Němec nebo Rudolf Těsnohlídek. Náš výběr představuje deset soudniček Karla Poláčka. Čtou: Boris Rösner a Josef Somr.

Obrázek podcastu All my dancing seasons

All my dancing seasons

Humorous stories of “old bachelors” who, at balls, wine bars, on the street, and elsewhere, try—sometimes successfully, sometimes not—to get closer to the opposite sex. For some men, the pursuit of women gradually becomes a purpose, a pastime, and eventually even a spor

Obrázek podcastu Past na Hurvínka

Past na Hurvínka

Původní LP album 1 18 1870 Past na Hurvínka vydal Supraphon v roce 1980, na CD SU 5122-2 pak vyšel titul mírně zkrácen v roce 1997. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řady S+H v plné délce a s původním obalem LP alba

Obrázek podcastu Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2

Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2

Původní LP album 1118 4276 "První pomoc 2" z pera autorů Miloše Kirschnera a Ireny a Vladimíra Strakových v interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl, Hurvínek) a Heleny Štáchové (Mánička) vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Karafiát: Broučci

Karafiát: Broučci

Nahrávku Karafiátových Broučků z roku 1968 ve skvostné interpretaci Karla Högera vydal Supraphon původně na LP 0 18 0498, v roce 1995 pak i na CD.

Obrázek podcastu Šimek & Grossmann: Návštěvní den 2

Šimek & Grossmann: Návštěvní den 2

V roce 1967 jsme přešli s Jiřím Grossmannem z divadelního klubu Olympik a z divadélka Sluníčko na Příkopech do Semaforu. Pozvali nás tam. Prostě si pro nás do Sluníčka přišli. A my jsme nabídku přijali. Jednak jsme Semafor velice uznávali, a pak také proto, že zprofesio

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 86 - Robert Tamchyna 08.06.2014

100 statečných - Host č. 86 - Robert Tamchyna 08.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Tamchyna (redaktor, dramaturg, moderátor ČRo)