Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zdeněk Štěpánek recituje

Audiokniha Zdeněk Štěpánek recituje

Délka:

36 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Dívky na kopci

Dívky na kopci

Kdesi v Canterbury leží na ztichlé stráni dvě dívky. Ve vlasech mají diadém, každá v ruce svírá rudou růži. Mohlo by se zdát, že spí… ale mají podříznutá hrdla. Policie záhy zjistí, že jde o dvě ze tří sester a ta poslední se pohřešuje. Pro inspektorku Lexi Bennettovou

Obrázek podcastu Geniální podnikatel Tomáš Baťa

Geniální podnikatel Tomáš Baťa

Jedná se o životopis Tomáše Bati, zakladatele firmy Baťa (1876 – 1932). Antonín Cekota, redaktor baťovských novin, byl blízkým spolupracovníkem Tomáše Bati. Kniha odhaluje mnohá tajemství ze života Tomáše Bati i klíčových okamžiků firmy Baťa. Sám autor byl mnoha příhodá

Obrázek podcastu Coura

Coura

Co se přihodí mladé herečce Lucii a její malé dceři, když při práci na roli potká svou bývalou lásku? Muže, kterého nechce potkávat ani na zastávce tramvaje, a teď ho musí pracovně líbat a vyznávat mu lásku? Jak dalece může iluze lásky zahýbat životem hlavní hrdinky? A

Obrázek podcastu Skleněný pokoj

Skleněný pokoj

Příběh inspirovaný osudem brněnské vily Tugendhat zrcadlí v životech majitelů domu tragický úděl českého národa během 20. století. Snoubenci Viktor a Liesel chtějí vstoupit do manželského života stylově a moderně – v domě, který bude jejich pokrokový pohled na život nés

Obrázek podcastu Kukaččí mláďata

Kukaččí mláďata

Arkastie prochází vleklou krizí. Král uprchl už před deseti roky a ještě stále se skrývá. Bezvládí přineslo hořké plody. Staré dohody jsou porušovány, zájmové skupiny soupeří o moc. Schyluje se k občanské válce. Ve městě jménem Thonnierika žijí své životy čtyři mladí li

Obrázek podcastu Labyrint bolesti

Labyrint bolesti

Ačkoli to nemusí být jasné na první pohled, bolest má v našem životě užitečnou a smysluplnou roli – upozorňuje na to, že se v těle něco děje. Problém nastává, když se mění v chronickou nemoc. Renomovaný fyzioterapeut Pavel Kolář rozebírá fenomén bolesti z nečekaných úhl

Obrázek podcastu Nevinní andělé

Nevinní andělé

Inspektorka Lexi Bennettová se ocitá ve víru vyšetřování jednoho z nejzáhadnějších případů své kariéry. V jeskyni pod vinicí je nalezena brutálně zavražděná mladá žena. Její tělo zdobí andělská křídla, vedle se batolí její dcerka. Když je nalezena další žena s křídly a

Obrázek podcastu Letní olympijské hry: Emil Zátopek

Letní olympijské hry: Emil Zátopek

Přímé reportáže ze dvou vítězných závodů Emila Zátopka na XV. letních olympijských hrách v Helsinkách v roce 1952. (komentují Bohuslav Ujček a Vítězslav Mokroš) LOH Helsinky 24. 7. 1952, běh na 5km zpravodajství z průběhu atletických soutěží a běh na 5 km - od času 4:1

Obrázek podcastu Angličtina pre všetkých 2

Angličtina pre všetkých 2

Praktická audio učebnica angličtiny, s ktorou významne pokročíte pri učení. Každú vetu počujete najprv po anglicky, potom v slovenskom preklade a znovu v originálnom znení. Počúvam - rozumiem - hovorím. Rovnako ako v prvej časti spoznávate cudziu reč počúvaním takmer 24

Obrázek podcastu Schůzka se smrtí

Schůzka se smrtí

{'cs': 'Hercule Poirot v nelehké situaci: Rozluští případ do 24 hodin? Jako vždy však chce odhalit celou pravdu, nikoliv pouze pachatele...\n\nNámět na detektivní román Schůzka se smrtí získala Agatha Christie při cestách se svým mužem, archeologem Mallowanem, který pro

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - E. Hanáková (šéfredaktorka tabletového týdeníku Dotyk)

Obrázek podcastu N či M?

N či M?

Tommy a Pentlička Beresfordovi pátrají v přímořském rekreačním středisku Sans Souci po válečném špionovi… Z galerie detektivů, kterými obohatila žánr kriminálních příběhů jeho nejznámější autorka Agatha Christie, se Tommy a Pentlička Beresfordovi vymykají nejméně dvěma

Obrázek podcastu Budoucnost lidstva: Náš úděl mezi hvězdami

Budoucnost lidstva: Náš úděl mezi hvězdami

„Život je příliš křehký, než aby byl uložen na jediné planetě. Musíme vypracovat záložní plán.“ Michio Kaku je vědec s verneovskou představivostí, jíž nečiní potíže rozletět se kosmickými sférami rychlostí světla. Věhlasný mistr myšlenkových experimentů navýsost přístup

Obrázek podcastu Marťan

Marťan

Je nejslavnějším mužem na Zemi. Má to však háček: není na Zemi… Před šesti dny se Mark Watney jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď je přesvědčený, že bude prvním člověkem, který tam zemře. Málem zahynul v prašné bouři a zbytek jeho posádky odletěl v domnění, ž

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj o Vánocích

Dědečku, vyprávěj o Vánocích

Knížka Dědečku, vyprávěj o Vánocích je volným pokračováním série knih pro děti Dědečku, vyprávěj. Tentokrát se s Viktorkou a laskavým dědečkem dostáváme do adventního času a připravujeme se na nejkrásnější svátky roku – na Vánoce. Nejvíce prožívají kouzlo Vánoc ti nejme

Obrázek podcastu O dracích a sedmi

O dracích a sedmi

Trápí vás kašel, rýma nebo bolest hlavy? Žaludeční vředy, slabé srdce či diabetes? Bojíte se rakoviny? Každé známe nemoci vás zbaví RUDÝ ZÁZRAK™.* Schizofrenie je minulostí. Únava nepřijde ani po dvou dnech bez spánku. Alergie vám budou cizí. Stačí tři tabletky denně. R

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Anglická gramatika B2

Anglická gramatika B2

Děkujeme za Váš zájem o kurz Anglická gramatika B2 od vydavatelství Audioacademyeu. Kurz je určen pro pokročilé, tedy ty, kteří mají za sebou tři až čtyři roky studia angličtiny a volně navazuje na předchozí kurzy Anglická gramatika A1, A2 a Anglická gramatika B1. Někte

Obrázek podcastu Souboj na Araluenu

Souboj na Araluenu

Audiokniha Souboj na Araluenu obsahuje čtrnáctý díl úspěšné fantasy série Johna Flanagana. Hraničářův učeň #14 Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou za

Obrázek podcastu 40 dní pěšky do Jeruzaléma

40 dní pěšky do Jeruzaléma

Obsah: 22letý muž jde pěšky 1400 kilometrů do Jeruzaléma. Pořád se ztrácí a je trochu nešikovný, potká ale dobrý lidi. Jak to skončí: do Jeruzaléma dojde, ale pak ho na letišti málem zabije raketa. Komu to můžeš koupit: komukoliv ve věku 14–99 let se smyslem pro humor.

Obrázek podcastu Podivuhodná dobrodružství výpravy Barsacovy

Podivuhodná dobrodružství výpravy Barsacovy

Rozhlasové zpracování Verneova románu, v němž se cestopisné poznatky střídají se s technickými fantasiemi, předstihujícími svou dobu. Příběh nás zavádí do pouště Západní Afriky. Tam, opevněn téměř neproniknutelnou pustinou, vybudoval pološílený zločinec za pomoci geniá

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu O čertovi

O čertovi

Jak láska pekelníka napravila … nevěříte? Překrásný příběh o čertovi Florimónovi, který byl vyslán z pekla na zem zlobit kominíky. Čert Florimón byl Luciferem seslán na zem, aby škodil lidem. Správný čert neudělá ani krok bez kapesního vydání knížky „Kterak lidem škodi