Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit

Obrázek podcastu Básně Jiřího Wolkera

Básně Jiřího Wolkera

Základem nového kompilačního titulu určeného pouze pro digitální obchody je Balada o námořníku (pův. DV 15083,1959) JIŘÍHO WOKRA (*29. 3. 1900 – †3. 1.1924) doplněná básněmi Kázání na hoře, Březen, Štafeta, Moře a Úzkost (pův. SP 20084, 1964) Účinkují skvělí herci a nez

Obrázek podcastu Ani minuta ticha

Ani minuta ticha

Mladá vypravěčka Irena přivádí čtenáře do společenství jejích free kamarádů a kamarádek, tu méně, tu více rebelských, někdy více, jindy méně ztracených, někdy dokonce i doslova pohřešovaných. Večírky, pusté pařby, kalení a nekonečné jízdy do svítání – bezbřehé užívání s

Obrázek podcastu Lízat mraky

Lízat mraky

Spisovatel Daniel Rys, svobodomyslný muž a konzument životních potěšení, zažil turbulentní měsíce. Vyboural se na motorce, opustila ho láska jeho života, ale především se setkal se svojí dávno dospělou dcerou, o jejíž existenci neměl do té chvíle ani ponětí. O rok pozdě

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Paklíč

Paklíč

Detektivní komedie plná záměn, chyb a omylů. Slavný spisovatel detektivek Ludva Láce náhodou zjistí, že pražské podsvětí dostalo zálusk na jeho víkendovou vilu. Rozhodne se krádeži zabránit za pomoci inspektora Čepeláka. Jenže i za něj se vydává jeho dvojník. Situace se

Obrázek podcastu Na chalupě s moderním fotrem

Na chalupě s moderním fotrem

Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Opravdová dovolená je třeba výlet k moři do Bulharska, jak nám to popsala druhá polovina rodičovské páru, Dominikova žena Nataša. Nyní se ke slovu do

Obrázek podcastu Lavina

Lavina

Rozhlasová stereofonní hra. Ani v nekritičtější chvíli není člověk úplně sám - vždycky jsou s ním a snad ho i podpírají ti, kteří mu byli v životě blízcí, kterých si vážil, které měl rád nebo kteří měli rádi jeho.V režii Jiřího Horčičky účinkují Eduard Cupák, Daniela Ko

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 4

Hovory o józe a mystice č. 4

Džňána jóga, stezka poznání pravého Já a mantra jóga, společná meditace. Záznam z přednášky v Ostravě. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Přítelkyně z kamenné vily

Přítelkyně z kamenné vily

Nikdy není pozdě začít si plnit své sny. Trojice žen odmítne strávit zbytek života v „domově důchodců“ a rozhodne se, že si chtějí ještě užít. Pronajmou si proto starý kamenný dům v Itálii. Strávit rok v Itálii, pít víno, cestovat a potkávat nové přátele. K tomu se rozh

Obrázek podcastu Na Větrné hůrce

Na Větrné hůrce

{'cs': 'Dramatizace klasického díla světové literatury. Silný příběh nešťastné lásky, pomsty a bolesti.\nDo věčnosti zkamenělá návrší, zrádné slatiny a rozsáhlá vřesoviště, stejně jako dva sobě nepodobné domy se v polovině 19. století staly kulisami slavného románu Emil

Obrázek podcastu Logika nočního rybolovu

Logika nočního rybolovu

Pravda je jako ryba pod hladinou – musíme si posvítit na moře lží, aby se ukázala… Giovanna Guarrasiová už sice nevede Útvar pro odhalování organizovaného zločinu v Palermu, ale ve svém novém působišti nedaleko Etny rozhodně nezahálí. Na stole jí zrovna přistál případ v

Obrázek podcastu Patnáctiletý kapitán

Patnáctiletý kapitán

Děj této verneovky se neodehrává dvacet tisíc mil pod mořem, na Měsíci ani na kometě letící hlubokým vesmírem neznámo kam. Je to příběh, který se mohl skutečně odehrát, aniž bychom museli do hry osudu zapojit nějaký převratný vynález, jaké se ve Verneových knihách hojně

Obrázek podcastu Kouzelníci z pradávna 2: Kouzlo druhé šance

Kouzelníci z pradávna 2: Kouzlo druhé šance

Je zle! Omylem osvobozený jezikrál je zpátky! Dávno pradávno, ještě za časů obrů, se o místo v pralese prali starousedlíci z řad kouzelníků ovládajících magii s válečníky budujícími nový, moderní svět. Prozatím vítězili válečníci, protože se oháněli zbraněmi ze železa,

Obrázek podcastu Medovníček detektivem + Medovníček a Medulka

Medovníček detektivem + Medovníček a Medulka

MEDOVNÍČEK DETEKTIVEM Oblíbený skřítek Medovníček se opět vrací tentokrát jako detektiv, který musí v lese, kde bydlí, pomáhat s řešením záhadných případů všem zvířátkům a někdy i lidem. Pátrá třeba po ztracené víle Hanulce, zachraňuje ježici Bělinku nebo se střetne se

Obrázek podcastu S kouzelnickou hůlkou

S kouzelnickou hůlkou

Magické dospívání filmového čaroděje. Audiokniha exkluzivně obsahuje jednu dodatečnou kapitolu, kterou Tom Felton napsal až po vydání knihy. Předmluva filmové Hermiony Emmy Watson i samotný text Toma Feltona je autenticky namluven jejich českými dabéry. Naprostá nezby

Obrázek podcastu JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

Čtyři půvabné knížky básníka Robina Krále určené malým dětem, jejich rodičům a starším sourozencům. Jeje, jeje, jeje, něco se mi děje je souborem vtipných říkadel z dětské každodennosti od kojení po přebalování. Opatrně na to mrně přivítá do rodiny mladší sestřičku, se

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v rodném lese

Menzel: Míša Kulička v rodném lese

Půvabné dětské knížky Josefa Menzela (otce filmového režiséra Jiřího Menzela), jejichž hrdiny jsou Míša Kulička, jeho maminka medvědice Barbora a popletený strýček Vasil, mají své malé čtenáře už půlstoletí. K jejich oblibě přispěl nemalou měrou také výtvarník Jiří Trnk

Obrázek podcastu Zápotocký

Zápotocký

Kompletní portrét druhého dělnického prezidenta Antonína Zápotockého. Antonín Zápotocký byl jednou z nejvýraznějších postav komunistického hnutí. Se stranou byl svázán už od jejích počátků a v nejvyšších patrech KSČ setrval až do své smrti v roce 1957. Veřejnost zná mn

Obrázek podcastu Václav Holzknecht Hovory k sobě

Václav Holzknecht Hovory k sobě

Původní LP album 8018 0212 "Václav Holzknecht Hovory k sobě" vydal Panton v roce 1981 - nyní tento titul s překrásným vyprávěním o životě plném hudby vydává Supraphon poprvé digitálně. Profesor JUDr. Václav Holzknecht (2. 5.1904 - 13. 8. 1988) byl český klavírista, hud

Obrázek podcastu Císařova hvězda – Rudolf II

Císařova hvězda – Rudolf II

Rudolf II., římský císař, český a uherský král, proslul jako obzvlášť zajímavý panovník, který zbožňoval ženy, astrologii, magi a čekal na svou šťastnou hvězdu. Fulget caesaris astrum. Poté co přesídlil na milovaný Pražský hrad, postupně se uchyloval do ústraní a věnova

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Mladý šlechtic Adam, člen družiny českého krále Václava III. a králův přítel a důvěrník, je povolán ke královskému dvoru, aby zde řešil řadu záhadných případů.

Obrázek podcastu Madeleine the Little Pike and a rainbow ball

Madeleine the Little Pike and a rainbow ball

Obtížnost četby A2. Pro děti ve věku 6-9 let, mírně pokročilí. Knihu čte rodilý mluvčí. Hlas je doplněn přenádhernými hudebními melodiemi. Pohádkový příběh se šťastným koncem. Madeleine the Little Pike is a rascal. She gets her teeth into anything that moves and is resp

Obrázek podcastu Mrtví kráčí po zemi

Mrtví kráčí po zemi

Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota j

Obrázek podcastu Modrý kříž

Modrý kříž

Další z cyklu detektivních povídek londýnského žurnalisty a spisovatele (1874-1936), autora řady filosofických prací, románů a povídek. Detektivní povídky, v nichž vystupuje jako detektiv katolický kněz Otec Brown, jsou napsané tak, že nechtějí jen vzrušit a pobavit, a