Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zákony lidské přirozenosti

Audiokniha Zákony lidské přirozenosti

Obrázek podcastu Čarostřelec

Čarostřelec

Napínavý příběh z roku 1789 odehrávající se v Jizerských horách. Bývalý jezuita Vilém a podivínský lékař Šulc pátrají po okolnostech svatokrádeže. Postupně v jejich okolí přibývá krvavých vražd a oba se nakonec dostávají mezi pytláky a pašeráky, jimž vládne pověstný čar

Obrázek podcastu Přehodit řeku

Přehodit řeku

{'cs': 'Na podzim roku 1934 se v malém hotýlku Záhoří u Svatojánských proudů ubytuje německý inženýr Rudolf Formis a z vlastnoručně vyrobené tajné vysílačky zahájí pravidelné protinacistické rozhlasové vysílání do své někdejší vlasti. Přímo z nejvyšších kruhů zazní jedn

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Příšerný host

Příšerný host

Strach a hrůza jsou tu s námi. Byly – a budou! Začalo to Příšernou hostinou (2023), čítankou s podtitulem „Strach, tajemství, hrůza a šílenství v české literatuře 14. až 21. století“ – a pokračuje to Příšerným hostem! Samozřejmě v rozsahu daleko komornějším, co zvolený

Obrázek podcastu Jeruzalémský masakr

Jeruzalémský masakr

Svůj svět si musíme zasloužit! Podaří se agentovi JFK opět udržet křehkou rovnováhu světů? Agent John Francis Kovář je v Jeruzalémě, kde je motorovou pilou rozřezán samotný papež Benedikt. Byl to jediný cíl atentátníků? Atentát na papeže je pro válečného veterána a býva

Obrázek podcastu Talisman

Talisman

Paruka je předmět vskutku magické moci, svému držiteli Titovi zajistí nečekaný společenský vzestup, zároveň však spouští kolotoč záměn a nedorozumění, jež mohou mít katastrofální důsledky... Nestroyova komedie Talisman vám připomene, že lidé nejsou ničím jiným než pouhý

Obrázek podcastu Kapka Ája

Kapka Ája

Jedna za všechny. A všechny za vodu v obecném zájmu. Každé kapce vody jednou skončí sladká léta holčičího nicnedělání a pozná to i Ája, odteď školou povinná. V malotřídce slečny učitelky Vlnky má coby čerstvá prvňačka co dělat, aby zvládla učivo všech předmětů: jak těc

Obrázek podcastu Hlídač č.47

Hlídač č.47

Sedmidílná četba na pokračování z románu klasika české literatury Josefa Kopty "Hlídač č. 47".Čte: Igor Bareš Děj příběhu, odehrávajícího se nedaleko Loun v malé vesnici, nás zavádí do konce 19. století. Její klid vyruší stavba železniční tratě, se kterou přijdou do kra

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Dobré a ještě lepší jitro Františka Nepila je výběr z jeho velmi populárních fejetonů, ve kterých vzpomíná na svoje dětství, na různé zážitky z cest nebo svých setkání se zajímavými lidmi a většina příběhů jsou nejen vtipná a milá, ale jsou zakončena nějakým pozitivním

Obrázek podcastu The Hound of the Baskervilles

The Hound of the Baskervilles

Audiokniha The Hound of the Baskervilles namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. An old family document says that everyone who l ivesat Baskerville Hall is in danger from a terrifying animal which lives on Dartmoor. When Sir Charles Ba

Obrázek podcastu Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš

Obrázek podcastu Ochránce impéria – Otrok

Ochránce impéria – Otrok

Druhá kniha Ságy o impériu. Maře z Acoma se podařilo uhájit svůj dům a navzdory všem očekáváním zvítězila v prvním kole Velké hry Rady. Na odpočinek však není čas. Intriky tsuranské politiky nikdy nekončí a silní nepřátelé se připravují k dalšímu střetnutí. Mara však na

Obrázek podcastu Moje roky v Izraeli

Moje roky v Izraeli

David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky? A jak vypadá izraelsko-palestinský k

Obrázek podcastu Neviditelné kořeny

Neviditelné kořeny

Listopad 1989. Vysokoškolák Pavel prožívá události revolučních dní, které poznamená rodinná tragédie: jeho otec, příslušník StB, spáchá sebevraždu. Pavel se navíc dozvídá, že je adoptovaný, a tak začíná pátrat po svých kořenech. Nedlouho po druhé světové válce se snaží

Obrázek podcastu PAX VI.: Postrach jezera

PAX VI.: Postrach jezera

Strach je nejhorší vězení. Během sportovního dne se na zamrzlém jezeře Mälaren stane něco strašného. Alrik se propadne pod led! Iris tvrdí, že za to může vodník. I když ji Alrik s Viggem považují za nejsnesitelnější osobu ve vesmíru, musejí jí dát za pravdu. Pod vodou

Obrázek podcastu Příliš pozdě

Příliš pozdě

JE TO POSEDLOST, NEBO LÁSKA? Sloan je uvězněná ve vztahu s Asou Jacksonem, nevypočitatelným drogovým dealerem, a zdá se, že nemá šanci se z něj vymanit. Cítí se spíš jako jeho majetek než jako člověk. Opustit ho však nemůže, protože platí výdaje za péči o jejího nemocné

Obrázek podcastu Famous Women

Famous Women

V této audioknize najdete příběhy dvaceti výjimečných žen, které žily v různých koutech světa a v různých epochách. Kniha je určená pro mírně pokročilé, kteří se chtějí procvičit v poslechu angličtiny. Audiokniha je načtená rodilým mluvčím.

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně IV.

Geniální přítelkyně IV.

Čtvrtý díl „neapolské tetralogie“. Audioverze bestselleru tajemné Eleny Ferrante z cyklu Geniální přítelkyně. V závěrečném díle tetralogie přijde vyvrcholení příběhu a tvrdé zúčtování. Elena opustila manžela, aby žila s Ninem Sarratorem, kterého si oblíbily i její dvě

Obrázek podcastu 0 Tu – Svazek II.

0 Tu – Svazek II.

„Život na Ooně, jak jsem jej znala dříve, nadobro skončil…“ Ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby, pokračuje v líčení svého pohnutého života. Poté co byla uvězněna sadistickými Honty, dostala se zpět na svůj magrav. Nyní se však musí vyr

Obrázek podcastu Z případů otce Browna

Z případů otce Browna

Otec Brown znovu v akci. Katolický kněz je na první pohled neobvyklý detektiv. Chesterton ho obdařil vtipem, laskavou ironií, dobrým srdcem a silným intelektem. Jako inspirační zdroj mu posloužil přítel, katolický kněz John O'Connor.Příběhy pátera Browna vyšly v pěti sb

Obrázek podcastu Busy Day - Handling Big Order

Busy Day - Handling Big Order

Audiokniha Busy Day - Handling Big Order nabízí příběh o jednom velmi rušném dni, díky kterému se posluchač nenuceně naučí spoustu nových anglických slovíček z pracovního prostředí. Napsal i namluvil Richard Ludvík. Audiokniha je pro středně pokročilé studenty. Moderní

Obrázek podcastu Mráz

Mráz

První díl francouzské bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem.Pracovníci elektrárny v Pyrenejích najdou jednoho dne mrtvolu koně zavěšenou na stožáru lanovky, která je tu jedinou přístupovou cestou. K vyšetřování je povolán Martin Servaz, velitel jednotky

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 2.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 2.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herec a divadelní manažer Martin Stropnický

Obrázek podcastu Gogol: Bláznovy zápisky

Gogol: Bláznovy zápisky

Z komentáře k původnímu LP albu 1 18 1305 vydaného Supraphonem v roce 1973: Nikolaj Vasiljevič Gogol, (1.4.1809–4.3.1852) "miloval pravdu a nenáviděl zvůli", jak se o něm vyjádřil N.G.Černyševskij; proto nemilosrdně tepal poměry v carském Rusku, přísně soudil bezpráví,

Obrázek podcastu Vlk a dýka

Vlk a dýka

Notár Barbarič rieši záhadný zločin na hrade lúpežných rytierov. Hrad na hore Sitno oddávna stráži cestu k bohatým banským mestám. Na jeseň roku 1599 je kvôli tureckej hrozbe dobre vyzbrojený, s početnou posádkou. Napriek tomu sa z neho stratí kastelánova dcéra. Zmizne